|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#261 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Voon - 18-02-2008 o 11:45. |
||||
![]() |
|
![]() |
#262 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Nie ja sie sam z sobą nie kłócę. Co jest mądrzejsze:
1)''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <--- po prostu czysty idiotyzm... jak możesz grac na grze darmowej płacąc za nią...? Człowieku mój ch... jest większy niż twoje zwoje mózgowe, jeżeli dla ciebie jest to mądre twierdzenie... 2)"Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem" ... gra jest darmowa, aby sobie ją ulepszyć, umilić musisz za to zapłacić. Czy coś tu jest niezrozumiale? Bo w przeciwieństwie do tego co ty napisałeś to zdanie ma sens, mówiąc o darmowej grze wymagając przy tym zapłaty, to swoisty paradox, czego na pewno nie można powiedzieć o tym co ja napisałem, ale czego można wymagać od osoby myślącej w twój sposób. Jesteś już kolejną upierdliwą osobą na tym forum, która pragnie pokazać pokazać swój ["ILOCZYN"] inteligencji ... xD Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#263 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#264 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Powrócę jeszcze do jednego twojego zdania: Cytuj:
Także jak widać, nie ważne są intencje, a czyny..
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 19-02-2008 o 14:07. |
||||
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i roo dostal next bana i jest dilejt ![]()
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale bodajże nie za to. Ru był fajny ale sie na refugie przeniósł : ( I nie ma kogo huncic i nie ma kto poprawiać humoru innym swoimi dedami : ( Smutne : (
@Rafał: Nie bede cytował bo za wiele nie ma do powiedzenia: 1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś. 2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania. 3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz. 4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : ) |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś.
2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania. 3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz. 4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : ) @up 1. Przypominam, że strona była updatowana bodajże przy tym update, albo kilka dni potem, a dyskutowanie o komercjalizacji jak i określanie ilorazu inteligencji nie na leży do twoich zadań. I jeszcze takie pytanie: Wyobrażałbyś sobie przyszłość Tibii, gdyby większość update dotyczyła w sporej części FACC? Bo dla mnie była by to czysta głupota i doprowadziła by do upadku gry. 2. Przykład dowodu jest idealny i dokładnie odwzorował to co miałem na myśli. 3. Jeżeli się nie mylę to ty mówiłeś o knightcie? Tak wiec jaki EXP ma knight na demonach, blokując je? A co do expowisk to warto zauważyć, że D-Lair w Veno jest bardziej preferowany przez samych PACC i jest stanowczo lepszy ;], nie zapomniałeś o Warlockach, przecież to świetny exp, na dodatek dla FACC, warto też wspomnieć o OF'ie gdzie jest wspaniały loot i bardzo dobry exp. Naturalnie, że na pacc masz więcej expowisk, bo w końcu za coś sie płaci. 4. Dlatego, że nikt się tym nie zajmuje... gdyby była przypuśćmy ekipa osób zajmująca się weryfikowaniem prawdziwości danych sprzedawanych postaci na pewno bany by się spały i w wielu przypadkach kończyło by się to w sądzie. Jednak takich osób nie ma i prawdopodobnie nie będzie.
#268 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#269 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ściga, kumpel dla 'grzany' zmienił imię Maciek w profilu na Tibia.com na Kate i miejsce zamieszkania na Londyn i wyłapał bana za account sharing/trading.
![]() |
#271 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
I dlatego nie warto podawać tam informacji. Ale to już były ewidentne zmiany w profilu. |
||
![]() |
![]() |
#272 |
Zbanowany
|
![]() Ja sie dziwie , ze ten temat jeszcze trzyma.
|
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "A kojarzysz pojęcie Blocker? Kolega Blocker?"
No to ci już mówię, nawet jeżeli miałeś na myśli jako pachołka, czyli kogoś kto pomaga ci za free, bo blocker na demonach z reguły kimś takim jest, to ci powiem, że 100lvl sorki mają teraz o wiele ciekawsze expowiska jak siedzieć na demonach, czekać na resp i modlić się, że może zwróci się chociaż część. Jak już pisałem Hunty na 100lvl na demonach są po prostu nieopłacalne i zawsze takie były, tylko wcześniej było to dobre źródło expa, a teraz są lepsze, w których sorc nie potrzebuje blockera i szybciej expi.
#274 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A co jak co, jeśli masz świat npvp to demony na setce są bardzo dobrą opcją, tymbardziej blokowane za free. |
|
![]() |
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Panowie, panowie to nie temat o blokerach, o banach, weryfikacji danych w profilu. Piszcie na temat jeśli możecie.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#276 |
Zbanowany
|
![]() Moze i dobrze ale wszystko zostalo powiedzane i tyle ; p nie mowie ze jest do zamkniecia bo to jedyny temat jaki jest na tym forum (po za niektorymi filmami) w ktorym z chęciom ogladam nowe posty : D
|
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() ![]() Według mnie ten temat jest dobry i nie powinien być zamykany z tego powodu, że jak ktoś chce się wyżalić na temat update to często trafia tu, co zapobiega spamowi. ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Edit: po prostu wyraziłem swoje zdziwienie i smutek że ty to chyba na serio mowisz...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 26-02-2008 o 23:21. |
|
![]() |
![]() |
#279 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Afreo' - 23-02-2008 o 01:56. |
||
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli to było ironiczne to patrz wypowiedź wyżej.
Nie miałeś co powiedzieć to palnołes głupotę, jak widać ban za darmo nie dawany, bo zapewne takich bezsensownych wypowiedzi napisałeś już wiele.