Witam.
To mój pierwszy post na forum. Kiedyś tu pisałem pod nickiem Szymorferoor. Mam nadzieje że zapomnieliście już jakim debilem byłem. Postaram się teraz takim nie być. Mój poprzedni fake nie wypalił, ponieważ wszyscy graficy odeszli. Chciałem o tym poinformować wszystkich osób biorących udział w fake'u, ale zapomniałem hasła do konta, a nie chciało mi się grzebać w e-mailu. Chcę znów robić fake, obojętnie czy niezłe, czy kiepskie. Kiedyś wpadłem na pomysł na fake'a, ale postanowiłem go nie robić, z powodu mojego lenistwa. Teraz chcę ten pomysł wykorzystać. Mój fake to "Uratować świat fake....". Może i to brzmi jak super hero, ale to nie super hero, tylko coś innego - fake hero :-). No, ale Glaves, gdy robił Piąty Żywioł, to o ile wiem, też się trzymał typu fabuły "Superhero", nie? Dobrze, przechodzę do rekrutacji.
Podaje się nick, czyli nick, nie imię

, pozycję na liście wyborów i outfit. Można, jeśli chcesz, zamieścić historię.
UWAGA: Każda pozycja ma swoją specjalizację, nie ma tak że podajesz swoją!
Fake'owcy:
Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) -
Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik
Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <

>) -
Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) -
Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) -
Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) -
Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake)
Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz)
Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) -
Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) -
Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) -
Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) -
Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) -
Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) -
Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD):
Moderator -
Moderator 1 -
Moderator 2 -
Moderator 3 -
Moderator 4 -
Eeeh, no to chyba tyle.
Pozdrawiam!
@Edit:
@Down:
Przyjęte.