![]() |
#2261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() @Hagi-Magi
Nick:Avion pozycja: dowódca strarzy out: ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2262 |
Użytkownik Forum
|
![]() em0 a nie potrzebujesz Niemców?
Jeśli nie to trudno choć wolałbym być siłami osi. (Arnold Gut, oficer SS xd) Ale trudno Imię Richard Nazwisko: Howart Specjalizacja- Strzelec wsparcia, bądź medyk A i nie wybierasz rang? Bo przecież muszą być sgt, maj, gen(yhh xd) I jeszcze właśnie powinni być ciężcy strzelcy z browningami, ale być strzelcem wsparcia, Powinni być artylerzyści,
![]() |
#2263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() @Spoilerek
Juz koniec rekrutacji niebylo ludzi wiesz nierobie tego fake
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() Pirata
Mrocznego elfa wojownika kobiete barbarzynce Przywudce piratów umrze jednak zobaczycie co się z nim stanie
![]() |
#2265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sezuo, ja moge byc przywódcą piratów, nick qapek(jak nie pasi to daj znac na priva, zmienimy
![]()
![]() |
![]() |
#2266 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zgierz
Stan: Początkujący
Imię: Enemy Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: 59/57
Poziom mag.: 3
|
![]() mroczny elf
Nick:Marathir outfil taki jak Elf Arcanist tylko inna kolorystyka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Użytkownik Forum
|
![]() elf juz zajenty sory,jeszcze wolna tylko kobieta brabarzynca.
A i jeszcze pirat Sezuo
Szanuj mnie to ja noitak cię zignoruje ![]() Ostatnio edytowany przez Sezuo - 21-02-2008 o 10:37. Powód: zle |
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja potrzebuje starca
Tu ma byc tak: nick i outfit(masz go zrobic a nie ze mi kolory podajesz) @down No dzieki nareszcie to mam uff... Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 21-02-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
ŁAP!!!!! ![]() (Robiłem go dla kogoś, mam nadzieję że się nie obrazi, aha, i nie dziw, jak zobaczysz go w innym fake'u ) ![]() <Thour nazwisko, dodatkowo ;p>
![]() |
![]() |
#2270 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zgierz
Stan: Początkujący
Imię: Enemy Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: 59/57
Poziom mag.: 3
|
![]() nick:Fish Breath Ian
outfil: dowolny |
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok ale bendom na niego muwic w skrucie Ian
![]() |
#2272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Witam.
To mój pierwszy post na forum. Kiedyś tu pisałem pod nickiem Szymorferoor. Mam nadzieje że zapomnieliście już jakim debilem byłem. Postaram się teraz takim nie być. Mój poprzedni fake nie wypalił, ponieważ wszyscy graficy odeszli. Chciałem o tym poinformować wszystkich osób biorących udział w fake'u, ale zapomniałem hasła do konta, a nie chciało mi się grzebać w e-mailu. Chcę znów robić fake, obojętnie czy niezłe, czy kiepskie. Kiedyś wpadłem na pomysł na fake'a, ale postanowiłem go nie robić, z powodu mojego lenistwa. Teraz chcę ten pomysł wykorzystać. Mój fake to "Uratować świat fake....". Może i to brzmi jak super hero, ale to nie super hero, tylko coś innego - fake hero :-). No, ale Glaves, gdy robił Piąty Żywioł, to o ile wiem, też się trzymał typu fabuły "Superhero", nie? Dobrze, przechodzę do rekrutacji. Podaje się nick, czyli nick, nie imię ![]() UWAGA: Każda pozycja ma swoją specjalizację, nie ma tak że podajesz swoją! Fake'owcy: Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło < ![]() Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Moderator 1 - Moderator 2 - Moderator 3 - Moderator 4 - Eeeh, no to chyba tyle. Pozdrawiam! @Edit: @Down: Przyjęte. Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 23-02-2008 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Niebardzo rozumiem o co mu chodzi ale....widze tu miejsce dla siebie...ale wole sie nie zgłaszac...on chyba chce zrobic fake o (dziale?) Fake'u?
![]() |
![]() |
#2276 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcecie, żebym zdradził całą fabułe? Musiałem to nie zrozumiale napisać bo już wszystko byście wiedzieli. Rayza, tak, o działu fake - mniej więcej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
|
![]() Ja tez nie bardzo kapuje. Wydaje mi sie tak samo jak Rayzie... Czyli twozysz fake o dziale fake (ale to dziwnie brzmi xD). Wytlumacz jasno bo jestem glupi i nie kapuje xd
Dobra juz kapuje ![]() Wiec zglaszam sie do fakeowca nr. 3 Nick: Moze byc Pacz? ^^ Out: Pierwszy leprzy z mojego zbioru xd ![]() @edit Jak bys mogl to wez ten drugi out (z prawej). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Out: ![]() Pozycja na liście wyborów: eee, 1?
![]() |
![]() |
#2279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Yeee ja jestem "Dobry Fakeowiec" któryś tam i chce mieć specjalizacje
pozycja "5" "Walka wręcz" xD imię "Torog" nazwisko Velrock" zaraz pyknę outfita xD Ale przez "walkę wręcz" chodzi mi o walkę na piąchy i kopniaki ok ? xD znalazłem Fightera _________________________________ ![]() _________________________________ Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 23-02-2008 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko przyjęte.
Fake'owcy: Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <>) - Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Pacz Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Torog Verlock Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Lagon Night Moderator 1 - Kogucik Moderator 2 - Rayza Moderator 3 - Moderator 4 - Eeeh, no to chyba tyle. Pozdrawiam! @down: Moderator, nie modernizator xD. Przyjęty. @Kogucik: Przyjęty ![]() Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 23-02-2008 o 18:11. |
![]() |
![]() |