@Glaca
Drogi Michale/Łukaszu/Jacek? (Nie znam dokładnie imienia waszego ojca) jak sam dobrze wiesz dzieckiem dla mnie jesteś Ty, nie będę brudów wyciągał na forum publiczne, ale wspomnij tylko jak się do mnie hmm "podlizywałeś" smsami o 4.30, i co 15 minut pisałeś, a niektóre były treści "jestem spocony" tego już nie pamiętasz? A na moje drobne sugestie że śpię i nie odpisywanie napływało ich coraz więcej. Szkoda że to zapomniałeś...
Szkoda też, że skoro mówisz o PA, nie spojrzysz do innego tematu "Największy PA na Furorze" i zobacz sobie wyniki. I zapytaj Bukiego czy kogo tam chcesz jaki był stosunek Inshon do PA. Jak to sam kiedyś ujął
"na ch** wam przeszkadza że robią PA, jak nie na waszych RLach".
Jeśli sądzisz że jestem słabo poinformowany o tym co się dzieje, bo nie lansuje się na forum rzucając od czasu do czasu jakimś pikantnym tekstem to jesteś w błędzie. Zauważyłeś że jeszcze nigdzie nie napisaliśmy dokładnie dlaczego wyszliśmy z Vision? Powód? Nie potrzebna nam rzesza fanów.
Wiem o tym że czujesz się lekko nie dowartościowany w RL life i starasz się nadrobić to na forum pisząc posty sławiące Twoją wielkość, które potem chwalą ludzie z Twojej własnej gildii (Patrz Youen, który zrobił posta dla Xespoza za 150 i podpisał od razu youenem, ralkerusem, khazulem, karolem pogromca smokuf i karolem pogromca jurgenautow <przepraszam za niedokładność nicków>)
Ciekawi mnie że nie odnosisz się do zarzutów o te 10kk co Imargam sobie przywłaszczył, ale cóż możesz napisać? Że dostaliście Teddy beara od Sivina w prezencie i wasz RL potem kupił chara i przestał nim grac po 1 tyg?
Nie upadłem tak nisko żeby sie pod Ciebie podszywać, nie widzę w tym nic nobilitującego.
PS. Jak wyszliśmy z Vision nazywaliście nas psami, żydami, kur** etc bo jesteśmy z Duskiness, to jak sami siebie teraz nazwiecie?