Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2008, 17:15   #5742
Aerie
Ulka

Aerie's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Świat: Honera
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
Domyślny

@Yoshio
To w takim wypadku idę na inny spawn albo logam i później posiedzę to tylko gra po co się wnerwiać jak ktoś ci na spawna wejdzie? Czy trzeba expic cały czas jak się jest online? Gra to zabawa a nie expienie na botach i świrowanie z expem.

@Monix
Jakby cię nie obchodziło to co napisałam i to co sobie myślę o tobie to już więcej na ani jednego posta byś nie odpisała a jednak odpisałaś, więc nie mów że cię to nie obchodzi jeśli w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Oj mało osób cię zna z tamtej strony ale dużo osób już cię nie lubi, może lubią cię ci co nie wiedzą jaka jesteś i ci z yesterday.

@19Satan10
Jak nie wiesz jak się nazywa mój przyszły zawód to nie rób z siebie głupka pisząc że jestem dentystką, a poza tym nie chciała bym być jak ona, ciekawe że jej chłopak nie ma nic przeciwko, że ona z wami pisze "craw me plx" jak bym była chłopakiem to nie chciała bym takiej dziewczyny co nie szanuje swojego chłopaka i z wszystkimi do okola "craw me plx"

A co do tibi to Roy retired wiec miałam być sama? Colth nie muszę mówić ale dalej się z nim przyjaźnię. Tak samo w rl na pewno miałeś kilka dziewczyn z którymi nie wyszło wiec co się czepiasz moich chłopaków w tibi i rl? A skad wiesz może mój chłopak właśnie teraz siedzi i gra ze mną w tibię? Sam z siebie robisz matoła pisząc "ja sharuje..." itp n/c

@Niepozorny
Przeszkadza wam, że wam trapy rozwalam i się wtrącam w to co robicie dlatego padają wyzwiska, bo myślicie, że wyzwiskami coś zdziałacie. Dlatego mnie nie lubicie i specjalnie bzdury gadacie na mój temat bo nic nie wiecie

Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 17:30.
Aerie jest offline   Odpowiedz z Cytatem