![]() |
#5741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
Świat: Honera
![]() |
![]()
22:21 Wahuraydd Xafen [77]: kto cie robil homer? 22:22 Franio Of Homera [16]: kolega ------------------------------------ 12:00 Anumisek [82]: dalbys murzynowi dupy za talerz zupy ? 12:01 Zwidek [175]: nie ? 12:01 Anumisek [82]: a za co bys dal ? 12:01 Zwidek [175]: lol.. za nic 12:01 Anumisek [82]: hehe dobry jestes xD za darmo dajesz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5742 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Wpisy bloga: 1
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() @Yoshio
To w takim wypadku idę na inny spawn albo logam i później posiedzę to tylko gra po co się wnerwiać jak ktoś ci na spawna wejdzie? Czy trzeba expic cały czas jak się jest online? Gra to zabawa a nie expienie na botach i świrowanie z expem. @Monix Jakby cię nie obchodziło to co napisałam i to co sobie myślę o tobie to już więcej na ani jednego posta byś nie odpisała ![]() @19Satan10 Jak nie wiesz jak się nazywa mój przyszły zawód to nie rób z siebie głupka pisząc że jestem dentystką, a poza tym nie chciała bym być jak ona, ciekawe że jej chłopak nie ma nic przeciwko, że ona z wami pisze "craw me plx" jak bym była chłopakiem to nie chciała bym takiej dziewczyny co nie szanuje swojego chłopaka i z wszystkimi do okola "craw me plx" A co do tibi to Roy retired wiec miałam być sama? Colth nie muszę mówić ale dalej się z nim przyjaźnię. Tak samo w rl na pewno miałeś kilka dziewczyn z którymi nie wyszło wiec co się czepiasz moich chłopaków w tibi i rl? A skad wiesz może mój chłopak właśnie teraz siedzi i gra ze mną w tibię? Sam z siebie robisz matoła pisząc "ja sharuje..." itp n/c @Niepozorny Przeszkadza wam, że wam trapy rozwalam i się wtrącam w to co robicie dlatego padają wyzwiska, bo myślicie, że wyzwiskami coś zdziałacie. Dlatego mnie nie lubicie i specjalnie bzdury gadacie na mój temat bo nic nie wiecie ![]() Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5743 |
Zbanowany
|
![]() szczesc Boze, dobry wieczor, dzien dobry i hejka
mojego posta zaczne od tego, iz zapewne kazdy zna takie zdanie 'zasady sa po to, zeby je lamac' wiec prosze Cie Ula, skoncz pieprzyc, ze kiedys pojdziemy do pracy i ble ble, moze zostaniemy 'tibijczykami' i bedziemy stali 15h dziennie pod naszym tibijskim domkiem, aby gracze podchodzili i pisali 'cZeSc fAjNy MaSz HiK LeWeL i JeZtEz sEnJoR TuToReM' >.> teraz przejdzmy do tematu respektu na non-pvp, mianowicie jak juz ktos wyzej wspomnial, 'respekt na non-pvp' mozna jedynie wymusic sila, bo to co sie dzieje na swiatach non-pvp to po prostu tragedia, jako iz kiedys duzo gralem na pvp bylem przyzwyczajony do 'taszczenia' lootbagow po ziemi, lecz z trzech lootbagow, ktore zrobilem na honerze, dwa zostaly skradzione, wiec nie mowcie, ze na non-pvp istnieje jakikolwiek 'respekt', bo 90% graczy ze swiatow non-pvp nie ma pojecia o znaczeniu tego slowa... rozumiem, ze gracze wybieraja ten swiat, zeby odpoczac od 'pekerow', wojen, PA itd, ale jesli wybieraja swiat non-pvp to niech sie dostosuja, ze powinni miec jakikolwiek szacunek do innych graczy. co do Moniki i tego, ze 'zadaje' sie z tymi zlymi graczami z Jesterdej Fjuczur, mianowicie to chyba jej sprawa, no nie? bardzo polubilismy Monike, mam nadzieje, ze ona nas tez, wiec prosze Urszulo, abys nie 'pierdolila', ze ktos tu komus 'lize dupe' -.- mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem moim postem. btw - oczywiscie my nie zabijamy, bo to nielegalne na non-pvp ;\ zeby nie bylo, ze bez ssa, cos baaaaardzo starego: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5746 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() @2x up
Co to kogo obchodzi czy Ty byś zjebał się ze schodów czy byś rozjebał monitor(?) A co do Aerie:* 'A co do tibi to Roy retired wiec miałam być sama?' <- Rozjebało mnie to, ale z drugiej strony to rozumiem, że w Tibii być samotnym to trudna i bardzo przykra sprawa.'A skad wiesz może mój chłopak właśnie teraz siedzi i gra ze mną w tibię?' <- No właśnie, gdybyś miała chłopaka to byś tylko grala w tą szachownice i chodziła na demki i jarała sie demonicznym pancerzem ;<, ale co tam każdy robi to co lubi w życiu ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 13-03-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5748 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Imię: Aerie
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() @DexteroO
hmm już mówiłam o rl więc powtórzę jeszcze raz, jak nie wiesz co robię w rl to nie pisz ![]() ![]() @19Satan10 Tak tak od tibi się zaczyna crawowanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5749 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() @Achin
Ja Cię nadal Loffciam, i te ssy to fake bo Twoj wujek to Gieem i zrobił je cyfrówką, a tak btw. Nie było podróży poślubnej ![]() ![]() ![]() A tu dzisiejszy ss, jak Achinek mnie nadal kocha huehuehue : p ![]() @Aerie '(...)a poza tym tibia po części pokazuje jacy jesteśmy na rl' <--HuEHuHEU, czyli to oznacza, że ciągle chodzisz w tych samych ubrankach, nie myjesz się, stoisz pod domkiem, zamiast wejść do niego,i dajesz buziaczki w odległości 2m(?). Jaram się Aerie Tobą :* @Down Chyba się potne bo tych Twoich fejkach ;< Ale i tak Cię loffciam_/ '(...)pozdro pszczółko xDD!' <--Tak szczerze to się podnieciłem ![]() Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 13-03-2008 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() @Nicole
Mmm a ja pamietam twoj tekst "" ej pojdziesz ze mną na scaraby nabić soule bo ja się boje kicków" hsshhssh Albo " a myślisz że wyrobię na utamce na first arence?" pozdro pszczółko xDD! Ps.. pisz pisz ja lece będe pózniej ;* Ostatnio edytowany przez Achi'n - 13-03-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5751 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Kurwa prawie jak lektura xd. nie wiem po co wy sie klucicie poszlo o glupi muj PIEKNY adwens i kurwa ze aerie znalazla passy do swojego konta 'bondcie' ratii'm i zróbcie wjazd na chate pozabijajcie sie i dajcie mi passy ;p. a za ten traktor care to ci ukradne kombajn z garazu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Zamosc
Stan: Niegrający
|
![]() Powiem Tak:
Jesteście głupi tylko co niektórzy,Care i ta cala gildia Yestarday trapy to wasza zabawa?chciałbym bardzo żeby co niektórzy dostali deleta postaci ![]() ![]() To na tyle z mojej strony. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5754 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Zamosc
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Calfre pamiętasz? ![]() 08:29 Calfre Etuana [99]: zrobilabym ci :d 08:29 Calfre Etuana [99]: gdybym miala jak ^^ 08:30 Rebeh Dizek [167]: cicho xD 08:31 Calfre Etuana [99]: nie! 08:31 Calfre Etuana [99]: xD 08:31 Calfre Etuana [99]: bede krzyczec :d PS:sorki zacytowało mi się chciałem edytować... ![]() Ostatnio edytowany przez Jaruszka - 13-03-2008 o 19:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Rebeh Dizek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Round Table of Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Jaroszka: Nie wiesz o co to sie nie wypowiadaj, nie bylo Cie tam, nie wiesz o co biega :|
Dla wyjasnienia: 1 czesc rozmowy to bylo cos w stylu Ja: jestem glodny xD zrob mi sniadanie xD Calfre: zrobilabym Ci~~ ~~~~~~~~ Ja: hahaha co bys mi zrobila?xD Calfre: zboczek xD Ja: cicho! ~~ Moronnnnnnnnnnnnnnny Nie off topic ![]() ![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#5756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() najgorsze jest to ze xadam doskonale wie co sie dzieje na tibia.pl.. i nic z tym nie robi ;<
![]() |
#5757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Stan: Początkujący
![]() |
![]() ![]() UWAGA, UWAGA ! ![]() -Fanfary- Calamity, owned. ahueasehuas ![]() @edit. ![]() Jul, owned. gaygaygaygaygay ![]()
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 13-03-2008 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5758 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy z was ma jakies argumenty...zle lub dobre ale po co ta klotnia na forum ?? Czy nie lepiej byloby rozwiazac to w tibii czy nawet na gg ?
Chodzi mi o debate a jesli chodzi o zabijanie ludzi przez YF to niech to robia jesli ich to jara...ale moglibyscie przystopowac chlopaki ;x. Zabijacie niewinnych graczy chociaz nie jestem tego pewien. Aaa i ja mam narazie mala przerwe w grze klopoty z netem ;] i 2 deda nie chce ;D pzdr for all Sereczek ; * ;D edit. Opc kurde nie ta strone ogladalem ;D ale i tak chyba wiadomo o co chodzi. ;d Ostatnio edytowany przez Glodar - 13-03-2008 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Slupsk
Imię: Sak szefu
Poziom: 60+
|
![]() Nawet nie wiecie jak latwo jest manipulowac ludzmi jak zaznaczymy przy tworzeniu postaci 'female' uwierzcie
![]() Ostatnio edytowany przez Sak_szefu - 13-03-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz :*
Imię: Royal Vwiking /< HACKED
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alderath