![]() |
#5721 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale skoro moja droga myślisz, że liże tyłki moim kochanym facetom z YF to dalej tkwij w swoich błędnych przekonaniach, zwiedzając swój "magiczny świat zębów". Twoja w tym nera ![]() Pozdro 4u ....albo nie...żartowałam, nie pozdrawiam ![]() @btw Ulu zazdrość? już nie będziesz jedyną laską na honerze przykro mi bardzo ![]() ![]() @Fofo dzięki bejbe :*
Znam 69 sposobów na zachowanie dziewictwa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Monix - 13-03-2008 o 15:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() nie bede pracowac zostane parobem
![]() btw jezeli mowa juz o elastycznych godzinach pracy to poprosze frytki do tego i mam jedno pytanie, elastyczne to znaczy 15godzin przy kompie i 8w robocie? spisz w tibi no nie? ;d /close topic bo to ostra ZENUUUUAAA! XD Freeman, madrze mowisz i prawdy w tym troche jest, zreszta co ja bede gadac, jestem dumny ze nie zacząłeś bluzgac i wyklinac Podsumowujac dzisiejsze moje wypowiedzi na forum mowie: 'jezeli ktos bedzie szanował mnie ja tez bede szanował go' dziekuej nie chce mi sie pisac wiecej bo bola rece po elastycznych godzinach nauki w szkole joł 24/24/7
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 13-03-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
Świat: Honera
|
![]() sry 3x up
wg. mnie oni nietrapuja dlatego ze chca kogos zaczepiac czy cos w tym stylu tylko pokazac ze nawet na swiecie non-pvp trzeba miec respect dla innych graczy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5724 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() @up
to prawda bo sie w*******aja np. na questa i cfaniacza bo to swiat non-pvp i nic im nie mozemy zrobic... do czasu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Zabawni jesteście. Zajebiście uzależniliście się od Tibi. A poza tym ludzie są dziwni. Powiedzieć coś to odrazu że "liże dupe111!!11".
![]() |
#5726 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Aerie
To jest Monika, a nie monika. Piszesz z szacunkiem to napisz Tobie, a nie tobie Calfre, a nie calfre Cytuj:
Myślisz, że jesteś Senior Tutorem to można Ci obrażać innych ? Infantylne zachowanie jak na Twój wiek. Poza tym, wiesz, że Monika mieszka całkiem niedaleko mnie ? Ona nam nie "liże dupy" jak Ty to określiłaś, sama nie wiesz jak ciężko znaleźć kogoś normalnego w Tibijskim świecie - kogoś, komu można zaufać, kogoś kto Cie nie okradnie i nie zacznie roz*******ać trapów na tzw. "moronów" @Yoshio Saint True. @freeman_xtr Nie opłaca nam się zakładać osobnego tematu, jakby Ci się chciało radzę Ci obejrzeć inne tematy ze światów non-pvp, też ciągle za*******ają innych. @Up Racja, ale cóż to cała Aerie <3333333333333333 /Trelemorele /Signed Twoja Stara
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 13-03-2008 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Spójrzcie na pasek ilości czytających ten temat !! Bijemy Rekordy !!!
![]() Alex i Yoshio ![]() Jakieś pól roku temu bym też tak napisał ... Zgadzam sie z wami z tym respectem w 50% bo nie raz mnie ktoś zdenerwował do takiego stopnia że chetnie posłał bym go do temple ale nic nie mogłem zrobić takiemu frajerowi ... Ale te drugie 50% to już inna sprawa ... Ja miałem respect zawsze i do każdego w grze ponieważ wychodze z założenia że póki nikt dany ktoś nie robi to ja nie mam do niego absolutnie nic ? Ale po pewnych wydarzeniach na Honerze doszedłem do wniosku że szacunek i zaufanie należy sie tylko tym którzy na niego zasługują co nie oznacza że zaczełem latać i bluzgać wszystkich dookoła ![]() @Niebieskooki Nie Pier*** że sie tak wyraże tylko spójrz na siebie i zastanów sie o czym a raczej o kim piszesz <o sobie?>
![]() |
#5729 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() @Monix
Po pierwsze nie udawaj że mnie lubisz bo sama sobie zaprzeczasz. A szanujesz ludzi którzy wyzywają i trapuja każdego kto im podpadnie chociażby za przypadkowe zabicie potworka albo jedno przypadkowe złe słowo. I nawet jeśli ten ktoś przeprosi to już go zapisujecie na black listę do trapowania. Mówisz że masz więcej w głowie niż ja tak? A popatrz jak się zachowujesz ![]() W złym towarzystwie się obracasz. A poza tym nie widać w twoich słowach ani krztyny mądrości, skoro mówisz że oni są kochani. I wydaje mi sie ze ludzie którzy tak robią jak yesterday nie zasługują nawet na ziarenko szacunku, sama widzisz te wyzywanie i czy normalna, kulturalna dziewczyna pozwoliła by na to? @Sir_Piapi jeśli nie wiesz co teraz robie w rl to nie mów o tym dobra rada, bo ja tez mogę zacząć zmyślać tak jak wy o tym co robicie w rl, ale nie zacznę bo to głupota by była z mojej strony, a poza tym nie zasługujesz żeby wiedzieć czemu akurat ostatnio tyle gram to moja sprawa ja sie nie wtrącam wam w rl tak jak wy innym @Yoshio Respektu nie wymusza sie silą i wyzywaniem po rodzicach, rl, po danej osobie ani przez bloczenie i straszenie, coś takiego rodzi bunt i taka osoba nigdy nie będzie w 100% respektować kogoś takiego np z yesterday @Niepozorny oj ja tylko przytaczam fakty i widzę że te fakty was dręczą dlatego że są prawdziwe i nie dają wam spokoju, a co do mnie nie mam żadnych problemów więc jesteś w błędzie. Nie najeżdżam wszystkich tak jak wy, tacy jacy z was przyjaciele to hoho, tacy to najczęściej sharuja a potem jeden drugiemu acc kradnie i itemy ![]() Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Łuków
Poziom: 155
Skille: 89/86
|
![]() ![]() h*j wam w oczy
![]() |
#5732 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Aerie
Ależ Twoja wypowiedź jest nielogiczna... 1. Fakty... jak mogą być prawdziwe fakty, czy też nieprawdziwe fakty? 2. Ja nie twierdze, że masz problemy, przypusczam tylko po Twoim zachowaniu, które oceniam na żałosne i karygodne, żenada totalna. 3. Fokus, prawda, okradłem Cię 612 razy, jestem 18 ownerem Bordona, ale cicho, nikt wiedzieć nie może, albo Alex, pamiętasz alex jak Ci podpier.doliłem Traktor ze stodoły, sharujesz ze mną stajnie swoją, albo Nikaia sharuje ze mną swojego Nicola, Share to nic złego przecież, ale zawsze lepiej sharować z kimś takim jak ja niż z Senior Tutorem ![]() Może nam coś opowiesz o tym ? 4. Jesteś Senior Tutorem, ile zapłaciłaś za rozwiązanie testu na Tutora, gdybyś była normalnym Tutorem wiedziałabyś, że Acc nie da się ukraść, istnieje coś takiego jak Recover key, ale cóż, nie każdy Senior Tutor jest uczciwy, jedynego uczciwego i normalnego Seniora jakiego znałem to Magiczny Blayd. 5. Skąd wiesz jak się Moniczka zachowuje skoro jej nie znasz, My wiemy jak się Ty zachowujesz, ileżto razy skakałaś jak niemądra... @Up Pisze się ch*j. @Down Większość z nich to takie typowe lizodupy co skaczą wokół h-lvli/ST (eg. Ty) "Trzeba" się pisze. Również gorąco pozdrawiam Fokusa :* /Tritirti
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 13-03-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Juzio Spoko Gosc
Profesja: Druid
Gildia: brak
Poziom: 60
Poziom mag.: 52
|
![]() "sama nie wiesz jak ciężko znaleźć kogoś normalnego w Tibijskim świecie - kogoś, komu można zaufać, kogoś kto Cie nie okradnie"
Latwo jest znalesc takich kumpli ;] tylko trza chciec Pozdrawiam Fokusa ktory nie chce przyjsc do mnie na malpy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5734 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok Aerie daj mi przyklad co zrobic zeby ludzie cie respektowali na swiecie non-pvp poza "wymuszaniem go sila"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5735 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Imię: Aerie
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() @Niepozorny
Nie muszę tłumaczyć faktów, każdy kto umie czytać to zrozumiał, chyba że ma z tym jakieś problemy. Jeśli oceniacz moje zachowanie tak jak oceniłeś to ja tak samo oceniam wasze. Nie zmyślam głupot tak jak ty z tym share w punkcie nr 3. A co do tutora to zdałam go sama w przeciwieństwie do co poniektórych z was. Każde acc da się ukraść\zhackowac, starczy ze zgubisz recovery i\lub zapomnisz maila na którym masz acc, zgodzę się Blayd był bardzo dobrym senior tutorem ale za głupie błędy też trzeba ponieść karę i nic więcej nie da się zrobić, trzeba nie robić głupich błędów. A poza tym uważam że Blayd też by był przeciwko wam bo jak nie to co by z niego był za tutor? Hmm skąd wiem jak ona sie zachowuje? Oceniam jak na takiej samej podstawie jak ty oceniasz mnie. @Yoshio Sam powinieneś to wiedzieć a jak chcesz o tym pogadać to może jakiś osobny temat: "jak sprawić żeby ludzie mnie szanowali\respektowali" tak jak traktujesz innych tak oni cię będą traktowali, traktuj ludzi jak sam byś chciał być traktowany chyba logiczne dla normalnego człowieka Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5736 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz zawsze pisze jak ktos mi wlazi na respa "respect plz" ale jak to nieskutkuje trzeba zastosowac inne środki..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5737 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Myśl sobie moja droga co chcesz, trwaj w swoich smiesznych urojeniach. To tylko i wyłącznie Twoja sprawa, bo ja naprawdę w najgłębszym poważaniu mam to co o mnie myślą inni...a w szczególności jeżeli rozchodzi się o Twoją osobę ![]() Złe towarzystwo? Wiesz w głębi serca ze mnie jest naprawde niegrzeczna dziewczynka ![]() Koniec kropka Peace & Love ![]() Btw gdybyś tylko zdała sobie sprawę, że jesteś żałosna... ![]()
Znam 69 sposobów na zachowanie dziewictwa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Monix - 06-05-2008 o 09:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5738 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() HoHo widzę, że przez Naszą kochana dentystkę posty zajęły całą stronę na samym pisaniu...
![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkich Parobów!111!!11_/ Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 13-03-2008 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5739 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Cytuj:
yoshio ..masz do mnie szacunek?? Wymuszalem cokolwiek sila? ![]()
![]() |
![]() |
#5740 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Aerie
a Teraz proszę Cię, opowiedz mi na jakiej podstawie MY oceniamy Ciebie ![]()
![]() |