Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-03-2008, 14:59   #5721
Monix
Użytkownik Forum

Monix's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aerie Pokaż post
wracając do adv alexa, ja przynajmniej nie liżę czterech liter każdemu chłopakowi jakiego widzę a widzę że calfre ma w tym już jakieś doświadczenie pewnie z rl, nie będę podawać bliższych szczegółów taka jej praca
Uluś Słońce Ty moje kochane Ja po prostu szanuje tych, którzy na to zasługują w adekwatny sposób gdybyś miała choć krztę tego co ja w głowie to być może nie musiałabyś/musiałbyś () używać tak ostrych słów (które swoją drogą spłynęły )
Ale skoro moja droga myślisz, że liże tyłki moim kochanym facetom z YF to dalej tkwij w swoich błędnych przekonaniach, zwiedzając swój "magiczny świat zębów". Twoja w tym nera

Pozdro 4u

....albo nie...żartowałam, nie pozdrawiam

@btw Ulu zazdrość? już nie będziesz jedyną laską na honerze przykro mi bardzo a moje zachowanie wynika z dystansu do gry i życia bawmy się pókim młodzi

@Fofo dzięki bejbe :*

Ostatnio edytowany przez Monix - 13-03-2008 o 15:05.
Monix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-03-2008, 15:04   #5722
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

nie bede pracowac zostane parobem
btw jezeli mowa juz o elastycznych godzinach pracy to poprosze frytki do tego i mam jedno pytanie, elastyczne to znaczy 15godzin przy kompie i 8w robocie? spisz w tibi no nie? ;d
/close topic bo to ostra ZENUUUUAAA! XD
Freeman, madrze mowisz i prawdy w tym troche jest, zreszta co ja bede gadac, jestem dumny ze nie zacząłeś bluzgac i wyklinac
Podsumowujac dzisiejsze moje wypowiedzi na forum mowie:
'jezeli ktos bedzie szanował mnie ja tez bede szanował go'
dziekuej nie chce mi sie pisac wiecej bo bola rece po elastycznych godzinach nauki w szkole
joł 24/24/7

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!

Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 13-03-2008 o 15:16.
Sir_Piapi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 15:05   #5723
Yoshio
Użytkownik Forum

Yoshio's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie

Stan: Na Emeryturze
Świat: Honera
Domyślny

sry 3x up

wg. mnie oni nietrapuja dlatego ze chca kogos zaczepiac czy cos w tym stylu tylko pokazac ze nawet na swiecie non-pvp trzeba miec respect dla innych graczy..
Yoshio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 15:13   #5724
>Pchelka<
Zbanowany

Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy

Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

@up
to prawda bo sie w*******aja np. na questa i cfaniacza bo to swiat non-pvp i nic im nie mozemy zrobic... do czasu ;]
>Pchelka< jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 15:19   #5725
Pan Yuzek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Pan Yuzek ma numer GG 8927644
Domyślny

Zabawni jesteście. Zajebiście uzależniliście się od Tibi. A poza tym ludzie są dziwni. Powiedzieć coś to odrazu że "liże dupe111!!11".
stary 13-03-2008, 15:28   #5726
Niepozorny
Użytkownik Forum

Niepozorny's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m

Stan: Początkujący
Niepozorny ma numer GG xxxxxxx
Domyślny

@Aerie

To jest Monika, a nie monika.
Piszesz z szacunkiem to napisz Tobie, a nie tobie
Calfre, a nie calfre

Cytuj:
a widzę że calfre ma w tym już jakieś doświadczenie pewnie z rl
Najeżdżasz na Monikę jakbyś miała problemy z samooceną, wygląda na to, że ktoś tutaj jest niedowartościowany i próbuje ukoić swoje smutki na innych osobach, więc droga Urszulo, jakbym mógł Cie prosić o zaprzestanie pisania tych wpółdo-zajebistych postów w TYM temacie, możesz tam sobie iść na Tutor channela wyżalić się Kauizowi, że Achin Cie zdradza, wiesz, nas to nie obchodzi, może masz jakieś kłopoty w rl, dlatego najeżdżasz na wszystkich...
Myślisz, że jesteś Senior Tutorem to można Ci obrażać innych ? Infantylne zachowanie jak na Twój wiek.

Poza tym, wiesz, że Monika mieszka całkiem niedaleko mnie ? Ona nam nie "liże dupy" jak Ty to określiłaś, sama nie wiesz jak ciężko znaleźć kogoś normalnego w Tibijskim świecie - kogoś, komu można zaufać, kogoś kto Cie nie okradnie i nie zacznie roz*******ać trapów na tzw. "moronów"

@Yoshio

Saint True.

@freeman_xtr

Nie opłaca nam się zakładać osobnego tematu, jakby Ci się chciało radzę Ci obejrzeć inne tematy ze światów non-pvp, też ciągle za*******ają innych.

@Up

Racja, ale cóż to cała Aerie <3333333333333333

/Trelemorele
/Signed Twoja Stara
Pan Stanislaw[Deleted@76]
Kryagos[Sold@81]
Rafael Magic Druid[Sold@58]
Retired.

Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 13-03-2008 o 15:34.
Niepozorny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 15:34   #5727
Pan Yuzek
Użytkownik Forum

Domyślny

Użytkowników czytających ten temat: 23 (zarejestrowanych: 13, gości: 10)

Jakie zainteresowanie
stary 13-03-2008, 15:37   #5728
freeman_xtr
Użytkownik Forum

freeman_xtr's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2007

Poziom: 106
Skille: nvm
Domyślny

Spójrzcie na pasek ilości czytających ten temat !! Bijemy Rekordy !!!

Alex i Yoshio

Jakieś pól roku temu bym też tak napisał ...

Zgadzam sie z wami z tym respectem w 50% bo nie raz mnie ktoś zdenerwował do takiego stopnia że chetnie posłał bym go do temple ale nic nie mogłem zrobić takiemu frajerowi ... Ale te drugie 50% to już inna sprawa ... Ja miałem respect zawsze i do każdego w grze ponieważ wychodze z założenia że póki nikt dany ktoś nie robi to ja nie mam do niego absolutnie nic ? Ale po pewnych wydarzeniach na Honerze doszedłem do wniosku że szacunek i zaufanie należy sie tylko tym którzy na niego zasługują co nie oznacza że zaczełem latać i bluzgać wszystkich dookoła

@Niebieskooki
Nie Pier*** że sie tak wyraże tylko spójrz na siebie i zastanów sie o czym a raczej o kim piszesz <o sobie?>
stary 13-03-2008, 15:38   #5729
Aerie
Ulka

Aerie's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń

Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
Domyślny

@Monix
Po pierwsze nie udawaj że mnie lubisz bo sama sobie zaprzeczasz. A szanujesz ludzi którzy wyzywają i trapuja każdego kto im podpadnie chociażby za przypadkowe zabicie potworka albo jedno przypadkowe złe słowo. I nawet jeśli ten ktoś przeprosi to już go zapisujecie na black listę do trapowania. Mówisz że masz więcej w głowie niż ja tak? A popatrz jak się zachowujesz 100x gorzej niż ja, mówisz ze wiesz więcej? czy mi sie zdaje czy jesteś starsza? jak na swoje zachowanie i na ten wiek to chyba powinnaś się inaczej zachowywać nawet jeśli to tylko gra.

W złym towarzystwie się obracasz. A poza tym nie widać w twoich słowach ani krztyny mądrości, skoro mówisz że oni są kochani. I wydaje mi sie ze ludzie którzy tak robią jak yesterday nie zasługują nawet na ziarenko szacunku, sama widzisz te wyzywanie i czy normalna, kulturalna dziewczyna pozwoliła by na to?

@Sir_Piapi
jeśli nie wiesz co teraz robie w rl to nie mów o tym dobra rada, bo ja tez mogę zacząć zmyślać tak jak wy o tym co robicie w rl, ale nie zacznę bo to głupota by była z mojej strony, a poza tym nie zasługujesz żeby wiedzieć czemu akurat ostatnio tyle gram to moja sprawa ja sie nie wtrącam wam w rl tak jak wy innym

@Yoshio
Respektu nie wymusza sie silą i wyzywaniem po rodzicach, rl, po danej osobie ani przez bloczenie i straszenie, coś takiego rodzi bunt i taka osoba nigdy nie będzie w 100% respektować kogoś takiego np z yesterday

@Niepozorny
oj ja tylko przytaczam fakty i widzę że te fakty was dręczą dlatego że są prawdziwe i nie dają wam spokoju, a co do mnie nie mam żadnych problemów więc jesteś w błędzie. Nie najeżdżam wszystkich tak jak wy, tacy jacy z was przyjaciele to hoho, tacy to najczęściej sharuja a potem jeden drugiemu acc kradnie i itemy

Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 15:55.
Aerie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 15:41   #5730
Pan Yuzek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez freeman_xtr Pokaż post
@Niebieskooki
Nie Pier*** że sie tak wyraże tylko spójrz na siebie i zastanów sie o czym a raczej o kim piszesz <o sobie?>
O co Ci chodzi?
stary 13-03-2008, 16:00   #5731
Pioterro
Użytkownik Forum

Pioterro's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Łuków

Poziom: 155
Skille: 89/86
Domyślny

h*j wam w oczy
stary 13-03-2008, 16:06   #5732
Niepozorny
Użytkownik Forum

Niepozorny's Avatar

Domyślny

@Aerie

Ależ Twoja wypowiedź jest nielogiczna...
1. Fakty... jak mogą być prawdziwe fakty, czy też nieprawdziwe fakty?
2. Ja nie twierdze, że masz problemy, przypusczam tylko po Twoim zachowaniu, które oceniam na żałosne i karygodne, żenada totalna.
3. Fokus, prawda, okradłem Cię 612 razy, jestem 18 ownerem Bordona, ale cicho, nikt wiedzieć nie może, albo Alex, pamiętasz alex jak Ci podpier.doliłem Traktor ze stodoły, sharujesz ze mną stajnie swoją,
albo Nikaia sharuje ze mną swojego Nicola, Share to nic złego przecież, ale zawsze lepiej sharować z kimś takim jak ja niż z Senior Tutorem
Może nam coś opowiesz o tym ?
4. Jesteś Senior Tutorem, ile zapłaciłaś za rozwiązanie testu na Tutora, gdybyś była normalnym Tutorem wiedziałabyś, że Acc nie da się ukraść, istnieje coś takiego jak Recover key, ale cóż, nie każdy Senior Tutor jest uczciwy, jedynego uczciwego i normalnego Seniora jakiego znałem to Magiczny Blayd.
5. Skąd wiesz jak się Moniczka zachowuje skoro jej nie znasz, My wiemy jak się Ty zachowujesz, ileżto razy skakałaś jak niemądra...

@Up

Pisze się ch*j.

@Down

Większość z nich to takie typowe lizodupy co skaczą wokół h-lvli/ST (eg. Ty)
"Trzeba" się pisze.

Również gorąco pozdrawiam Fokusa :*

/Tritirti
Kryagos[Sold@81]
Retired.

Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 13-03-2008 o 16:17.
stary 13-03-2008, 16:07   #5733
Juzef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Druid
Gildia: brak
Poziom: 60
Poziom mag.: 52
Domyślny

"sama nie wiesz jak ciężko znaleźć kogoś normalnego w Tibijskim świecie - kogoś, komu można zaufać, kogoś kto Cie nie okradnie"

Latwo jest znalesc takich kumpli ;] tylko trza chciec

Pozdrawiam Fokusa ktory nie chce przyjsc do mnie na malpy ;]
Juzef jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 16:15   #5734
Yoshio
Użytkownik Forum

Yoshio's Avatar

Domyślny

ok Aerie daj mi przyklad co zrobic zeby ludzie cie respektowali na swiecie non-pvp poza "wymuszaniem go sila"
stary 13-03-2008, 16:34   #5735
Aerie
Ulka

Aerie's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń

Imię: Aerie
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
Domyślny

@Niepozorny
Nie muszę tłumaczyć faktów, każdy kto umie czytać to zrozumiał, chyba że ma z tym jakieś problemy. Jeśli oceniacz moje zachowanie tak jak oceniłeś to ja tak samo oceniam wasze. Nie zmyślam głupot tak jak ty z tym share w punkcie nr 3. A co do tutora to zdałam go sama w przeciwieństwie do co poniektórych z was. Każde acc da się ukraść\zhackowac, starczy ze zgubisz recovery i\lub zapomnisz maila na którym masz acc, zgodzę się Blayd był bardzo dobrym senior tutorem ale za głupie błędy też trzeba ponieść karę i nic więcej nie da się zrobić, trzeba nie robić głupich błędów. A poza tym uważam że Blayd też by był przeciwko wam bo jak nie to co by z niego był za tutor? Hmm skąd wiem jak ona sie zachowuje? Oceniam jak na takiej samej podstawie jak ty oceniasz mnie.

@Yoshio
Sam powinieneś to wiedzieć a jak chcesz o tym pogadać to może jakiś osobny temat: "jak sprawić żeby ludzie mnie szanowali\respektowali" tak jak traktujesz innych tak oni cię będą traktowali, traktuj ludzi jak sam byś chciał być traktowany chyba logiczne dla normalnego człowieka

Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 16:40.
Aerie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 16:36   #5736
Yoshio
Użytkownik Forum

Yoshio's Avatar

Domyślny

Wiesz zawsze pisze jak ktos mi wlazi na respa "respect plz" ale jak to nieskutkuje trzeba zastosowac inne środki..
stary 13-03-2008, 16:39   #5737
Monix
Użytkownik Forum

Monix's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aerie Pokaż post
@Monix
Po pierwsze nie udawaj że mnie lubisz bo sama sobie zaprzeczasz. A szanujesz ludzi którzy wyzywają i trapuja każdego kto im podpadnie chociażby za przypadkowe zabicie potworka albo jedno przypadkowe złe słowo. I nawet jeśli ten ktoś przeprosi to już go zapisujecie na black listę do trapowania. Mówisz że masz więcej w głowie niż ja tak? A popatrz jak się zachowujesz 100x gorzej niż ja, mówisz ze wiesz więcej? czy mi sie zdaje czy jesteś starsza? jak na swoje zachowanie i na ten wiek to chyba powinnaś się inaczej zachowywać nawet jeśli to tylko gra.

W złym towarzystwie się obracasz. A poza tym nie widać w twoich słowach ani krztyny mądrości, skoro mówisz że oni są kochani. I wydaje mi sie ze ludzie którzy tak robią jak yesterday nie zasługują nawet na ziarenko szacunku, sama widzisz te wyzywanie i czy normalna, kulturalna dziewczyna pozwoliła by na to?
Skwitkuje to w ten sposób:
Myśl sobie moja droga co chcesz, trwaj w swoich smiesznych urojeniach. To tylko i wyłącznie Twoja sprawa, bo ja naprawdę w najgłębszym poważaniu mam to co o mnie myślą inni...a w szczególności jeżeli rozchodzi się o Twoją osobę
Złe towarzystwo? Wiesz w głębi serca ze mnie jest naprawde niegrzeczna dziewczynka

Koniec kropka

Peace & Love

Btw gdybyś tylko zdała sobie sprawę, że jesteś żałosna...

Ostatnio edytowany przez Monix - 06-05-2008 o 09:20.
Monix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 16:43   #5738
19Satan10
Zbanowany

Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź

Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
Domyślny

HoHo widzę, że przez Naszą kochana dentystkę posty zajęły całą stronę na samym pisaniu... Wiemy, że Ty jesteś prOteza i wogóle zajebista laska, ale nie musisz obrażać Moniki, bo połowa Honery wie, że chciałabyś być taka jak ona pod względem urody, lub także mieć większy dystans do Tibii (Bo chyba nie musze mówić, że zmieniasz chlopaków tylko w Tibii np. Roy,Colth,Achinek, a w rlu nie masz do tego szczęścia, lub nikt Cię poprostu nie chce).Apropo sharowania, to ja sharuje tylko z Care,Bordonem,Ravem,Nikaia,Frutem,Royal Vwikingiem,Alexem,Moniczką,Mańkiem,Zieloqiem,Qumey em;*,i Kauizem, ale chyba to nie jest aż takie złe.Zaraz napiszesz żebym się nie wtrącał sie do Twojego 'zębowego świata', ale chciałem to wszystkim uświadomić jaka jesteś prO evul Mastah girl.Pozdrawiam Cię gorąco... Buśśśka =*** MuAaAa_/

Pozdrawiam Wszystkich Parobów!111!!11_/

Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 13-03-2008 o 16:47.
19Satan10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 16:51   #5739
Itachi
Użytkownik Forum

Itachi's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo

Świat: valoria/honera
Itachi ma numer GG 2796679
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoshio Pokaż post
ok Aerie daj mi przyklad co zrobic zeby ludzie cie respektowali na swiecie non-pvp poza "wymuszaniem go sila"

yoshio ..masz do mnie szacunek?? Wymuszalem cokolwiek sila?
stary 13-03-2008, 16:51   #5740
Niepozorny
Użytkownik Forum

Niepozorny's Avatar

Domyślny

@Aerie

a Teraz proszę Cię, opowiedz mi na jakiej podstawie MY oceniamy Ciebie .
Kryagos[Sold@81]
Retired.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania