Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2008, 18:50   #1261
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa Pokaż post
Aha, czyli w [t]woim mniemaniu kim jest VU? Wymień mi w takim razie kto tworzy VU.
Mozesz do mnie pisac nawet "tWOIM", nie robi to na mnie wrazenia.

W moim mniemaniu VU to zlota 17, ktora zaczela wojne z ordo + pare osob, ktore pomoglo w dalszych sukcesach. Przydupasow nie wliczam, wiec wybacz ale chyba odpadasz z klasyfikacji.

@Efax

Nie zebym sie specjalnie czepial, ale jestem pewien ze popelniles 2 bledy ort. "do okola" oraz "szlak". Niemniej jednak to nie jest uniwersytet, a forum i tu prezentujesz ponadprzecietna ort., w porownaniu do Ninjy The Brown Warriora to nawet bardzo ponadprzecietna. Ale bycie na tle Ninjy dobrym wcale nie jest powodem do dumy, gorzej byloby gdybys prezentowal poziom taki jak on, oj duzo gorzej. "Jestem absolutnie pewien ze na tej wojnie sie nie skonczy" - ja tez. To jest pvp, a na kazdym pvp predzej czy pozniej wojna jest nieunikniona. Czy z Xaemem czy bez. Popatrz, ostatnio xaema pol roku nie bylo a i tak sie pobiliscie. To normalne, ze jak jedna gildia wygra wojne, to w koncu sie podzieli albo jakas inna gildia sie przeciwko jej rzadom zbuntuje. To jest proste jak budowa mozgu Ninjy.

Pozdrawiam, Hidek

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.