![]() |
#1241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Ośno Lubuskie
Stan: Niegrający
Imię: Aristo Feles
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 55
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Łoooo jezooooo < - to do battle
A co do tych włosów... Jak kto lubi, tak ma, a "mężczyzny" nie cechują wyłącznie włosy na klacie, ale i zachowanie... No cóż mamy mało "menczyzn" na tym forum ;O Xaem, nie sądziłem, że potrafisz przepraszać.... ![]() ![]()
![]() |
#1242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
@Ninja - nadzieja matka glupich @VU - idzcie wreszcie po te blessy ![]()
![]() |
#1243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() Oj vu zaczelo o 7 sie logowac, niestety na strazy vo i rangersi.
4-5 vu kupilo i trzeba czekac znowu na nastepy dzien ;/. Vu own3jszynz.
Pamietaj ze nie jestes sam. http://www.freerice.com/ http://www.pajacyk.pl/ http://www.polskieserce.pl http://www.zmilosciserc.pl/donate.php http://www.okruszek.org.pl http://www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 |
![]() |
![]() |
#1244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() nadzieja? Tu nie chodzi o nadzieje tylko o to że ta wojna nie jest taka jaka może się wydawać, czas pokaże kto będzie górą, pozdro
! |
![]() |
![]() |
#1245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Byłem z wami w gorszych chwilach, w tych lepszych byc nie moge, chlopaki
![]() Smuci mnie jedynie fakt ze Heiks nie jest po waszej stronie, jeszcze pare miechow temu bylismy razem... @Hidek Pictures Entertainment Studios Incorporated ![]() PIĄTEK (DZIŚ!) - Trailer najnowszej produkcji Hidek Pictures - Revolution III: The Revenge, trwa 2:30~ i zawiera ciekawą fabułę + dobre imho efekty, ktore podsycaja atmosfere zarowno przed premierami Revolution II i III. NIEDZIELA (JUŻ ZA DWA DNI) - Nebula RL-photos. Zawsze nurtowało cie jak wygląda człowiek, który ostatnio "sciagnal Ciebie armor"? Zawsze zastanawiales sie jak brzydki moze byc Hidek? Zawsze myslales jak ladne sa dziewczyny grajace na Nebuli? Teraz dzieki ekskluzywnej produkcji Hidek Pictures uzyskasz odpowiedz na te pytania. WTOREK (JUŻ ZA CZTERY DNI) - Hidek Pictures przedstawia drugą cześć produkcji ktora w przeszłości odniosła dosyć spory sukces, głównie wśród graczy Nebuli. Jest to kontynuacja przygód z pierwszej części, jednak z nowymi bohaterami. @edit btw antysemityzm wyszedl z mody wiec prosilbym 13-letnie dzieci o niepisanie nt. zydow.
MÓJ BLOG "Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu" Tomasz z Akwinu Ostatnio edytowany przez TheDwarf - 21-03-2008 o 10:50. |
![]() |
![]() |
#1246 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^ Prosimy 10-letnie dzieci by nie wchodziły na forum po piwie.
"PISZE TO Z SERCA x20" |
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() Razem vu stracilo wczoraj cos kolo 48mln expa.
Jak to szło??......... Kochany Vuro samymi pionkami wojny nie wygrasz, ale niestety tylko pionki ci zostały z tego jeden brudas. A FEE |
![]() |
![]() |
#1248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Dziwny z Ciebie człowiek. Mam nadzieje, że nie będę miał w przyszłości styczności z Tobą ani osobami podobnymi. Bije od Ciebie taką nienawiścią do wszystkiego co sie rusza. Powinieneś udać sie do psychologa zanim do końca Tobie odbije.
#1249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie urodził się na wsi i przeprowadził do Szczecina, stąd jego kompleksik.
Co do teamu, to tam same legendy i sławy, i po co te 9 dyszek w błoto wywaliłeś? Ostatnio edytowany przez NinJa - 21-03-2008 o 12:44. |
![]() |
![]() |
#1250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw, w ktorym slowie wyczytales nienawisc? W 48mln expa, czy w tym, że ktoś sie nie umył? Słaby łeb jak na suport.tibia.pl tak to jest jak sie bierze ludzi z ulicy.... @up Jakie sławy? Kto ci tam został? Same leszcze. Chyba, ze kazio protektowany przez sqeensego to slawa, jesli tak, to prawda same slawy, wrecz legendy. GYZY teamu Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 21-03-2008 o 13:17. |
|
![]() |
![]() |
#1251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Ninja, ku twojemu rozczarowaniu nie mam 10 lat i dzis nie jestem po piwie, a to co wtedy pisalem bylo po innym alkoholu niz piwo. To tak dla sprostowania. Teraz parę faktów co do Ciebie, po 1sze nie wiem czemu sie utozstamiasz z VU:
Cytuj:
Co Ci moge kolego polecic? Ta bariera pozorow, moze dziala na twoich kolegow z podstawowki, na nas niestety nie. Te 4 paski w podpisie zmien na brazowe, a sam nie utozstamiaj sie z VU, a z przydupasami. Bardziej do Ciebie pasuje ![]()
![]() |
#1252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam tylko nadzieję , że sprawdzą się Twoje słowa i nigdy w rzeczywistości nie będę miał z Tobą nic wspólnego. @Do reszty osób próbujących kłócić się z tym gościem. Nie wrzucajcie, nie odpowiadajcie na jego posty. Poprostu róbcie tak jakby nie istniał. To jest taki typ człowieka, że nawet jak będziesz wyzywać i wrzucać na niego, jego rodzinę i życie to jeszcze bardziej będziecie go nakręcać. W ten sposób z nim nie wygracie. Najlepszą metodą jest właśnie całkowita olewka na forum jak i w tibi.
![]() |
#1253 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pan Giertrych mial racje, ze poziom szkolnictwa na wsiach jest mizerny. Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 21-03-2008 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
#1254 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha, czyli w [t]woim mniemaniu kim jest VU? Wymień mi w takim razie kto tworzy VU.
|
![]() |
![]() |
#1255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() @efax
Sam fakt ze koles w takim wieku wyzywa sie z gowniarzami po 15-18 lat na forum jest godny pozalowania, no ale niektorzy lubia zbierac znaczki, a nie ktorzy robic z siebie kretyna na forum w wieku starczym ^^ Daj mu sie dowartosciowac..
#1256 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już nie masz czegoś lepszego niż czepiać tylko jednego błędu ortograficznego? W ogóle to nie byłbym tego pewien czy to błąd a poziom szkolnictwa jest wyższy niż Tobie wydaje się. Jeszcze raz powtórzę dosadniej bo chyba nie zrozumiałeś, wizyta u psychologa i dłuższy urlop od netu, pracy w Twoim przypadku jest wskazany, wręcz konieczny.
#1257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Up
Miales juz nic do niego nie pisac przeciez ![]() |
![]() |
![]() |
#1258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na jego wyzwiska miałem nie odpowiadać i jego wrzuty w ten sam sposób ale chyba masz racje, całkowita olewka na gościa.
Don`t worry.Don`t cry.Take extasy and fly... Ostatnio edytowany przez Ashlon - 22-03-2008 o 09:11. |
|
![]() |
![]() |
#1259 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przeczytaj choćby instrukcje do żelazka, wróć tu z poszerzonymi horyzontami, może łatwiej będzie nam znaleźć wspólny język i wtedy miejsce w dupie się dla ciebie znajdzie. LUB idź pobiegaj "DO OKOŁA" kopalni. Słyszałem, że niedługo będą doczepywać dwie lokomotywy do "pociongow z wynglem", więc cieżej ci będzie je dogonić, tylko trening może uczynić cię mistrzem. PS. SMACZNEGO JAJKA, WESOŁYCH ŚWIĄT, DZIURAWYCH WAGONÓW, DUŻO WYNGLA KOŁO TORÓW i ROZUMU, tego życzy ci xaem # W*IERD*L w GRZE = LAMENT NA FORUM PS2. SZLAK TO MASZ W GÓRACH LUB NA MORZU, A TO CO CIĘ TRAFIA TO SZLAG! 22-letni prymitywie nawet nie wiesz co cię trafia. Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 21-03-2008 o 17:50. |
|
![]() |