#Hidek
Widzę że nieźle się zdenerwowałeś, mysin komplit.
Co do moich błędów to bardzo proszę, wypomnij mi jakieś, [t]woje ataki są co najmniej daremne.
Co do mojego wieku to się mylisz, jeżeli bardzo [c]i zależy to zapraszam na ventrilo, tsa, skype, lub jeżeli nie możesz w nocy spać podam [c]i nawet numer telefonu, pogadamy i zobaczymy kto jest dzieckiem.
Kilka osób mnie z kimś myli, jam stworzył VU, JAM JEST POGROMCA BAXTER LOWA!
Podsumowując Hidek to nikt inny jak dzieciaczek który zrobił denny WMV i się delikatnie mówiąc "podniecił", 10 klatek i 10 efektów na 1s, no ale cóto cóto!! Chłopak tak się wkręcił że zrobił nawet w paintcie jakieś życzonka, chyba myśli że jest pRo. Chyba każdy zdążył zauważyć że jego słowa są gówno warte "Haha, nigdy się nie wypłacę nigdy", wypłacił się szybciej niż inni, pozornie większe "cipy". Czemu tylko 200k, chyba najmniejszy payment, uświadomię [c]i, NIC W TEJ WOJNIE NIE ZROBIŁEŚ TYM 90 EKIEM. Dobra, idź teraz na piwo, wróć tutaj i napisz posta od serca.
# Fridam Fajterz
Niedługo się zdziwicie, ciekaw jestem czy podejmiecie walkę czy tylko zapłacicie paymenty, czas pokaże. Dziwię się tylko że aż tyle osób NIE MA MÓZGU i nie potrafi analizować niektórych sytuacji, pozdro.
|