![]() |
#1261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
W moim mniemaniu VU to zlota 17, ktora zaczela wojne z ordo + pare osob, ktore pomoglo w dalszych sukcesach. Przydupasow nie wliczam, wiec wybacz ale chyba odpadasz z klasyfikacji. @Efax Nie zebym sie specjalnie czepial, ale jestem pewien ze popelniles 2 bledy ort. "do okola" oraz "szlak". Niemniej jednak to nie jest uniwersytet, a forum i tu prezentujesz ponadprzecietna ort., w porownaniu do Ninjy The Brown Warriora to nawet bardzo ponadprzecietna. Ale bycie na tle Ninjy dobrym wcale nie jest powodem do dumy, gorzej byloby gdybys prezentowal poziom taki jak on, oj duzo gorzej. "Jestem absolutnie pewien ze na tej wojnie sie nie skonczy" - ja tez. To jest pvp, a na kazdym pvp predzej czy pozniej wojna jest nieunikniona. Czy z Xaemem czy bez. Popatrz, ostatnio xaema pol roku nie bylo a i tak sie pobiliscie. To normalne, ze jak jedna gildia wygra wojne, to w koncu sie podzieli albo jakas inna gildia sie przeciwko jej rzadom zbuntuje. To jest proste jak budowa mozgu Ninjy. Pozdrawiam, Hidek
|
![]() |
#1262 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
2. Nie, nie czuję kompleksów. 3. Bardziej niemieckie. 4. To ty zacząłeś "żydzić". 5. Proszę, naucz się czytać(lub zgol brwi, bo może zasłaniają Ci oczy). Cytuj:
Baj de łej(tyczy się Efaxa): Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#1263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Xaem
Torqer Amnezja ustąpiła? Nie zdziwiłbym się, że są w Twojej guildi osoby, które były lub będą hackniete w imię Papy Xaema. @BOtter W trakcie pisania posta, inna osoba dodała posta związanego z moją wypowiedzią, więc odpowiedziałem. Cytuj:
Co do mojej ortografii to cóż mogę napisać: chyba nie jest taka najgorsza, skoro zrobiłem tylko dwa błędy i co do jednego to mogę polemizować.
Don`t worry.Don`t cry.Take extasy and fly... Ostatnio edytowany przez Efax - 21-03-2008 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
#1264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() @Botter
Wszyscy (mowie to w imieniu tych ktorzy urodzili sie przed 93 rokiem) wiemy, ze Ninja to jest dzieciak. Dzieciak - antysemita, ktory mysli ze jest fajny bo obraza narod zydowski. Osobiscie czasem sie zastanawiam czy wolalbym sie urodzic zydem czy polakiem jak patrze na takich ludzi jak on. @Efax Cytuj:
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Wracając do tibii to nawet nie wiecie ile można rl kasy na tym zarobić. A że ostatniego czasu narobiło się zbyt dużo gpków na nebuli. A jak wiadomo. Wojna jest świetną okazją do sprzedawania gpkow. Vu na pewno nie kupują bo mają kasy jak lodu. A old Lh niestety nie mają. Teraz sobie wygrywająca guild poexpi zarobi kasę. A wtedy vu zrobi to co do tond robiło czyli wygra wojnę z przewagą pościąga paymenty i kaska do nich wróci. I śmiać mi się chce z tych ludzi którzy mówią że Vu już przegrało. Sami nakręcacie wszystkich ludzi na cebuli do walki z nimi. A im to idzie na rękę. Więcej paymentów ściągną. Wystarczy się zastanowić czy taki open pasuje do VU.
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta 20:53 Xenophage [64]: mojemu rl |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() zapewne papa Xaem~ ucieszył się z tego, że Knaak~ wbił 100 =) czy może już sie lubicie ?
![]() |
![]() |
#1267 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Więc kto reaguje tutaj złością? Oczywiście prawem każdego głupka jest polemizowanie nad swoją głupotą. Najlepiej jednak by było, gdybyś wyruszył w podróż "do okoła" szkoły, wtedy trafisz być może na szlak który do niej wiedzie i przestanie trafiać cie szlag, ze czegoś nie rozumiesz. U nas na takich jak ty mówi się - dureń bez szkoły, u was jesteś przykładem filantropii bo zrobiłeś tylko dwa błędy sic! To jest ta subtelna różnica. Największym jednak bluźnierstwem jest to, że taki 22-letni baran bez szkoły jak ty, pisze coś o inteligencji. Ps. Kogo schaczył Torqer? @Up Moje serce się cieszy z Knaakowej setki. Knaak w tej grze jest moim bratem, Finix ojcem, Wickanina matką, Calh niewolnikiem. Biadolcie dalej. Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 22-03-2008 o 11:20. |
|
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() #Hidek
Widzę że nieźle się zdenerwowałeś, mysin komplit. Co do moich błędów to bardzo proszę, wypomnij mi jakieś, [t]woje ataki są co najmniej daremne. Co do mojego wieku to się mylisz, jeżeli bardzo [c]i zależy to zapraszam na ventrilo, tsa, skype, lub jeżeli nie możesz w nocy spać podam [c]i nawet numer telefonu, pogadamy i zobaczymy kto jest dzieckiem. Kilka osób mnie z kimś myli, jam stworzył VU, JAM JEST POGROMCA BAXTER LOWA! Podsumowując Hidek to nikt inny jak dzieciaczek który zrobił denny WMV i się delikatnie mówiąc "podniecił", 10 klatek i 10 efektów na 1s, no ale cóto cóto!! Chłopak tak się wkręcił że zrobił nawet w paintcie jakieś życzonka, chyba myśli że jest pRo. Chyba każdy zdążył zauważyć że jego słowa są gówno warte "Haha, nigdy się nie wypłacę nigdy", wypłacił się szybciej niż inni, pozornie większe "cipy". Czemu tylko 200k, chyba najmniejszy payment, uświadomię [c]i, NIC W TEJ WOJNIE NIE ZROBIŁEŚ TYM 90 EKIEM. Dobra, idź teraz na piwo, wróć tutaj i napisz posta od serca. # Fridam Fajterz Niedługo się zdziwicie, ciekaw jestem czy podejmiecie walkę czy tylko zapłacicie paymenty, czas pokaże. Dziwię się tylko że aż tyle osób NIE MA MÓZGU i nie potrafi analizować niektórych sytuacji, pozdro. |
![]() |
![]() |
#1269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Sam jestes lamósem qtazie cfeló, a tak fokóle to "GRAP JOR ŁEPON AND FAJT FOR FRIDOM VU !"
#1270 |
Użytkownik Forum
|
![]() hóia prafta ! bo tfui !
A tak wokóle to latnie spiewales na TeeSowym "Idolu" ..zdradzilas kórfo mnie ! Postróf mame bodzio ps. w tfoim afataże jest tfói hlopak
#1271 |
Użytkownik Forum
|
![]() ńeh Ciem hói szczeli w tfom niewypażona jape !
#1272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Cytuj:
Wyzywam Ciebie? heheh Jeszcze nawet nie zacząłem i nie zamierzam ![]() Co do błędów to od Ciebie zaczęło się to wszystko nie mając nic innego do przyczepienia się wybrałeś błąd ortograficzny i próbujesz tworzyć historyjki na mój temat. Powodzenia, może znajdą się kolejne dzieciaki , którym będziesz imponował.
![]() |
#1273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Xanoxin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 139
Skille: xx/27
Poziom mag.: 70
|
![]() Nie kłóćcie się już bo robicie z tego forum śmietnik, nie umiecie pisać ze sobą w zgodzie, że tak powiem?
Zagrajcie lepiej w cs'a i tam się wyżyjcie, mogę jakiś serwer załatwić i ustawić mecz o ile będą tylko chętni Ostatnio edytowany przez Requ - 22-03-2008 o 19:07. |
![]() |
![]() |
#1274 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest temat Nebuli, świata podobnego do państwa Afrykańskiego, gdzie żyją małpy i ludzie, a nie tam jakiegoś csa, którego osobiście przeszedłem 10x na steamie(no trochę się rozpędziłęm, ciekawo czy jakiś debil zaczai) i wogóle, HAJL NEBULA!!!11111oneone
|
![]() |
![]() |
#1275 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Xanoxin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 139
Skille: xx/27
Poziom mag.: 70
|
![]() Masz racje, to jest temat nebuli ale nie po to aby się wyzywać, docinać sobie i szukać podtekstów oraz tak jak panowie wyżej czepiać się każdego błędu ortograficznego, a cs to tylko propozycja, niestety z takimi ludźmi jak wy można tylko o tibi rozmawiać bo nie znacie innego tematu...
|
![]() |
![]() |
#1278 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
|
![]() Up
O ile mi wiadomo to kazdy ma prawo do bledu ; ) takze do bledu ort.
Nie widzę żadnych zmian, widzę tylko twarze rasistów Nieuzasadniona nienawiść rasowa, której doświadczamy, Przynosi hańbę, zastanawiam się co można uczynić By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy |
![]() |
![]() |
#1280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Gdzie się podziało "mighty" fał u?
|
![]() |