Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-03-2008, 18:50   #1261
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa Pokaż post
Aha, czyli w [t]woim mniemaniu kim jest VU? Wymień mi w takim razie kto tworzy VU.
Mozesz do mnie pisac nawet "tWOIM", nie robi to na mnie wrazenia.

W moim mniemaniu VU to zlota 17, ktora zaczela wojne z ordo + pare osob, ktore pomoglo w dalszych sukcesach. Przydupasow nie wliczam, wiec wybacz ale chyba odpadasz z klasyfikacji.

@Efax

Nie zebym sie specjalnie czepial, ale jestem pewien ze popelniles 2 bledy ort. "do okola" oraz "szlak". Niemniej jednak to nie jest uniwersytet, a forum i tu prezentujesz ponadprzecietna ort., w porownaniu do Ninjy The Brown Warriora to nawet bardzo ponadprzecietna. Ale bycie na tle Ninjy dobrym wcale nie jest powodem do dumy, gorzej byloby gdybys prezentowal poziom taki jak on, oj duzo gorzej. "Jestem absolutnie pewien ze na tej wojnie sie nie skonczy" - ja tez. To jest pvp, a na kazdym pvp predzej czy pozniej wojna jest nieunikniona. Czy z Xaemem czy bez. Popatrz, ostatnio xaema pol roku nie bylo a i tak sie pobiliscie. To normalne, ze jak jedna gildia wygra wojne, to w koncu sie podzieli albo jakas inna gildia sie przeciwko jej rzadom zbuntuje. To jest proste jak budowa mozgu Ninjy.

Pozdrawiam, Hidek

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-03-2008, 20:58   #1262
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa Pokaż post
Myślisz że jesteś inteligenty? Czujesz kompleks? Masz żydowskie korzenie? Posłuchaj, jeżeli chcesz prowadzić dyskusję na temat żydów lub ogólnie rasy semickiej to ten problem pokieruj na jakieś specjalistyczne forum. Proszę, nie wyżywaj się na mnie za swoje nieudane pochodzenie.
1. Wobec wiedzy na temat Żydów, mogę przyznać, że jestem inteligentny, wynika to z uczęszczania na lekcje historii i języka polskiego.
2. Nie, nie czuję kompleksów.
3. Bardziej niemieckie.
4. To ty zacząłeś "żydzić".
5. Proszę, naucz się czytać(lub zgol brwi, bo może zasłaniają Ci oczy).

Cytuj:
@Do reszty osób próbujących kłócić się z tym gościem.
Nie wrzucajcie, nie odpowiadajcie na jego posty. Poprostu róbcie tak jakby nie istniał. To jest taki typ człowieka, że nawet jak będziesz wyzywać i wrzucać na niego, jego rodzinę i życie to jeszcze bardziej będziecie go nakręcać. W ten sposób z nim nie wygracie. Najlepszą metodą jest właśnie całkowita olewka na forum jak i w tibi.
@Efax, albo być kretynem i nie umieć wymysleć czegoś lepszego.

Baj de łej(tyczy się Efaxa):
Cytuj:
5. Unikaj pisania dwóch lub więcej postów pod rząd. Zawsze możesz zedytować swojego posta, dodając ewentualne informacje. Są możliwe wyjątki np. w przypadku np. "bumpowania" tematu.
BOtter jest offline  
stary 21-03-2008, 23:35   #1263
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

@Xaem

Torqer
Amnezja ustąpiła? Nie zdziwiłbym się, że są w Twojej guildi osoby, które były lub będą hackniete w imię Papy Xaema.

@BOtter

W trakcie pisania posta, inna osoba dodała posta związanego z moją wypowiedzią, więc odpowiedziałem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter Pokaż post

@Efax, albo być kretynem i nie umieć wymysleć czegoś lepszego.
Oznaką słabości i braku inteligencji nie jest fakt odpisania komuś za pomocą wyzwisk, żałosnych opowiadań pisanych w akcie złości (przykład Xaema) i wzburzenia. Prawdziwą oznaką inteligencji jest raczej sposób operowaniem słowem aby doprowadzić osobę do momentu utraty panowania nad sobą. Xaem jest tak naprawdę kretynem, który dał się wyprowadzić z równowagi i próbuje bronić się w ten sam sposób...wyzwiskami. Innego sposobu chyba nie zna.

Co do mojej ortografii to cóż mogę napisać: chyba nie jest taka najgorsza, skoro zrobiłem tylko dwa błędy i co do jednego to mogę polemizować.

Ostatnio edytowany przez Efax - 21-03-2008 o 23:36.
Efax jest offline  
stary 22-03-2008, 00:22   #1264
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

@Botter
Wszyscy (mowie to w imieniu tych ktorzy urodzili sie przed 93 rokiem) wiemy, ze Ninja to jest dzieciak. Dzieciak - antysemita, ktory mysli ze jest fajny bo obraza narod zydowski. Osobiscie czasem sie zastanawiam czy wolalbym sie urodzic zydem czy polakiem jak patrze na takich ludzi jak on.

@Efax

Cytuj:
Co do mojej ortografii to cóż mogę napisać: chyba nie jest taka najgorsza, skoro zrobiłem tylko dwa błędy i co do jednego to mogę polemizować.
Wg słownika so.pwn.pl pisząc "do okoła" popelniles blad, bo slownik nie znalazl takiej frazy, znalazl za to dookoła. Ciezko wiec polemizowac ze slownikiem.

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  
stary 22-03-2008, 01:48   #1265
Oharis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 11 2006

Domyślny

Wracając do tibii to nawet nie wiecie ile można rl kasy na tym zarobić. A że ostatniego czasu narobiło się zbyt dużo gpków na nebuli. A jak wiadomo. Wojna jest świetną okazją do sprzedawania gpkow. Vu na pewno nie kupują bo mają kasy jak lodu. A old Lh niestety nie mają. Teraz sobie wygrywająca guild poexpi zarobi kasę. A wtedy vu zrobi to co do tond robiło czyli wygra wojnę z przewagą pościąga paymenty i kaska do nich wróci. I śmiać mi się chce z tych ludzi którzy mówią że Vu już przegrało. Sami nakręcacie wszystkich ludzi na cebuli do walki z nimi. A im to idzie na rękę. Więcej paymentów ściągną. Wystarczy się zastanowić czy taki open pasuje do VU.
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta
20:53 Xenophage [64]: mojemu rl
Oharis jest offline  
stary 22-03-2008, 01:51   #1266
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

zapewne papa Xaem~ ucieszył się z tego, że Knaak~ wbił 100 =) czy może już sie lubicie ?
Dregar jest offline  
stary 22-03-2008, 11:17   #1267
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
@Xaem

Torqer
Amnezja ustąpiła? Nie zdziwiłbym się, że są w Twojej guildi osoby, które były lub będą hackniete w imię Papy Xaema.

@BOtter

W trakcie pisania posta, inna osoba dodała posta związanego z moją wypowiedzią, więc odpowiedziałem.

Oznaką słabości i braku inteligencji nie jest fakt odpisania komuś za pomocą wyzwisk, żałosnych opowiadań pisanych w akcie złości (przykład Xaema) i wzburzenia. Prawdziwą oznaką inteligencji jest raczej sposób operowaniem słowem aby doprowadzić osobę do momentu utraty panowania nad sobą. Xaem jest tak naprawdę kretynem, który dał się wyprowadzić z równowagi i próbuje bronić się w ten sam sposób...wyzwiskami. Innego sposobu chyba nie zna.

Z tą małą różnicą, że to ty wielki suporterze wyzywasz mnie, a nie na odwrót.
Więc kto reaguje tutaj złością? Oczywiście prawem każdego głupka jest polemizowanie nad swoją głupotą. Najlepiej jednak by było, gdybyś wyruszył w podróż "do okoła" szkoły, wtedy trafisz być może na szlak który do niej wiedzie i przestanie trafiać cie szlag, ze czegoś nie rozumiesz. U nas na takich jak ty mówi się - dureń bez szkoły, u was jesteś przykładem filantropii bo zrobiłeś tylko dwa błędy sic! To jest ta subtelna różnica. Największym jednak bluźnierstwem jest to, że taki 22-letni baran bez szkoły jak ty, pisze coś o inteligencji.

Ps. Kogo schaczył Torqer?

@Up
Moje serce się cieszy z Knaakowej setki. Knaak w tej grze jest moim bratem, Finix ojcem, Wickanina matką, Calh niewolnikiem.
Biadolcie dalej.

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 22-03-2008 o 11:20.
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 22-03-2008, 12:10   #1268
NinJa
Użytkownik Forum

NinJa's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny

#Hidek
Widzę że nieźle się zdenerwowałeś, mysin komplit.
Co do moich błędów to bardzo proszę, wypomnij mi jakieś, [t]woje ataki są co najmniej daremne.
Co do mojego wieku to się mylisz, jeżeli bardzo [c]i zależy to zapraszam na ventrilo, tsa, skype, lub jeżeli nie możesz w nocy spać podam [c]i nawet numer telefonu, pogadamy i zobaczymy kto jest dzieckiem.
Kilka osób mnie z kimś myli, jam stworzył VU, JAM JEST POGROMCA BAXTER LOWA!

Podsumowując Hidek to nikt inny jak dzieciaczek który zrobił denny WMV i się delikatnie mówiąc "podniecił", 10 klatek i 10 efektów na 1s, no ale cóto cóto!! Chłopak tak się wkręcił że zrobił nawet w paintcie jakieś życzonka, chyba myśli że jest pRo. Chyba każdy zdążył zauważyć że jego słowa są gówno warte "Haha, nigdy się nie wypłacę nigdy", wypłacił się szybciej niż inni, pozornie większe "cipy". Czemu tylko 200k, chyba najmniejszy payment, uświadomię [c]i, NIC W TEJ WOJNIE NIE ZROBIŁEŚ TYM 90 EKIEM. Dobra, idź teraz na piwo, wróć tutaj i napisz posta od serca.

# Fridam Fajterz
Niedługo się zdziwicie, ciekaw jestem czy podejmiecie walkę czy tylko zapłacicie paymenty, czas pokaże. Dziwię się tylko że aż tyle osób NIE MA MÓZGU i nie potrafi analizować niektórych sytuacji, pozdro.
NinJa jest offline  
stary 22-03-2008, 12:41   #1269
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

Sam jestes lamósem qtazie cfeló, a tak fokóle to "GRAP JOR ŁEPON AND FAJT FOR FRIDOM VU !"
stary 22-03-2008, 12:44   #1270
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Domyślny

hóia prafta ! bo tfui !

A tak wokóle to latnie spiewales na TeeSowym "Idolu" ..zdradzilas kórfo mnie ! Postróf mame bodzio

ps. w tfoim afataże jest tfói hlopak
stary 22-03-2008, 12:50   #1271
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Domyślny

ńeh Ciem hói szczeli w tfom niewypażona jape !
stary 22-03-2008, 16:48   #1272
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Z tą małą różnicą, że to ty wielki suporterze wyzywasz mnie, a nie na odwrót.
Więc kto reaguje tutaj złością? Oczywiście prawem każdego głupka jest polemizowanie nad swoją głupotą. Najlepiej jednak by było, gdybyś wyruszył w podróż "do okoła" szkoły, wtedy trafisz być może na szlak który do niej wiedzie i przestanie trafiać cie szlag, ze czegoś nie rozumiesz. U nas na takich jak ty mówi się - dureń bez szkoły, u was jesteś przykładem filantropii bo zrobiłeś tylko dwa błędy sic! To jest ta subtelna różnica. Największym jednak bluźnierstwem jest to, że taki 22-letni baran bez szkoły jak ty, pisze coś o inteligencji.

Ps. Kogo schaczył Torqer?

@Up
Moje serce się cieszy z Knaakowej setki. Knaak w tej grze jest moim bratem, Finix ojcem, Wickanina matką, Calh niewolnikiem.
Biadolcie dalej.
O masz odkryłeś moją tajemnice i co ja teraz zrobie:/ te dwa kierunki na studiach to tylko taka ściema...

Wyzywam Ciebie? heheh Jeszcze nawet nie zacząłem i nie zamierzam

Co do błędów to od Ciebie zaczęło się to wszystko nie mając nic innego do przyczepienia się wybrałeś błąd ortograficzny i próbujesz tworzyć historyjki na mój temat. Powodzenia, może znajdą się kolejne dzieciaki , którym będziesz imponował.
stary 22-03-2008, 18:59   #1273
Requ
Użytkownik Forum

Requ's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Chorzów

Imię: Xanoxin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 139
Skille: xx/27
Poziom mag.: 70
Domyślny

Nie kłóćcie się już bo robicie z tego forum śmietnik, nie umiecie pisać ze sobą w zgodzie, że tak powiem?

Zagrajcie lepiej w cs'a i tam się wyżyjcie, mogę jakiś serwer załatwić i ustawić mecz o ile będą tylko chętni

Ostatnio edytowany przez Requ - 22-03-2008 o 19:07.
Requ jest offline  
stary 22-03-2008, 19:50   #1274
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Requ Pokaż post
Nie kłóćcie się już bo robicie z tego forum śmietnik, nie umiecie pisać ze sobą w zgodzie, że tak powiem?

Zagrajcie lepiej w cs'a i tam się wyżyjcie, mogę jakiś serwer załatwić i ustawić mecz o ile będą tylko chętni
To jest temat Nebuli, świata podobnego do państwa Afrykańskiego, gdzie żyją małpy i ludzie, a nie tam jakiegoś csa, którego osobiście przeszedłem 10x na steamie(no trochę się rozpędziłęm, ciekawo czy jakiś debil zaczai) i wogóle, HAJL NEBULA!!!11111oneone
BOtter jest offline  
stary 22-03-2008, 21:25   #1275
Braboos
Użytkownik forum

Braboos's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2007

Domyślny

Cytuj:
To jest temat Nebuli, świata podobnego do państwa Afrykańskiego, gdzie żyją małpy i ludzie, a nie tam jakiegoś csa, którego osobiście przeszedłem 10x na steamie(no trochę się rozpędziłęm, ciekawo czy jakiś debil zaczai) i wogóle, HAJL NEBULA!!!11111oneone
Ta, przeszedles ? A ja assaulta przejsc nie moge :// Weź mi na priv napisz jak to zrobić
Braboos jest offline  
stary 22-03-2008, 21:35   #1276
Requ
Użytkownik Forum

Requ's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Chorzów

Imię: Xanoxin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 139
Skille: xx/27
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Masz racje, to jest temat nebuli ale nie po to aby się wyzywać, docinać sobie i szukać podtekstów oraz tak jak panowie wyżej czepiać się każdego błędu ortograficznego, a cs to tylko propozycja, niestety z takimi ludźmi jak wy można tylko o tibi rozmawiać bo nie znacie innego tematu...
Requ jest offline  
stary 22-03-2008, 21:47   #1277
Rozqu
Użytkownik Forum

Rozqu's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Manownik
Domyślny

Chętnie bym zagrał jeśli już coś będzie mój nick w grze Manownik. Cya
Rozqu jest offline  
stary 22-03-2008, 22:22   #1278
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Requ Pokaż post
Masz racje, to jest temat nebuli ale nie po to aby się wyzywać, docinać sobie i szukać podtekstów oraz tak jak panowie wyżej czepiać się każdego błędu ortograficznego, a cs to tylko propozycja, niestety z takimi ludźmi jak wy można tylko o tibi rozmawiać bo nie znacie innego tematu...
I bardzo dobrze, że się czepiają, jak jesteś POLACKIEM to musisz umieć swój język, a jak nie to będziesz tępym ch*jem!
BOtter jest offline  
stary 23-03-2008, 22:28   #1279
ElCapitano
Użytkownik Forum

ElCapitano's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Up
O ile mi wiadomo to kazdy ma prawo do bledu ; ) takze do bledu ort.
By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe
Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać
Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack
Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy
ElCapitano jest offline  
stary 24-03-2008, 03:40   #1280
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

Gdzie się podziało "mighty" fał u?

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania