Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marover
Mówil ze exori frigo 20 many a frigo hur 25..
Jak masz qmpla ~100 kine to niech Ci luruje po 3 smoki i bij z frigo hura.. nie powinno byc waste.
Jak nie, kup 2bp avalanches + 5bp icicle i idz expic z icicle (lodowe hmm) a avalanches na sytuacje z 2 dragami (lub mozna zastapic frigo hurem jesli umiesz grac b. dobrze i potrafisz tak operowac 2 dragami jednoczesnie abys nie stal na wave od dwoch naraz)
Pozdrawiam
|
Koleś, przecież pisze ze jestem po hacku i balance moje wynosi 5k -.-.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez iBorat
zakładam, że będąc po hacku nie masz zbyt dobrego eq i branie nawet pojedynczych dragow na klate odpada..hmm, lanie dragów przy użyciu run na ~60 lvlu mija sie z celem, jakim dla ciebie jest wyeliminowanie waste'a  masz niezly lvl więc sądze że potrafisz wymanewrowac siako tako nawet dwa dragi a więc nie powinieneś mieć problemu w laniu ich z ostatniej rozgi + exori frigo...
a jesli tak strasznie chcesz robic icicle lub avalanche to zrób kilka bp i sellnij, bedziesz mial wtedy mniejsze problemy z kasa 
|
Tak, trafiam z frigo hura, ale ja expie bez utamy, bo z utamka jest bez sensu, a jesli wezme 2 dragi na klate i bede ciepal z hura to dostaje rowniez od nich wava ^^. 450hp mam a wave siada cos 150~~~wiec po 2 wavach costaje mi 150hp, czyli jakies ich 2 hity z pazurka xD. Ale dzieki za odpowiedz  . Myśle, ze bede na kopach chyba siedzial na guardach i kase robil, chyba ze ktos poda w miare good sposob i bez wasta ;p. Dzieki za all odpowiedzi  .
Signed/
To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny,
Dla wariatów z polskich trybun i osiedli !
"Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku,
co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło
wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę
by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel."
|