|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Valhalla
|
![]() Więc mam problem, jaki sposob byscie polecali zeby nie bylo waste na 59 druidzie na non-pvp? Jestem po hacku, wiec mam maluutko kasy i nie moge zbytnio wastowac. Jak je bic? Robic avalansche? Czy tylko frigo hur? Jak tluke z samego frigo hura to duzo manasow schodzi bo na duzym respie w Veno siedze i mfy leca jak woda na leczenie. Wiec co proponujecie?
Signed/
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() narob avalanche wez kumpla najta niech tak o 4 w nocy cala arene zluruje pod schody
i ty bij wszystkie naraz up/down ![]() bij je z frigo hura to tylko 25 many a exori 20 wiec duzej rozniecy nie ma nawet jakbys mial pacca to bys duzo mniej nie wastowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Exori 20, lol >.<.
Dobra, dzieki za odpowiedz, ale czekam na odpowiedz jakiegos druida na podobnym lvlu ![]()
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Mówil ze exori frigo 20 many a frigo hur 25..
Jak masz qmpla ~100 kine to niech Ci luruje po 3 smoki i bij z frigo hura.. nie powinno byc waste. Jak nie, kup 2bp avalanches + 5bp icicle i idz expic z icicle (lodowe hmm) a avalanches na sytuacje z 2 dragami (lub mozna zastapic frigo hurem jesli umiesz grac b. dobrze i potrafisz tak operowac 2 dragami jednoczesnie abys nie stal na wave od dwoch naraz) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Freyda Ingmar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unity
Świat: Nerana
Poziom: 94
Skille: 88/88
Poziom mag.: 6
|
![]() zakładam, że będąc po hacku nie masz zbyt dobrego eq i branie nawet pojedynczych dragow na klate odpada..hmm, lanie dragów przy użyciu run na ~60 lvlu mija sie z celem, jakim dla ciebie jest wyeliminowanie waste'a
![]() a jesli tak strasznie chcesz robic icicle lub avalanche to zrób kilka bp i sellnij, bedziesz mial wtedy mniejsze problemy z kasa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Signed/
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Xoloroshim
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 53+
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Najlepiej bić z frigo hura, to tylko 5 więcej many, a możesz tak bić większą ilość dragów.
Pozdrawiam, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up czytałeś temat cały? Bicie z wave odpada, dragi tez go używają... a w ogóle nie wiem czy przy 5k kasy w banku można zagrać w Toto Lotka z dragami i liczyć, że coś wypadnie. Zdechlaki też nie bardzo (non-pvp), chyba że w nocy. To jeszcze można... Runki porobić na sell
![]() ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Robisz 5bp icicle/avalanche (obojętnie) i sprzedajesz, za zarobiona kasę kupujesz 6bp strong mana potionów, które wystarczą na jakiś exp na dragach ... zysk będziesz miał na 100% pozostają tylko koszty zrobienia wcześniej run i ich sprzedania
![]() Nie polecam bicia z run na tym levelu, najlepiej Hailstorm Rod + Exori Frigo. Ja osobiście na 6bp strongów mam zysk od 5-15k na czysto w zależności od loota ... Cały schemat wraz z zrobieniem run powtarzasz do momentu satysfakcjonującej ilości gotówki ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Robisz 5bp icicle/avalanche (obojętnie) i sprzedajesz, za zarobiona kasę kupujesz 6bp strong mana potionów, które wystarczą na jakiś exp na dragach ... zysk będziesz miał na 100% pozostają tylko koszty zrobienia wcześniej run i ich sprzedania
![]() Nie polecam bicia z run na tym levelu, najlepiej Hailstorm Rod + Exori Frigo. Ja osobiście na 6bp strongów mam zysk od 5-15k na czysto w zależności od loota ... Cały schemat wraz z zrobieniem run powtarzasz do momentu zdobycia satysfakcjonującej ilości gotówki ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Hailstorm Rod + Icicle/Avalanche/Frigo Hur