Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2008, 12:27   #249
Zan
Użytkownik Forum

Zan's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru

Imię: Spaach
Świat: Eternia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KalasantyX Pokaż post
Huahahauha ;<? Nawet zakładając, że odcinek ma po około 10 obrazków to i tak jesteś zmutowany. To będzie pierwszy fake zobaczony przeze mnie fake, który (pobił?) mój pod względem ilości obrazków.
Zrobię dla ciebie wyjątek i obejrzę dokładnie wszystkie części, żeby wyrżnąć ci każdy błąd w nadziei, że nie będziesz ich popełniał w przyszłości. Ale to kiedy indziej.

Btw: Wolelibyście nowy odcinek Vaupe/nowe odcinki W&N/nowy fake story z denną na mój sposób fabułą?

Ciekawe skądś wziąłeś nazwę Noxitu? O inspiracji daj mi nazwę do fake'a!

@down
Taa, 489 obrazków. To już niedługo ;D. Ja miałem ponad 600, ale jak dorobię kilka partów to będzie ponad 1k.

Niestety nie obejrzę tego fake'a, bo mi się nie chce. Nie mam na to czasu ;< Ale wystawię pewną opinię, która może zawierać błędy, ponieważ wysnułem ją na podstawie komentarzy raczej i pobieżnego obejrzenia kilku części.
~ten fake powinien być usunięty za zbyt wielkie obrazki ;p
~styl, jakoś takie denne dialogi niektóre
~dużo bohaterów? Czemu nie, jeżeli każdy jest ciekawy i dopracowany
~czuć w tobie moc, że też ci się chce tyle tego robić
~trochę pusto niekiedy
~trochę krótkie te party
~te oblężenie przez ghoule miasta! normalnie przypomina mi się mój fake, nawet drabiny są
~otsme? Takie wrażenie miałem przy tych wielkich obrazkach. Dziwne, że nikt o tym nawet nie wspomniał
~nie czuć klimatu tego fake'a. A ten żart ze śniegiem i deszczem byłby dobry, gdybyś dopisał chociaż coś jeszcze na ten temat
~umiałbym lepiej

O zesz k'rwa idz ty sie kur'a lecz co?

Why do you drink 'n' drive?
When you can smoke 'n' fly?!
Zan jest offline   Odpowiedz z Cytatem