![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
Jeśli już wstawię to oznacza że już dawno mam nowsze odcinki , chodzi mi oto że gdy wystawiam np odcinek 40. mam już gotowy odcinek np. 70... Teraz na PC mam ok 63 odcinki Sezonu 7-ego, które znaczne wystawiać z czasem.... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Nie zgodzę się ;] Wykonanie jest na wysokim poziomie ;] a przynajmniej graficzne co prawda fabularnie fake często leży i kwiczy ;p ale pod względem graficznym jest jak najbardziej na wysokim poziome (noo oprócz przelicznika zamiast 100 dmga jest 100k dmga ;p)
W sumie jak byś mógł lepiej popracować nad fabułą to twój fake teraz, był by taki sam jak WTEDY crowala czy Baradoxa (Baradoxa/Barodoxa/Cholera-jak-to-się-pisze) No ale niestety to jest prawda - fabuła jest nędzna ^^ - była jeszcze jako taka za czasów DarkMooN'a ale ten wpadł do jeziorka i powstał chocapic ;/ potem byli Crossowie i całkiem zostało namieszane. No ale moge powiedzieć jedno (no dobra - kilka): Rób dalej, z czasem będziesz Coraz lepszy (co widać Między 1 Sezonem a 5 sezonem) A także i fabuła w fakeu będzie znośna Aaa... i przestań się tłumaczyć "Ja to dałem do faka, a kilka dni potem zobaczyłem to w TVizji/anime", bo zrobiłeś to już parę razy ;] (chyba pierwszy raz to był z Genami Wilczymi i Wampirzymi ;]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
63 odcinki to żaden fake nie miałem, a Ty tu mi mówisz o jednym sezonie... @TV: Jest średnia, bo: a) hity b) efekty wcale nie takie ładne c) tyle starczy...dla mnie sklejka może być znakomita/dobra/średnia/słaba/bardzo słaba/OMG/weź sp.../HM/To_niżej_się_da?
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
|
![]() @Up
Wybacz ale ten fake jest bardzo interesujacy i potrafi holernie wciagnac wiec dobrze by bylo gdyby bylo jak najwiecej odcinkow.
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Zrobię dla ciebie wyjątek i obejrzę dokładnie wszystkie części, żeby wyrżnąć ci każdy błąd w nadziei, że nie będziesz ich popełniał w przyszłości. Ale to kiedy indziej. Btw: Wolelibyście nowy odcinek Vaupe/nowe odcinki W&N/nowy fake story z denną na mój sposób fabułą? Ciekawe skądś wziąłeś nazwę Noxitu? O inspiracji daj mi nazwę do fake'a! @down Taa, 489 obrazków. To już niedługo ;D. Ja miałem ponad 600, ale jak dorobię kilka partów to będzie ponad 1k. Niestety nie obejrzę tego fake'a, bo mi się nie chce. Nie mam na to czasu ;< Ale wystawię pewną opinię, która może zawierać błędy, ponieważ wysnułem ją na podstawie komentarzy raczej i pobieżnego obejrzenia kilku części. ~ten fake powinien być usunięty za zbyt wielkie obrazki ;p ~styl, jakoś takie denne dialogi niektóre ~dużo bohaterów? Czemu nie, jeżeli każdy jest ciekawy i dopracowany ~czuć w tobie moc, że też ci się chce tyle tego robić ~trochę pusto niekiedy ~trochę krótkie te party ~te oblężenie przez ghoule miasta! normalnie przypomina mi się mój fake, nawet drabiny są ~otsme? Takie wrażenie miałem przy tych wielkich obrazkach. Dziwne, że nikt o tym nawet nie wspomniał ~nie czuć klimatu tego fake'a. A ten żart ze śniegiem i deszczem byłby dobry, gdybyś dopisał chociaż coś jeszcze na ten temat ~umiałbym lepiej
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 24-03-2008 o 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy mnie źle zrozumieliście 63 odcinki czyli 63 obrazki...
Tak ap ropo do KalasantyX mam już 489 odcinków(obrazków) Angamrr Book I Pewnie znowu mi nie uwierzycie ale tak sama przyszedł Nick jego bo Noxitu Sprite editor zacząłem używać znacznie później... @DOWN Mam już 71 obrazków dobije do 80 i wystawie... Zastanawiam sie ile ich wystawić czy 10 czy 20... Ostatnio edytowany przez Arashel - 24-03-2008 o 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zbanowany
|
![]() @UP
JA CI WIERZE ![]() kiedy next part?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O zesz k'rwa idz ty sie kur'a lecz co?
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Arashel
489 obrazkó to wcale nei tak wiele... Przyznam, ze z ciekawości policzylem wszystkie sceny mojego fake. Szacowana liczba scen to: 429 scen na serie Tibia Tournaments (TT + TT2), a The Truth, które jest kontynuacją, ma już 140 scen (fake jest dopiero w zalążku). Łącznie daje nam to ok. 569 scen, a na pewno będzie ich więcej. Mimo to uważam ze byli lepsi, chodz sprawdzac mi sie nie chce. Musicie też wiedzieć ze w fake'ach nie liczy sie tylko ilość scen ale i jakość ich wykonania i (po części) pozycja oraz zachowania autora na forum. @Kalasanty Mógł byś jednak wziąść sie za LoD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-03-2008 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- ta część się skończyła - kolejne(zapowiedziane w blogu Arashela ;>) będą za jakiś czas @edit: A 4xx obrazków to nie dużo ;s @down: Styl oceniania wg. fotka.pl ? ;o 11/10 rotfl xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 24-03-2008 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja uważam, że najlepiej to mieć przygotowane 100-150 obrazków i codziennie o tej samej (zapowiedzianej ) porze.
Oczywiście daje 10/10 bo 11 nie dam za lterufki. ![]()
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() NeXt Part
16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() Tradycyjnie Jeśli widziecie błędy napiszcie gdzie(rys.) i jaki... Ostatnio edytowany przez Arashel - 25-03-2008 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() to troszke.. nudne. ogolna masakra, koles sobie biegnie, ciach i zabija.
przynajmniej nie ma juz tych hitow po kilka tysiecy ^^ coraz mniej mi sie to podoba, koncz i zabierz sie za cos nowego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Te ale Lumenel jest światłem czyli nie da się go zabić
![]() ![]() A teraz śmiecie: -bronie wyglądają jakby czubkami dotykały skał a nie były w skały wbite -Promienie w okół lucy SsuxX (mogłeś dać nie całkowite krycie - coś koło 40-70%) -Znowu coś nowego ( O co do cholery chodzi z Mglistymi wieżami??) -O Lumanelu napisałem już wcześniej -Czemu Sarhel decyduje za i Lumanela i za siebie ?? -Przemiana Moona fajnie wygląda -(...)Dzięki tej rękawicy moge kontrolować mgliste wieże w 100(...) O.o ps. Paczqel to jakiś narcyz ? cały czas gapi się w lustro x.x xD Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 26-03-2008 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() W porównaniu z poprzednimi częściami to mało tego ;[
O co chodzi z tymi wieżami? 9/10 za drobne błędy. P.S. Shael... To znaczy Sha'el Rox! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hey tam, doczekamy sie kontynuacji fake?
Strasznie dawno nic nie dodwałes. ![]()
![]() |
#259 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() oby nastepny part byl zakonczeniem w wielkim stylu, bo z odcinka na odcinek to jest coraz gorsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Zgadzam się z panem up
Fake już przestaje trzymać ten "poziom" Ciągle jest dobry ale nie tak jak na początku. Ale ciągle jest najlepszy na forum fejków ![]()