Temat: Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2008, 16:12   #164
ErAgOg
Użytkownik Forum

ErAgOg's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
ErAgOg ma numer GG 7360116
Domyślny

No, a ja tu gram od niedawna (nick: Natt Teno) i mi się podoba server. Małe ceny (no oprócz domków, bo na Silverze nigdy się nie spotkałem z czymś takim jak 400k za 70 sqm ) i do tego łatwo się kasę robi. Tonight zbierałem kamienie na Edron, z rana miałem 1200 i od razu sprzedałem je za 24k i boszki kupiłem. No, a 25k w kilka godzin na 25 lvl to chyba dużo. No i jeszcze jako, że jest non-pvp, to nikt (prawie) z hunt place nie wywala, a na starym servie ciągle war i expić nie można..
Ogólnie zarąbista atmosfera, zostaję tu na dłużej

@EDIT

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Bo nawet ten topic nie cieszy się zainteresowaniem, więc założenie oddzielnego podforum byłoby pozbawione sensu. Jak ludzie zaczną tu dużo częściej się udzielać to się wtedy pomyśli...
No to ja nie wiem jakim cudem Silvera ma własne podforum, skoro tam ~20% osób na serverze to Polacy, a na Guardii są oni większością i jeszcze mało kto w ogóle wie stamtąd, że jest coś takiego jak tibia.pl. Na podforum Silvery zagląda regularnie max. 10 osób. Gdyby Guardia miała podforum to podejrzewam, że w pierwszym tygodniu już by było ~20 osób, które zaglądałyby na nie, a w późniejszym czasie, nawet wszystkie 10 lvlowe noobki by tam wchodziły..

Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 29-03-2008 o 16:17.
ErAgOg jest offline   Odpowiedz z Cytatem