Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-01-2008, 19:54   #141
Adob_xP
Użytkownik Forum

Adob_xP's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

@2x up
Może i racja ^^
Tylko szkoda, ze u nas grają też pseudo moderatorzy, którzy nawet nie odpisują na prywatne wiadomości użytkowników tego forum.

Fragment wiadomości generowanej automatycznie jaka dostałem :
"Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość."

No i odpisałem, tylko nasz "moderator" Rothes ma widocznie gdzieś to, że inni piszą do niego wiadomości z takimi wątpliwościami bo nie śmiał mi już odpisać

A co do guardii. Szkoda, że grają też na niej pseudo senatorzy. Podobno nieźle sie obłowiłeś na tym bugu z Rashidem Rothes, prawda to?
Adob_xP jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-01-2008, 19:54   #142
Deloriro
Użytkownik forum

Deloriro's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Somewhere
Poziom: 85+
Poziom mag.: 7
Domyślny

[quote=Demmon of War;1824248]Wczorajszego wieczoru pojawil sie Ghazbaran. Tylko Jasiro odwazyl sie bloknac go, lecz padl szybko w wyniku dzialan pewnego polaczka, ktory chcial zakozaczyc, i obrzucil Jasiro magic wallami, nie moglismy go leczyc i padl. O to pare ss's z akcji.

Demon of War, masz racje.Jest to bardzo przykre ale prawdziwe, tym bardziej ze osoba ktora to zrobila jest SENIOR TUTOREM, ktory winnien dawac przyklad i stac na strazy takiego zachowania, aby bylo ono karane.To nie ta sama Guardia co byla kiedys, kiedys byl szacunek do innych graczy,mozna bylo w miare spokoju grac.Teraz gracze, booterzy i inni przescigaja sie w skillach, levelach, dla tych kilku rzeczy sa w stanie zrobic wszystko.Czesto gre utozsamiaja ze swoim zyciem, podchodzac do niej emocjonalnie.Na guardi zaczyna rzadzic zgraja dzieciakow majacych chyba problemy, tu moga sie wyzyc pokazac swoja wyzszosc i to ze moga cos zrobic, bo chyba w zyciu takim realnym nie maja na to szans.Zal mi tez tych "HLEV' ktorzy stali i patrzyli sie jak nie powiem w co.W takich sytuacjach powinni sie zjednac i stanac razem na bloku(mowie o knightach) a nie kierowac sie swoimi jakimis pobudkami badz urazami.Razem mozna zdzialac wiele samemu raczej nic.Niestety takie sytuacje pokazuja jakich knigtow wysokolewelowych ma Guardia, jakimi dobrymi graczami sa i jak sa odwazni by stawic czolo takim wyzwaniom jakie mialo miejsce wczoraj.Na ss'ach widac kto byl na tyle dzielnym by stanac i bloczyc to a kto stal i czekal tylko na deda blokera.Duzo by pisac na ten temat.Wstyd!
Deloriro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 20:26   #143
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adob_xP Pokaż post
@2x up
Może i racja ^^
Tylko szkoda, ze u nas grają też pseudo moderatorzy, którzy nawet nie odpisują na prywatne wiadomości użytkowników tego forum.

Fragment wiadomości generowanej automatycznie jaka dostałem :
"Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość."

No i odpisałem, tylko nasz "moderator" Rothes ma widocznie gdzieś to, że inni piszą do niego wiadomości z takimi wątpliwościami bo nie śmiał mi już odpisać
Wydaje się chyba logiczne, iż należy odpisać na forum, a nie w grze. Nie odpowiadam i nie mam zamiaru odpowiadać w grze na wiadomości od nieznajomych jeśli nie podadzą celu rozmowy, szczególnie od polaczków.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adob_xP Pokaż post
A co do guardii. Szkoda, że grają też na niej pseudo senatorzy. Podobno nieźle sie obłowiłeś na tym bugu z Rashidem Rothes, prawda to?
Nie sprzedałem ani 1 taurus mace'a. Sugeruję również zapoznać się z definicją wyrazu "pseudo" w słowniku, ewidentnie nadużywasz tego słowa w złym znaczeniu.

Pominę fakt, że ten cały płacz i żal do mnie z powodu 1 (!) pkt ostrzeżenia za cytowanie zdjęć... czytałoby się regulamin, wiedziałoby się co można, a czego nie.

Dziękuję za uwagę.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 03-01-2008 o 20:33.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 20:27   #144
Dazux
Guest

Domyślny

@Ghazbaran
Jasio padł na własne rządanie, niedośc że grał w tym czasie brat Roberta, to jeszcze wiedząc że w drużynie która miałą zabijac Ghazbarana były osoby które nie lubią się z Jasirem i to było do przewodzenia. Anci nieblokował go bo wiedział czym to się skończy, on pomyślał i niedał się tak zrobic

Ostatnio edytowany przez Rothes - 03-01-2008 o 20:57. Powód: Skopiowanie postu z Guardia Thread
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 20:43   #145
lukasz_os
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: UKF

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fajnie xD
Poziom: 100
Skille: dobre:D
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deloriro Pokaż post
Niestety takie sytuacje pokazuja jakich knigtow wysokolewelowych ma Guardia, jakimi dobrymi graczami sa i jak sa odwazni by stawic czolo takim wyzwaniom jakie mialo miejsce wczoraj
Wstydzic sie moga jedynie ci ktorzy mogac go zblokowac nie zrobili tego. A przede wszystkim ci, ktorzy rzucali m walle. Knight na 150 poziomie ma 2315 hp. Na screenach demmona widac jak Jasiro dostal hita za 2100+ wiec nikt z lvlem ok. 150 nie odwazyl by sie pojsc i probowac. Wiec nie wieszaj psow na knightach. Jedynymi osobami ktorzy mogli go zbloczyc bedacymi tam byli: Anci, Jasiro, Aarm, Slox. Wiec pretensje mozesz miec tylko do tych co nie chcieli pomoc. Na screenach nie ma tego ale jak Leon Mos wzial na siebie jednego silcera to tez byl m wallowany przez cegle.

Co do zgrai dzieciakow to sie zgodze gdyz w takich sytuacjach powinnismy odrzucic prywatne urazy co do czlonkow naszego "nowego" teamu i probowac ubic Ghaza. Jednak pojawienie sie Ghaza na naszym serwie pokazalo ze naszemu serwerowi daleko jeszcze do pelnej swietnosci.

Pozdro dla Jasiro jedynego odwaznego.
lukasz_os jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 21:47   #146
Deloriro
Użytkownik forum

Deloriro's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukasz_os Pokaż post
Wstydzic sie moga jedynie ci ktorzy mogac go zblokowac nie zrobili tego. A przede wszystkim ci, ktorzy rzucali m walle. Knight na 150 poziomie ma 2315 hp. Na screenach demmona widac jak Jasiro dostal hita za 2100+ wiec nikt z lvlem ok. 150 nie odwazyl by sie pojsc i probowac. Wiec nie wieszaj psow na knightach. Jedynymi osobami ktorzy mogli go zbloczyc bedacymi tam byli: Anci, Jasiro, Aarm, Slox. Wiec pretensje mozesz miec tylko do tych co nie chcieli pomoc. Na screenach nie ma tego ale jak Leon Mos wzial na siebie jednego silcera to tez byl m wallowany przez cegle.

Co do zgrai dzieciakow to sie zgodze gdyz w takich sytuacjach powinnismy odrzucic prywatne urazy co do czlonkow naszego "nowego" teamu i probowac ubic Ghaza. Jednak pojawienie sie Ghaza na naszym serwie pokazalo ze naszemu serwerowi daleko jeszcze do pelnej swietnosci.

Pozdro dla Jasiro jedynego odwaznego.
Piszac o ''naszych wysokolevelowych'' graczach mialam na mysli knightow o lev wyzszym niz 200, zdaje sobie z tego sprawe ze knight na 150 lev nie jest w stanie bloknac tego potworka.Nasz serwer nigdy nie bedzie swietny, gdyz ludzie grajacy na nim nie potrafia sie jednoczyc w takich sytuacjach jak ta, nie potrafia odrzucic prywatnych urazow.Nasi 200 lev odwani czuja sie tylko blaczac to co bloczyli dawno, nie potrafia stawic czola nowym wyzwaniom.
stary 03-01-2008, 21:51   #147
Deloriro
Użytkownik forum

Deloriro's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dazux Pokaż post
@Ghazbaran
Jasio padł na własne rządanie, niedośc że grał w tym czasie brat Roberta, to jeszcze wiedząc że w drużynie która miałą zabijac Ghazbarana były osoby które nie lubią się z Jasirem i to było do przewodzenia. Anci nieblokował go bo wiedział czym to się skończy, on pomyślał i niedał się tak zrobic
Co to za roznica kto gral postacia?Moze Ancem nie gral real owner tylko jego brat ktory bal sie blokac?Teraz zaczniecie wypisywac , padl bo nie gral ten kto powinien?Co to kogo obchodzi kto gra ten czy tamten owner?Smieszne ze w takich sytuacjach sie patrzy" nie lubie go to mu nie pomoge niech sobie deda" to jest przykre i zalosne
stary 03-01-2008, 21:55   #148
Adob_xP
Użytkownik Forum

Adob_xP's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock

Domyślny

@ Rothes

W grze nic do Ciebie nie pisałem "polaczku", napisałem Ci PM na tym forum ale nie raczyłeś mi odpisać, tak sie zachowuje moderator?^^

A "płacz i żal" a pokazywanie błędów to różnica, sugeruje żebyś sie zapoznał z definicjami tych słów.

I może byś odpisał na PM zamiast zaśmiecać to forum;p [Już żeby nie offtopować - sam zacząłeś pisząc tu, a w skrzynce odbiorczej nie mogę się doszukać Twojej wiadomości]

Co do Ghazbarana to żal mi dzieci, przez które taka okazja została zmarnowana. Ciekawe kiedy znów sie nadarzy okazja żeby to zabić ^^ Z Ferumbrasem też było podobnie u nas :S

@ chcesz to Ci moge Rothes zrobić screen z kompa i wrzucić -.-'

@Down
Nie bogiem tylko on moderatorem i jako moderator powinien ; )

Ostatnio edytowany przez Adob_xP - 03-01-2008 o 22:34.
Adob_xP jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 22:26   #149
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Profesja: Rookstayer
Domyślny

@Adob
Myslisz ze jestes bogiem i Rothes musi ci odpisywac??
litości
stary 04-01-2008, 17:13   #150
Dazux
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deloriro Pokaż post
Co to za roznica kto gral postacia?Moze Ancem nie gral real owner tylko jego brat ktory bal sie blokac?Teraz zaczniecie wypisywac , padl bo nie gral ten kto powinien?Co to kogo obchodzi kto gra ten czy tamten owner?Smieszne ze w takich sytuacjach sie patrzy" nie lubie go to mu nie pomoge niech sobie deda" to jest przykre i zalosne
Niewiem kto grał Ancem, nieinteresuje mnie to, wiem za to że Anci niebał się go blokowac tylko wiedział że jak by poszedł to by go trapneli tak jak biednego Jasirka . Co do tego zabijania podczas takich sytuacji - to normalne na non-pvp zabija się ludzi jak się tylko na to szansa
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 19:29   #151
Xnivel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 12 2007

Imię: Sekar Anis
Profesja: Elder Druid
Poziom: 85
Poziom mag.: 62
Domyślny

Cegla Gieniek to wg mnie śmieć ,kiedyś jak kumpel był na hydrach to przyszedł z Masterfull Cobra i kimś tam jeszcze .... zaczeli stawiać mwalle i lurować hydry -.- wszyscy padli oprócz kumpla .
Jak czasami patrzę ,jakie dzieciaki grają na Guardii(na innych servach także) to ŻAL mi się robi :/
Przez nich "tipjia" schodzi na psy
Xnivel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2008, 19:27   #152
Panoramix
Użytkownik Forum

Panoramix's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006

Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
Domyślny

elo,
jak wiadomo 25.02.08r znów pojawił sie ghazbaran.
I taki moje pytania - kto bloczył i czy go zabili?

down

"dzia"

Ukryty tekst:
20:53 Master Palladino [127]: w8
20:53 Master Palladino [127]: sms pisze do mamy
20:53 Master Palladino [127]: ze anni zrobilem
------------------------------

Ostatnio edytowany przez Panoramix - 26-02-2008 o 22:25.
Panoramix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2008, 21:49   #153
Son of Justice
Użytkownik Forum

Son of Justice's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Hucisko

Profesja: Paladin
Poziom: 81
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 19
Domyślny

@ up
No więc tak:
Bloczyli m. in. Moczony, Aarm i Blejz. Z tego co mi wiadomo to dwaj o9stani zaliczyli glebę (domyślam się że w taki sam sposób jak jakiś czas temu Jasiro ;/ - Blejz nawet dwukrotnie).
A co do samego wydarzenia - dopóki na Guardii będą grać osoby pokroju Pana C. G., czy Clifforda, nie uda się zabić nic silniejszego niż Orsha (którego czasem nie trzeba nawet bloczyć )
Pozdro
stary 27-02-2008, 07:58   #154
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Domyślny

otoz stalo sie.... Najwiekszy botter wszechczasow zostal tutorem... Jak ktos kto botuje 10h/dobe moze zostac tutorem i dawac przyklad lub pouczycac? dla mnie to jest szokujace

Name: Ytr
Sex: male
Profession: Elite Knight

Position: Tutor

Zenada! Wczoraj nawet byl CM manina ale wszystkie boty ktore znam nagle sie obudzily i zaczely gadac ! TO jest nienormalne robi sie plaga botterow online... Czyli ktos siedzi w domku robi lekcje sprzata czy tym podobne rzeczy alarmik przychodzi do kompa hi hi gm i had lags I GOWNO MOZE MU ZROBIC! TO jest zenada!!
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2008, 08:06   #155
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Domyślny

Gdy Ytr miał coś koło 120lvl był Senior Tutorem, ale udowodniliśmy mu publicznie, że jako tutor kompletnie nic nie robi i zrezygnował z pozycji.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
stary 27-02-2008, 11:31   #156
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Domyślny

ciekawe na czym botowal

A tak w ogole czemu nie mamy wlasnych wydarzen tylko jakis marny topic?
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...

Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 27-02-2008 o 11:35.
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2008, 15:37   #157
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Domyślny

Bo nawet ten topic nie cieszy się zainteresowaniem, więc założenie oddzielnego podforum byłoby pozbawione sensu. Jak ludzie zaczną tu dużo częściej się udzielać to się wtedy pomyśli...

stary 27-02-2008, 19:13   #158
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Profesja: Rookstayer
Domyślny

tak jak to Rothes rzekł
Cytuj:
Nie uda się zabić żadnego ciekawego bossa (oprócz Orsha, który nie stanowi problemu nawet na nowych serwerach) tak długo jak na Guardii będą grać samozwańczy pro'gamerzy, czyli Clifford i spółka.
stary 13-03-2008, 19:43   #159
Paczus0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2006

Imię: WjeslaF
Poziom: 125
Skille: 90/85
Domyślny

tak jak to Rothes rzekł...

no tak całkiem nie do końca

Sami samozwańczy pro plejerzy nie są sami w sobie źli, w końcu jak nie masz co robić możesz zawsze ich pobluzgać, a w odpowiedzi dostaniesz wrzuta na siebie i jest zabawnie

Z tego co ja zauważyłem, Guardię ogarnęła ostatnio plaga kretynizmu i debilizmu w czystej postaci. Jest to taki permanentny gwałt na własne poczucie estetyki, jak to mawiają na Dalekim Wschodzie.
Mówię tutaj o graczach którym nawet jak zaczniesz wrzucać to i tak nie zrozumieją o co chodzi, o wszechobecnej dysleksji (jakby to miało coś do rzeczy), o "tutorach" nie znających podstaw języka angielskiego...

To jest jakaś masakra panowie... (i panie)
Paczus0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2008, 20:22   #160
Ramirez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin

Gildia: Lolex Family
Poziom: 145
Skille: w miare
Domyślny

popieram przedmówce istny kabaret

Ostatnio edytowany przez Ramirez - 13-03-2008 o 20:23. Powód: zmiana tekstu
Ramirez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania