![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() @2x up
Może i racja ^^ Tylko szkoda, ze u nas grają też pseudo moderatorzy, którzy nawet nie odpisują na prywatne wiadomości użytkowników tego forum. Fragment wiadomości generowanej automatycznie jaka dostałem : "Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość." No i odpisałem, tylko nasz "moderator" Rothes ma widocznie gdzieś to, że inni piszą do niego wiadomości z takimi wątpliwościami bo nie śmiał mi już odpisać ![]() A co do guardii. Szkoda, że grają też na niej pseudo senatorzy. Podobno nieźle sie obłowiłeś na tym bugu z Rashidem Rothes, prawda to? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Somewhere
Poziom: 85+
Poziom mag.: 7
|
![]() [quote=Demmon of War;1824248]Wczorajszego wieczoru pojawil sie Ghazbaran. Tylko Jasiro odwazyl sie bloknac go, lecz padl szybko w wyniku dzialan pewnego polaczka, ktory chcial zakozaczyc, i obrzucil Jasiro magic wallami, nie moglismy go leczyc i padl. O to pare ss's z akcji.
Demon of War, masz racje.Jest to bardzo przykre ale prawdziwe, tym bardziej ze osoba ktora to zrobila jest SENIOR TUTOREM, ktory winnien dawac przyklad i stac na strazy takiego zachowania, aby bylo ono karane.To nie ta sama Guardia co byla kiedys, kiedys byl szacunek do innych graczy,mozna bylo w miare spokoju grac.Teraz gracze, booterzy i inni przescigaja sie w skillach, levelach, dla tych kilku rzeczy sa w stanie zrobic wszystko.Czesto gre utozsamiaja ze swoim zyciem, podchodzac do niej emocjonalnie.Na guardi zaczyna rzadzic zgraja dzieciakow majacych chyba problemy, tu moga sie wyzyc pokazac swoja wyzszosc i to ze moga cos zrobic, bo chyba w zyciu takim realnym nie maja na to szans.Zal mi tez tych "HLEV' ktorzy stali i patrzyli sie jak nie powiem w co.W takich sytuacjach powinni sie zjednac i stanac razem na bloku(mowie o knightach) a nie kierowac sie swoimi jakimis pobudkami badz urazami.Razem mozna zdzialac wiele samemu raczej nic.Niestety takie sytuacje pokazuja jakich knigtow wysokolewelowych ma Guardia, jakimi dobrymi graczami sa i jak sa odwazni by stawic czolo takim wyzwaniom jakie mialo miejsce wczoraj.Na ss'ach widac kto byl na tyle dzielnym by stanac i bloczyc to a kto stal i czekal tylko na deda blokera.Duzo by pisac na ten temat.Wstyd! |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Gildia: Tranquilibrium
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pominę fakt, że ten cały płacz i żal do mnie z powodu 1 (!) pkt ostrzeżenia za cytowanie zdjęć... czytałoby się regulamin, wiedziałoby się co można, a czego nie. Dziękuję za uwagę.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 03-01-2008 o 20:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]() @Ghazbaran
Jasio padł na własne rządanie, niedośc że grał w tym czasie brat Roberta, to jeszcze wiedząc że w drużynie która miałą zabijac Ghazbarana były osoby które nie lubią się z Jasirem i to było do przewodzenia. Anci nieblokował go bo wiedział czym to się skończy, on pomyślał i niedał się tak zrobic ![]() Ostatnio edytowany przez Rothes - 03-01-2008 o 20:57. Powód: Skopiowanie postu z Guardia Thread |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: UKF
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fajnie xD
Poziom: 100
Skille: dobre:D
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Co do zgrai dzieciakow to sie zgodze gdyz w takich sytuacjach powinnismy odrzucic prywatne urazy co do czlonkow naszego "nowego" teamu i probowac ubic Ghaza. Jednak pojawienie sie Ghaza na naszym serwie pokazalo ze naszemu serwerowi daleko jeszcze do pelnej swietnosci. Pozdro dla Jasiro jedynego odwaznego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
|
![]() @ Rothes
W grze nic do Ciebie nie pisałem "polaczku", napisałem Ci PM na tym forum ale nie raczyłeś mi odpisać, tak sie zachowuje moderator?^^ A "płacz i żal" a pokazywanie błędów to różnica, sugeruje żebyś sie zapoznał z definicjami tych słów. I może byś odpisał na PM zamiast zaśmiecać to forum;p [Już żeby nie offtopować - sam zacząłeś pisząc tu, a w skrzynce odbiorczej nie mogę się doszukać Twojej wiadomości] Co do Ghazbarana to żal mi dzieci, przez które taka okazja została zmarnowana. Ciekawe kiedy znów sie nadarzy okazja żeby to zabić ^^ Z Ferumbrasem też było podobnie u nas :S @ chcesz to Ci moge Rothes zrobić screen z kompa i wrzucić -.-' @Down Nie bogiem tylko on moderatorem i jako moderator powinien ; ) Ostatnio edytowany przez Adob_xP - 03-01-2008 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2007
Imię: Sekar Anis
Profesja: Elder Druid
Poziom: 85
Poziom mag.: 62
|
![]() Cegla Gieniek to wg mnie śmieć ,kiedyś jak kumpel był na hydrach to przyszedł z Masterfull Cobra i kimś tam jeszcze .... zaczeli stawiać mwalle i lurować hydry -.- wszyscy padli oprócz kumpla .
Jak czasami patrzę ,jakie dzieciaki grają na Guardii(na innych servach także) to ŻAL mi się robi :/ Przez nich "tipjia" schodzi na psy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() elo,
jak wiadomo 25.02.08r znów pojawił sie ghazbaran. I taki moje pytania - kto bloczył i czy go zabili? ![]() down "dzia" ![]()
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 26-02-2008 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Hucisko
Imię: Son of Justice
Profesja: Paladin
Gildia: Lords of Eternity
Poziom: 81
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 19
|
![]() @ up
No więc tak: Bloczyli m. in. Moczony, Aarm i Blejz. Z tego co mi wiadomo to dwaj o9stani zaliczyli glebę (domyślam się że w taki sam sposób jak jakiś czas temu Jasiro ;/ - Blejz nawet dwukrotnie). A co do samego wydarzenia - dopóki na Guardii będą grać osoby pokroju Pana C. G., czy Clifforda, nie uda się zabić nic silniejszego niż Orsha (którego czasem nie trzeba nawet bloczyć ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() otoz stalo sie.... Najwiekszy botter wszechczasow zostal tutorem... Jak ktos kto botuje 10h/dobe moze zostac tutorem i dawac przyklad lub pouczycac? dla mnie to jest szokujace
Name: Ytr Sex: male Profession: Elite Knight Position: Tutor Zenada! Wczoraj nawet byl CM manina ale wszystkie boty ktore znam nagle sie obudzily i zaczely gadac ! TO jest nienormalne robi sie plaga botterow online... Czyli ktos siedzi w domku robi lekcje sprzata czy tym podobne rzeczy alarmik przychodzi do kompa hi hi gm i had lags I GOWNO MOZE MU ZROBIC! TO jest zenada!!
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Książe Cieni
|
![]() Gdy Ytr miał coś koło 120lvl był Senior Tutorem, ale udowodniliśmy mu publicznie, że jako tutor kompletnie nic nie robi i zrezygnował z pozycji.
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() ciekawe na czym botowal
A tak w ogole czemu nie mamy wlasnych wydarzen tylko jakis marny topic?
Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 27-02-2008 o 11:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Książe Cieni
|
![]() Bo nawet ten topic nie cieszy się zainteresowaniem, więc założenie oddzielnego podforum byłoby pozbawione sensu. Jak ludzie zaczną tu dużo częściej się udzielać to się wtedy pomyśli...
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() tak jak to Rothes rzekł
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Gildia: Brotherhood of Blood
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() tak jak to Rothes rzekł...
no tak całkiem nie do końca Sami samozwańczy pro plejerzy nie są sami w sobie źli, w końcu jak nie masz co robić możesz zawsze ich pobluzgać, a w odpowiedzi dostaniesz wrzuta na siebie i jest zabawnie ![]() Z tego co ja zauważyłem, Guardię ogarnęła ostatnio plaga kretynizmu i debilizmu w czystej postaci. Jest to taki permanentny gwałt na własne poczucie estetyki, jak to mawiają na Dalekim Wschodzie. Mówię tutaj o graczach którym nawet jak zaczniesz wrzucać to i tak nie zrozumieją o co chodzi, o wszechobecnej dysleksji (jakby to miało coś do rzeczy), o "tutorach" nie znających podstaw języka angielskiego... To jest jakaś masakra panowie... (i panie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ramirez lolex
Gildia: Lolex Family