Nie wiem czy moją grę można nazwać mym "stylem" ale powiem jedno. Czytałem poradniki, prawda, ale tylko takie w stylu "Jak nie dać się oszukać". Takie są złe? Ja nie wybrałem profesji, bo przeczytałem temat, jaki to druid PrO eVuL mAsTaH nie jest -.- JA sam testowałem KAŻDĄ profesję, i powiem szczerze, dalej się nie zdecydowałem... Ale jak na razie jestem retired, może kiedyś zrobię knighta... I nie obchodzi mnie, że teraz Sorki i druty są podobno najlepsze, albo że bez PACCa się nie da grać... I co? niedawno grałem sorkiem, pomimo że na FACC podobno się nie da grać... I co? Grałem... A expienie? W poradniku piszą np. "expić na trollach pod Ab", tam expiłem na początku, nie spodobało mi się, zmieniłem miejscówkę... tam też mi się nie podobało? Jeszcze gdzie indziej... Chociaż Autor przesadził pod pewnymi względami... ten P-set jest najlepszym armem po rooku, ale w poradnikach nie zawsze piszą P-set! Czasem piszą scale arm, brass legs... A skille? Raczej w poradnikach piszą, że to sprawa indywidualna. I po co mam się męczyć w rook secie, jak tanio mogę kupić p-set.
1. Tak, czerpię z gry przyjemność. Jakbym nie brał, to bym nie grał.
2. O stylu masz wyżej.
P.S. Mam 13 lat.
Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!!
Cytuj:
87% osób niepełnoletnich na tym forum zachowuje się jak debile. Jeśli uważasz, że należysz do tych 13%, Przemyśl to jeszcze 3 razy...
|
Mam 13 lat.
Ostatnio edytowany przez Athelas - 03-04-2008 o 13:35.
|