|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
W tej grze mozna sie bez problemu odnalesc nie dysponujac innymi informacjami niz szczatkowe poradniki dotyczace podstawowych aspektow, jesli tylko ktos przewyzsza inteligencja butelke wody mineralnej.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 02-04-2008 o 11:34. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Lubin
![]() |
![]() Jak to czytalem to niewytrzymałem i musiałem coś napisać
![]() 1.plate set- dlaczego większość go kupuje po wyjściu z rooka? Proste jest tani i dobry na początek(studed legs-arm.2,plate-7, chain armor-6arm., plate-10 więc chyba jednak jest pewna różnica) 2.knight po wyjściu z rooka kupuje spike'a itp. ponieważ tak jak np. plate set jest tani i dobry 3.skillowanie na rooku-... poprostu żal, na rooku skille takie jak sword,axe,shielding itp. idą tak "szybko" jak u sorka i druta, tak więc zupełnie nie ma to sensu jeżeli niemamy zamiaru zostać rookstayerem ![]() 4.znowu skille- podczas normalnego expienia lub expowania(jak kto woli ![]() 5.drut jako UH-maker- kto ci powiedział że wszyscy tak myślą, sam miałem kiedyś 52 druta (tak wiem że słabo ![]() 6. Cytuj:
7. palladyn- chyba o nim nic nienapisałeś bo nim grasz i się boisz żę jak coś napiszesz to cię skrytykują że czepiasz sie innych prof. tylko nieswojej ![]() uff... ale sie rozpisałem... aha i jescze jedno:tak kręce głową, owszem, ale śmieje się z TWOJEJ głupoty! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() @UP - Dzięki, że mi o czymś przypomniałeś
![]() Druid UH-Maker? O rly? No to mój kumpel jak Druid był UH-Maker'em wbił kolego 163 bodajże lvl. I miał to w dupie czy silny, czy słaby, czy jakieś ku*wa UH'y. Po prostu - spodobał mu się druid - wziął druid'a. W powiem szczerze, kiedyś był noob'em. Uwierz mi, jest naprawdę dużo ludzi, co mają poradniki w... [; |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie wiem czy moją grę można nazwać mym "stylem" ale powiem jedno. Czytałem poradniki, prawda, ale tylko takie w stylu "Jak nie dać się oszukać". Takie są złe? Ja nie wybrałem profesji, bo przeczytałem temat, jaki to druid PrO eVuL mAsTaH nie jest -.- JA sam testowałem KAŻDĄ profesję, i powiem szczerze, dalej się nie zdecydowałem... Ale jak na razie jestem retired, może kiedyś zrobię knighta... I nie obchodzi mnie, że teraz Sorki i druty są podobno najlepsze, albo że bez PACCa się nie da grać... I co? niedawno grałem sorkiem, pomimo że na FACC podobno się nie da grać... I co? Grałem... A expienie? W poradniku piszą np. "expić na trollach pod Ab", tam expiłem na początku, nie spodobało mi się, zmieniłem miejscówkę... tam też mi się nie podobało? Jeszcze gdzie indziej... Chociaż Autor przesadził pod pewnymi względami... ten P-set jest najlepszym armem po rooku, ale w poradnikach nie zawsze piszą P-set! Czasem piszą scale arm, brass legs... A skille? Raczej w poradnikach piszą, że to sprawa indywidualna. I po co mam się męczyć w rook secie, jak tanio mogę kupić p-set.
1. Tak, czerpię z gry przyjemność. Jakbym nie brał, to bym nie grał. 2. O stylu masz wyżej. P.S. Mam 13 lat.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 03-04-2008 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Ludzie, opanujcie sie. Obrazajac go, zachowujecie sie jak male dzieci. Ciekawe ilu z was wyskoczylo z wrzaskiem przez okno, czytajac ten temat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Lubin
![]() |
![]() @up Chodziło mi o to że na skillowaniu spędzamy więcej czasu skillując niż poczas normalnego expienia, dlatego szybciej idzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Moj nowy wniosek: z tego co ja widze to wy chcecie jak najszybciej wbiajc lvl-e... dziwne bo tibia to nie tylko LEVEL 999 ale tez zabawa... Ps.Athelas dal bym ci wiecej niz 13 lat... |
|
![]() |
![]() |