Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2008, 08:41   #58
Kusnier
Użytkownik Forum

Kusnier's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
Kusnier ma numer GG 1337666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freshziom Pokaż post
Ja Pierd**e Jeszcze Niech Kur*a DodadzĄ Czar Co Leje Z TakĄ SiŁom Jak Ue Dla Pala x(x(x(x(x(x(

NiedoŚĆ Że Pall Na Dyst; Ma WiĘksze Hity Od Knighta To Jeszcze Ma Sie LeczyĆ I UzupeŁniaĆ Mane Na Raz!!!x(x(x(x(x(

Ch*j Wam W Dup*e Wy Jeb**e Ped**y Z Cipsoftu!!!!!

Zal Mi Was!!!!
ŻEBY WAM TE SERVERY PIORUN ROZPIERD**IŁ KUR*Y JEBANE!!!!
A mi tam o wiele bardziej zal ciebie - kolejny inteligenty forumowicz...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KV7 Pokaż post
Tez mi kurwa rozwiazanie, knight ponizej 130 lvla dostal jeszcze bardziej po dupie, osobiscie czekalem na zrobienie annihilatora zaraz po upie a mam... 128 lvl i fire axe -.-
No to masz naprawde problem wbic 2 lvl bez bota po upie. Kurde nie zalam sie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trampolina Pokaż post
teraz 52 druid może spokojnie ownowac 129 rycka i to wcale nie musi sie przy tym napracować :/ wystarczy ze w ciasnym miejscu jak ma jakieś PVP żuci na rycka 1. paralize 2. mwall za niego 3. 2xfe 4. sd i rycek nie ma szans ponieważ leczenie jest w granicach 400 z GHP. mogli zostawic stare leczenie GHP bo jak narazie rycek do 129 lvl jest zbyt latwym celem.
hahahahahhaa ostro z tego sie zasmialem, snij dalej. Jezeli ten knight ma jakiekolwiek pvp to taki druid nie ma najmniejszych szans Fe ida na 2 hity, z reszta jak ten druid =)

Ogolnie poziom tego forum jest zenujacy, jak zwykle znajda sie noobki ktorzy jeszcze nic nie sprawdzili a na wszystko narzekaja =)

Pozdrawiam
Kusnier jest offline