|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zniży cena do 10.
Nawet jak to wypada to tak jak blue gem gdzieś. Blue gem 200 czyli to może spaść do 100.;p |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Jaworzno
Imię: Rumek
Świat: Harmonia
Poziom: 112
Skille: 93/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Tamten czlowiek mial racje...2x sorc 170+lev sklada mnie(116ek) na same sdki bo sie lecze po 400?<lol2> Przesadzili dosc ze mana to hp? a moze jeszcze dajcie potiony na wyzsze skile bylo by chyba ok...nie dosc ze pall sorc drut robi 3x wiecek expa w mniejszym czasie to jeszcze takie leczenie bo juz ich calkiem po"ebalo a moze dacie knajtowi przynajmniej exure san?
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to nie jest przypadkiem oznaka normalności, że dwóch magów o poziomach o 60 wyższych od Twojego, używających najsilniejszej runy w grze może Cię pokonać?
![]()
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() To nowe leczenie i tak jest do kitu. No sorry ale na moim lvl leczenie za 500hp to jest śmiech, zamiast polepszyć to osłabili potiona (już mi wszystko jedno jaka cena). A te nowe od 130 też nie rewelacja, przy takich kosztach tylko 750hp lol. Dalej będą padać ek 250+ w kilkanaście sekund a tylko będą więcej za to płacić xDDD
Teraz to wystarczy 2 ms 120 żeby złożyć ek do 130 lvla gz Cipsoft rule this game obey them... Ostatnio edytowany przez Krajzel - 09-04-2008 o 00:30. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() No tak teraz coś dla palka i kiny a w następnym upie bedzie cos dla sorca i druida...
Żal mi kiksoftu ponieważ zamiast się wziąć do roboty to robią tibie marniejszą pewnie w nastepnym upie beda super hiper strong max great mana potiony od 200lvla co daja many za 2k i kosztuja 500gp (prowokacja do kupienia PACC ponieważ na FACC piorun by strzelił jakby wbic taki lvl). I mam nadzieje że uptade od teraz będą dla wszystkich profesji...
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Zal zal ale chociaz cos... Palem jestem ale ten nowy potion mi sie nie podoba. Moze i jest praktyczny na zwykly hunt 300 + 7 exur to w sumie cos. Ale nadal nie wiem jak w tym niby jestem w stanie anihilator zrobic. Da sie potion+czar z czego potion nie daje nawet na vite. Ble ble ble... Wole stare leczenie
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Oj tam 500k, grey tome jak widać na screenie 8kk a teraz leci z destroyera i behemota, oraz yellow rose podobno leci z serpent spawna (wcześniej było ich kilka na najstarszych światach może z 10 łącznie)
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2008
|
![]() ehh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam Pytanko Odnosnie Loot'ow. Jestescie moze poinformowani czy cos spada nowego albo jaki loot doszedl to niektorych monsterow.
Pozdrawiam ![]()
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: donosiciel
Gildia: NPC
Świat: Arcania
|
![]() Update znowu dla pally mniej dla rycka ale to ze zmniejszyli GHP to przesada ponieważ teraz 52 druid może spokojnie ownowac 129 rycka i to wcale nie musi sie przy tym napracować :/ wystarczy ze w ciasnym miejscu jak ma jakieś PVP żuci na rycka 1. paralize 2. mwall za niego 3. 2xfe 4. sd i rycek nie ma szans ponieważ leczenie jest w granicach 400 z GHP. mogli zostawic stare leczenie GHP bo jak narazie rycek do 129 lvl jest zbyt latwym celem.
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Zamiast "naprawiać" profesje to mogliby zrobić jakiś super update w lecie z nowymi potworkami żeby każdy miał coś dla siebie i by był rox ciekawe jaką profesje w lecie zepsują obstawiam że all naraz -.^
A co do djiin blade to śmiech na sali bhuahua z marida i efreeta taki item żeby leciał gz CipSoft teraz na djiinach będzie siedziało tyle ludu że głowa mała.. jeszcze niech zrobią że z gsa leci dsm , dsl to już będzie całkiem wesoło ;o
#58 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ogolnie poziom tego forum jest zenujacy, jak zwykle znajda sie noobki ktorzy jeszcze nic nie sprawdzili a na wszystko narzekaja =) Pozdrawiam
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Moze lepiej bedzie sie gralo palkiem ;D
dzieki nowemu potionowi ;D Ostatnio edytowany przez szymonex321 - 09-04-2008 o 08:55. |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ramirez lolex
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: w miare