Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2008, 21:11   #122
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder Pokaż post
Nie mowilem/pisalem do ciebie
Ja chetnie bym zajebal kazdego gracza pochodzacego ze Szwecji, tak jak oni nienawidza kazdego polaka. Co prawda nie kazdy jest takim zjeb*nym kretynem bo niektorzy to spoko ziomy (nieliczni) ale kazdy za bardzo trzyma sie zasady "kto jest pl jest smieciem i trzeba go udupic" jaka stosuja ich "koledzy" z tego pokur*ionego kraju. Takie moje zdanie i bede sie go trzymal do konca mojej gry. Pozdro.
Calkowicie sie z toba zgadzam, jak dasz szwedom zbyt duza swobode albo choc cien nadziei ze moga cie wywalic z serva, to oni beda grali i po 20 godzin dziennie zeby w koncu rzadzic, a do tego sa z nich niezle rasisci.
Ogolnie wg mnie najlepiej zadawac sie z polakami, ale tylko tymi ktorzy ogarniaja jakos gre. Mimo wszystko w Camorrze bylo duzo takich, np. Mispex, Maxu, Gamio. Omijalbym szerokim lukiem natomiast debilow bez szkoly jak np. Idefix ktory okrada innych (okradl mojego kolege), kupuje chary a do tego
lize szwedzka dupe wypisujac szity typu: JOCKE YOU DONT LOVE ME? NAO PLX

A tak apropos...
Wg mnie zgrywanie takiego debila tylko psuje reputacje polakow, bo szwedzi po rozmowach z takimi typami bez szkoly jak on,
mysla ze polska to jakis zascianek i kraj 3. swiata.

Oczywiscie to tylko moja opinia.

Ostatnio edytowany przez krzysheak - 09-04-2008 o 21:14.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem