Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-04-2008, 17:47   #121
Unholy_Elder
Użytkownik Forum

Unholy_Elder's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord_Luhk Pokaż post
ja nie mispex , tak to prawda tez gadalem z kilkoma osobami ja niemam nic do swe nierobiących PA etc. tylko akurat tak sie sklada ze na tym swiecie sporo ze swe to niezle kurwy ale mam kilku kumpli . zreszta to samo gowno co na morganie i kyrze znam te mendy dobrze ;]
Nie mowilem/pisalem do ciebie
Ja chetnie bym zajebal kazdego gracza pochodzacego ze Szwecji, tak jak oni nienawidza kazdego polaka. Co prawda nie kazdy jest takim zjeb*nym kretynem bo niektorzy to spoko ziomy (nieliczni) ale kazdy za bardzo trzyma sie zasady "kto jest pl jest smieciem i trzeba go udupic" jaka stosuja ich "koledzy" z tego pokur*ionego kraju. Takie moje zdanie i bede sie go trzymal do konca mojej gry. Pozdro.

Ostatnio edytowany przez Unholy_Elder - 09-04-2008 o 18:14.
Unholy_Elder jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-04-2008, 21:11   #122
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder Pokaż post
Ja chetnie bym zajebal kazdego gracza pochodzacego ze Szwecji, tak jak oni nienawidza kazdego polaka. Co prawda nie kazdy jest takim zjeb*nym kretynem bo niektorzy to spoko ziomy (nieliczni) ale kazdy za bardzo trzyma sie zasady "kto jest pl jest smieciem i trzeba go udupic" jaka stosuja ich "koledzy" z tego pokur*ionego kraju. Takie moje zdanie i bede sie go trzymal do konca mojej gry. Pozdro.
Calkowicie sie z toba zgadzam, jak dasz szwedom zbyt duza swobode albo choc cien nadziei ze moga cie wywalic z serva, to oni beda grali i po 20 godzin dziennie zeby w koncu rzadzic, a do tego sa z nich niezle rasisci.
Ogolnie wg mnie najlepiej zadawac sie z polakami, ale tylko tymi ktorzy ogarniaja jakos gre. Mimo wszystko w Camorrze bylo duzo takich, np. Mispex, Maxu, Gamio. Omijalbym szerokim lukiem natomiast debilow bez szkoly jak np. Idefix ktory okrada innych (okradl mojego kolege), kupuje chary a do tego
lize szwedzka dupe wypisujac szity typu: JOCKE YOU DONT LOVE ME? NAO PLX

A tak apropos...
Wg mnie zgrywanie takiego debila tylko psuje reputacje polakow, bo szwedzi po rozmowach z takimi typami bez szkoly jak on,
mysla ze polska to jakis zascianek i kraj 3. swiata.

Oczywiscie to tylko moja opinia.

Ostatnio edytowany przez krzysheak - 09-04-2008 o 21:14.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2008, 21:54   #123
Unholy_Elder
Użytkownik Forum

Unholy_Elder's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
A tak apropos...
Wg mnie zgrywanie takiego debila tylko psuje reputacje polakow, bo szwedzi po rozmowach z takimi typami bez szkoly jak on,
mysla ze polska to jakis zascianek i kraj 3. swiata.

Oczywiscie to tylko moja opinia.
Ty sie zgadzasz ze mna, a ja z Toba
Pelno jest noobkow ktorzy psuja nasz wizerunek, juz nie mowie ze swe nam to wypominaja, ten problem to bardziej rozbudowany watek
Jest kilku ludzi madrych, na poziomie umyslowym ponadprzecietnym, ale jest i duzo idiot*w ktorzy robia wszystko zeby tych "lepszych" zakryc swym debilnym zachowaniem. Wtedy ludzie oceniajacy patrza na tych popie*dolcow, a nie na tych co trzeba

PS
Najwiekszym chamstwem jakie spotkalem ze strony swe bylo wysmiewanie sie z obozu Auszwic w Oswiecimiu.

Pozdro.
stary 10-04-2008, 08:10   #124
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Auschwitz* z tego co wiem
ktos mnie tam poprawial to poprawiam i Ciebie xD
stary 10-04-2008, 13:02   #125
Lord_Luhk
Użytkownik Forum

Lord_Luhk's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Gdańsk

Poziom: 118
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder Pokaż post
Ja powiem tylko tak czasami bardziej mnie w*****ają polacy niz swe bo taki swe przynajmniej cie niewyzwie itd. a przeciez sporo tez jest polakow takich samych jak swe. a jednak najbardziej denerwuje mnie tacy debile z polski co wyzywają za nic drą morde i grają cwaniaków i takim chcialbym zajebac w dupe a jak na xerenie trzymasz ze swe to masz na to okazje . jednak jest sporo fajny osob a po drugie wole byc z polakiem chociaz za to ze mieszkamy w tym samym kraju . coz jestem patryiotą (swe juz mi za duzo zrobili chociaz im ufalem) . ( srry za błędy niemam czasu sprawdzać) : P
Lord_Luhk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2008, 14:27   #126
Unholy_Elder
Użytkownik Forum

Unholy_Elder's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mispex Pokaż post
Auschwitz* z tego co wiem
ktos mnie tam poprawial to poprawiam i Ciebie xD
Masz racje, jest to orginalna nazwa, jednak ja uzylem okreslenia potocznego. Tak w ogole to nie piszmy juz o rodzajach ludzkich bo kazdy wie jak jest, temat dotyczy wojny a raczej tego co ma nadejsc.
stary 10-04-2008, 17:31   #127
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Nooo właśnie kroi się coś czy nie? PACC się kończy nie wiem czy motać kolejnego może za dużo czasu na grę nie mam ale zawsze jakaś battle w godzinach wieczornych wchodzi w grę jeżeli ktoś coś wie i nie chce pisać tutaj z przyczyn wiadomych to proszę o info na priv dzięks i pozdro
stary 12-04-2008, 18:49   #128
Xarupi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007

Imię: Xmandah
Profesja: Elite Knight
Gildia: Faith
Świat: Nerana
Poziom: 135
Skille: 87/81
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cze Bonczuś
pamietam nie bój sie bedziesz wiedział

Bolcio~
stary 12-04-2008, 20:14   #129
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

;* ;* :* :* *: *:* :* <sex>
stary 13-04-2008, 02:18   #130
DarkRimmer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 04 2008

Domyślny

Cytuj:
niepoprawnie to napisales , mogloby byc its beginning, it begins, its begun ale nie its begin ;p
@Mogash
Zblazniles sie troche poprawiajac mispexa bo jesli juz to powinno byc its a beginning. Popieram Twoje zdanie odnosnie poziomu do ktorego spadla tibia. Kiedys gralo sie fajnie, zeby cos osiagnac trzeba bylo umiec grac, teraz nawet najwiekszy idiota jest w stanie wbic wysoki lvl bez specjalnych przeszkod.

@War
Nawet jezeli nastapi rozlam i polacy dolacza sie do strony, ktora zwyciezy to i tak pozniej zostana tradycyjnie wyjebani, jak przestana byc potrzebni to szwedzi wyrzuca ich jak zuzytego kondoma. Poza tym coraz wiecej ludzi "przechodzi na emeryture" , stary team juz praktycznie nie istnieje.

@Otto de'idiotto
Jak napisal mogash to, ze zostal wywalony z gildi raczej zwiekszylo szanse na zwyciestwo. Nie wiem jak to wygladalo ostatnio ale pamietam jak za czasow wbk otto darl sie na ventrilo podczas akcji i tylko przeszkadzal wszystkim swoim upierdliwym zachowaniem.

A tak na koniec to chcialbym napisac, ze xerena zawsze byla dla mnie zjebana a najlepiej z tym serwerem kojarzy mi sie pekowanie z glowrem i czasami mewtem przed ssem jak mielismy hunty i wyjebane na wszystko. Ahhh te red hp hampisha albo wizo daywalker. Swoja droga gdybysmy mieli w gildi z 15 ludzi takich jak oni, czyli takich ktorzy chca dzialac i nie boja sie o chary, to polacy rzadzili by do tej pory.
DarkRimmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2008, 08:09   #131
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

widac ze nie walczyles w tej wojnie co teraz byla..
glowr wyjebane ma? huh?
na fibuli dal loga..mowil ze lagi ma..jak uslyszal ze pare osob padlo to zalogowal,lagi sie skonczyly,magiczna sila?! Wiadomo ze mial wyjebane na 60 msa w poprzedniej wojnie,ale jak wbil kilka lvli szkoda mu chara jak (prawie) kazdemu...
stary 13-04-2008, 10:31   #132
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mispex Pokaż post
widac ze nie walczyles w tej wojnie co teraz byla..
glowr wyjebane ma? huh?
na fibuli dal loga..mowil ze lagi ma..jak uslyszal ze pare osob padlo to zalogowal,lagi sie skonczyly,magiczna sila?! Wiadomo ze mial wyjebane na 60 msa w poprzedniej wojnie,ale jak wbil kilka lvli szkoda mu chara jak (prawie) kazdemu...
Dla mnie mispex to prawdziwy czempion, mimo ze ma 3 chary z czego 2 100 lvl+ to i tak ma wyjebane na wszystko, to sie nazywa twardy zawodnik

Co do servera to wg mnie xerena jest jednym z lepszych, chociaz i tak nie
gram raczej...
Btw, My na ruberze mamy 20 ludzi max a mimo to niezle ownujemy co pokazuje ze jak sie ma ogarnietych typow, ktorzy wiedza co i jak to mozna kazdego zajebac...
Niestety na Xerenie jest niewielu takich ktorzy brali udzial w przynajmniej 2 wojnach, co dobitnie pokazuje komu dajemy/dawalismy kierowac battle m.in.:
dempahowi - max debil
gregowi? - chyba na ice tower sneak kierowal i nie potrafil chodzic po skosie bo wcisnal num locka

Osobiscie w wojnie sie nie udzielalem jakos strasznie, bo nie uwazam siebie za dobrego battle commandera, a do tego nie mam sily przebicia (0 rli na xerenie), po prostu robilem swoje, nie komentowalem tego jak inni sie klocili np. glowr komentowal prawie wszystko co robil maxu , mimo ze to maxu dowodzil i klotnia podczas openki wprowadzala tylko niepotrzebny chaos...
stary 13-04-2008, 11:39   #133
Kicek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Wiecie co wam powiem? Kazdy by z was walczył jakby wrocil stary team... Z takim podejsciem to sie nie dziwie, ze swe sobie wygrywaja kazda wojne. Jak juz jeden odejdzie na "emeryture" to zaraz mowicie, ze nie ma skladu itp i wy odchodzicie i tak wlasnie dostajecie w dupsko. Mozecie mi mowic (nie wstyd mi), ze nie bylem na ani jednej opence ale takie zachowanie jak logowanie sie przed walka, a kiedy sie wygrywa zalogowanie i bicie powinno byc karane... Niektorzy memberzy wygrywajacej gildii wejda wtedy kiedy wiedza, ze maja przewage, a jak jest zle to ani widu ani slychu, a kase z paymentow otrzymuje. Podsumowujac : Nie ogladajcie sie, ze jedna osoba odchodzi z gry to wy juz, ze team sie rozpada i w ogole... Jest wiele ludzi na xerenie, ktore chca walczyc lecz z waszym entuzjazmem i loganiem sie podczas wojny to nawet nie walcza.
Kicek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2008, 14:48   #134
Waldo1910
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

Pierdolicie czasem głupoty. Mispex ty taki koks nie bojący sie o chary ale ze swoich trzech charów na akcje chodziłeś tylko tym z najniższym levelem

Edit:
Mogash, co do battle komanderó to Greg nigdy nim nie był, a Dempaha cały czas uważam za najlepszego comandera z jakim sie do tej pory spodkałem. Zresztą w każdej wojnie na xerenie gdzie bym nie walczył to Dempah kierował najpierw nami (Wannabe Kamikaze; AIE) i pozniej poki Greg mu nie zabrał Xuvy to kierował Memento

Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 13-04-2008 o 14:53.
Waldo1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2008, 16:52   #135
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

ta,wogole mispexem nie chodzilem:<:< 2 dedy to pod dp mnie ujebali ofc.. nawet pamietam openke gdzies dostalismy najpeirw veno~ potem ab~ padlem 2 charami(mispex,eldoradix) oczywiste jest ze lepiej isc 70 ed ktory pierdolnie 200 z sd~ niz 114 rp ktory jebnie 90..o knighcie nie wspominajac.
btw.na pewno duzo wiecej stracilem i bardziej poswiecilem sie od ciebie "koksie" pozatym sam o sobie slowa nie napisalem.

Ostatnio edytowany przez Mispex - 13-04-2008 o 16:54.
Mispex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2008, 17:45   #136
Waldo1910
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

O sobie nie napisałeś, ale piszesz o innych. I chyba nikogo nie interesuje to ile ty straciłeś a ile inni stracili, a z tym poświęceniem to sie pomyliłeś bo ja śmiało mogę powiedzieć że w tej całej wojnie zaliczyłem conajmniej 90% akcji i to napewno duzo więcej niż ty.

Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 13-04-2008 o 17:49.
Waldo1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2008, 20:07   #137
Xarupi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007

Imię: Xmandah
Profesja: Elite Knight
Gildia: Faith
Świat: Nerana
Poziom: 135
Skille: 87/81
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waldo1910 Pokaż post
Pierdolicie czasem głupoty. Mispex ty taki koks nie bojący sie o chary ale ze swoich trzech charów na akcje chodziłeś tylko tym z najniższym levelem

Edit:
Mogash, co do battle komanderó to Greg nigdy nim nie był, a Dempaha cały czas uważam za najlepszego comandera z jakim sie do tej pory spodkałem. Zresztą w każdej wojnie na xerenie gdzie bym nie walczył to Dempah kierował najpierw nami (Wannabe Kamikaze; AIE) i pozniej poki Greg mu nie zabrał Xuvy to kierował Memento
Nie wiem jak można krytykować dempaha jezeli samemu sie nie potrafi 10 % tego co on ;d

Hail WBK!

ps. Cze Waldek
stary 13-04-2008, 20:55   #138
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xarupi Pokaż post
Nie wiem jak można krytykować dempaha jezeli samemu sie nie potrafi 10 % tego co on ;d

Hail WBK!

ps. Cze Waldek
Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waldo1910 Pokaż post

Edit:
Dempah to taki szwedzki Bekas w mojej ocenie... Co z niego za kamikaze jak gra nieswoim charem? Wg mnie sztuka jest poprawadzic tak openke zeby wygrac a nie zeby byl chaos i wszyscy padali jak muchy (akcja w ank ded na 153 przez dempaha ktory nie mogl sie zdecydowac co mamy robic)
Jeszcze jedno dempahem wszyscy sie zachwycaja i w ogole jaki to on nie jest a tak na serio to chocby na novie mamy lepszych battle commanderow, ktorzy potrafia ogarnac team liczacy 50-60 osob...
Zreszta... Xerena to najbardziej znoobiony server na jakim kiedykolwiek gralem/znam (moze poza askara).

Co do Mispexa to wiem ze sie staral jak mogl i pozdro dla niego bo wg mnie to spoko typ i poswieca sie dla sprawy jak najbardziej moze

Ostatnio edytowany przez krzysheak - 13-04-2008 o 20:58.
stary 13-04-2008, 21:48   #139
SMk
Użytkownik Forum

SMk's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Dębica

Stan: Niegrający
SMk ma numer GG 10193914
Domyślny

Cytuj:
Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe

Dempah to taki szwedzki Bekas w mojej ocenie... Co z niego za kamikaze jak gra nieswoim charem? Wg mnie sztuka jest poprawadzic tak openke zeby wygrac a nie zeby byl chaos i wszyscy padali jak muchy (akcja w ank ded na 153 przez dempaha ktory nie mogl sie zdecydowac co mamy robic)
Jeszcze jedno dempahem wszyscy sie zachwycaja i w ogole jaki to on nie jest a tak na serio to chocby na novie mamy lepszych battle commanderow, ktorzy potrafia ogarnac team liczacy 50-60 osob...
Zreszta... Xerena to najbardziej znoobiony server na jakim kiedykolwiek gralem/znam (moze poza askara).

Co do Mispexa to wiem ze sie staral jak mogl i pozdro dla niego bo wg mnie to spoko typ i poswieca sie dla sprawy jak najbardziej moze
Co do dempaha , to wiadome że raz akcja wyjdzie raz nie , może pvp ma dobre , ale co do battle comandera to nie wiem. Po 2 obejrzcie sobie filmiki z innych serverow jak sie poswiecal , zeby nie padl jego kolega tylko on.

<3 Mispex stara sie jak moze , zajebisty ziomek, widac ze mu zalezy. po Tobie Waldo tego nie bylo widac, nawet teraz pojebales Xerene ? A Mispex ogarnia team na nastepna wojnę ;o

:*

Bez odbioru.
SMk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2008, 22:33   #140
DarkRimmer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 04 2008

Domyślny

Jak ja gralem to dempah dowodzil dobrze, przynajmniej mobilizowal wszystkich do walki. Na jego przykladzie widac ze kilka wyzwisk jest w stanie zdzialac wiecej niz godziny przekonywania. A co do tego ze kavare nie walczyl to gowno sie znasz, zawsze byl aktywny i pomagal.
DarkRimmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania