Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Davido16
Sin - na ch** mi dex, jak nic nie castuje, ani delaya mi nie zmniejszy, bo nie ma w czym?
|
Hahaha, czlowieku, wez poczytaj manuale jakies i dopiero sie bierz za granie w RO. Wydaje ci sie ze dex jedynie zmniejsza czas castowania i delaya? To powiedz mi w takim razie masterze po co prawie kazdy (a nawet bez 'prawie') build hunter class opeira sie na bardzo duzej ilosci dexa. Moze zeby zmniejszyc casta Blitz Beata? Zastanow sie co piszesz.
Cytuj:
Cross - 40, 50 dex + phen... yyy.. po co mam szybciej castować? dex delaya mi nie zmniejszy z sbr.
|
Patrz - wyzej. Dodam, ze phen tu ci nic nie pomoze, a wrecz przeciwnie, bo zwieksza czas casta skilli. Btw: chcesz phen card pakowac w armor pod Sina/SinXa? O ja pier@()*#, walne sobie to do podpisu na jakims RO forum, zobaczysz jak cie zbrechtaja. A, no i wspominales cos o crit sinie. A tutaj widze jakiegos SBra masz na mysli. Kolejna wpadka? :[
Cytuj:
Jur + 3 ss card + 50 luk = nie potrzebnie wydane staty, bo i tak za prawie każdym hitem walę critica.
|
To pokaz mi gdzie masz tego jura, bo po statach widze ze masz luk czysto wyciagany ze (swoja droga totalnie zwaste'owanych) stat pointow oraz bonusow od skilli.
Cytuj:
coś jeszcze?
|
Made my day
Nastepnym razem zanim zaczniesz ripostowac, poczytaj kilka for (forów?) nt. Ragnaroka, zeby kolejny raz z siebie idioty nie robic.