Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-04-2008, 23:10   #21
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

Stan: Na Emeryturze
=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Davido16 Pokaż post
Ej, nie bij ok?

Wiesz, jest coś takiego jak reset statów (wystarczy pomyśleć, że z str+agi, łatwiej mi się dobija lvl, no ale nie mogę niestety tego wymagać), po drugie to był sin w crita, no ale niestety trzeba myśleć.
Idiot. ^^'

Dla tych, ktorzy nie graja w Ragnaroka, przedstawie twoja glupote na podstawie Tibii. To tak, jakbys byl knightem, ale trenil fishinga (agi) zamiast np. shieldinga (w przypadku twojego sina - dex, ktorego nie posiadasz) bo i tak bedziesz wydawal kase (wykupywal...) na uhy/poty (...resety) ktorymi bedziesz sie leczyl, wiec nie obchodzi Cie ile dmg bedziesz dostawal Glupota? Chyba kazdy sie z tym zgodzi. Dodatkowo, wspominasz cos o crit sinie. Crit sin z 36 critical rate z czego 30 z luka - przewrocilem sie, przepraszam - to ze smiechu.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-04-2008, 21:05   #22
Davido16
Użytkownik Forum

Davido16's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń

Davido16 ma numer GG 6040279 Davido16 ma login Tlenu davido16@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ= Pokaż post
(w przypadku twojego sina - dex, ktorego nie posiadasz)
Sin - na ch** mi dex, jak nic nie castuje, ani delaya mi nie zmniejszy, bo nie ma w czym?
Cross - 40, 50 dex + phen... yyy.. po co mam szybciej castować? dex delaya mi nie zmniejszy z sbr.
Cytuj:
Crit sin z 36 critical rate z czego 30 z luka - przewrocilem sie
Jur + 3 ss card + 50 luk = nie potrzebnie wydane staty, bo i tak za prawie każdym hitem walę critica.

coś jeszcze?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten_Obok
Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/
Davido16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2008, 22:23   #23
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Sin - na ch** mi dex, jak nic nie castuje, ani delaya mi nie zmniejszy, bo nie ma w czym?
Hahaha, czlowieku, wez poczytaj manuale jakies i dopiero sie bierz za granie w RO. Wydaje ci sie ze dex jedynie zmniejsza czas castowania i delaya? To powiedz mi w takim razie masterze po co prawie kazdy (a nawet bez 'prawie') build hunter class opeira sie na bardzo duzej ilosci dexa. Moze zeby zmniejszyc casta Blitz Beata? Zastanow sie co piszesz.

Cytuj:
Cross - 40, 50 dex + phen... yyy.. po co mam szybciej castować? dex delaya mi nie zmniejszy z sbr.
Patrz - wyzej. Dodam, ze phen tu ci nic nie pomoze, a wrecz przeciwnie, bo zwieksza czas casta skilli. Btw: chcesz phen card pakowac w armor pod Sina/SinXa? O ja pier@()*#, walne sobie to do podpisu na jakims RO forum, zobaczysz jak cie zbrechtaja. A, no i wspominales cos o crit sinie. A tutaj widze jakiegos SBra masz na mysli. Kolejna wpadka? :[

Cytuj:
Jur + 3 ss card + 50 luk = nie potrzebnie wydane staty, bo i tak za prawie każdym hitem walę critica.
To pokaz mi gdzie masz tego jura, bo po statach widze ze masz luk czysto wyciagany ze (swoja droga totalnie zwaste'owanych) stat pointow oraz bonusow od skilli.

Cytuj:
coś jeszcze?
Made my day

Nastepnym razem zanim zaczniesz ripostowac, poczytaj kilka for (forów?) nt. Ragnaroka, zeby kolejny raz z siebie idioty nie robic.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-04-2008, 17:15   #24
Davido16
Użytkownik Forum

Davido16's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń

Davido16 ma numer GG 6040279 Davido16 ma login Tlenu davido16@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Btw: chcesz phen card pakowac w armor pod Sina/SinXa?
AHAHHAHAHAHAHAAH, owned, jesteś pr0 cwaniaku. Pozdro & poćwicz.

Jura kumplowi oddałem, ale może go jeszcze ma.

Cytuj:
To pokaz mi gdzie masz tego jura, bo po statach widze ze masz luk czysto wyciagany ze (swoja droga totalnie zwaste'owanych) stat pointow oraz bonusow od skilli.
Do szkoły nie chodziłeś? Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Co do tego ripostowania, to Ty nie umiesz się wybronić i piszesz jakieś farmazony o phen'ie w armorze HAHAHHAHAHAH.

@edit

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ=
Hahaha, czlowieku, wez poczytaj manuale jakies i dopiero sie bierz za granie w RO. Wydaje ci sie ze dex jedynie zmniejsza czas castowania i delaya? To powiedz mi w takim razie masterze po co prawie kazdy (a nawet bez 'prawie') build hunter class opeira sie na bardzo duzej ilosci dexa. Moze zeby zmniejszyc casta Blitz Beata? Zastanow sie co piszesz.
Hmm, ja biłem zawsze z ds'a, ale widać Ty ogarnąłeś tylko blitz beata.

@edit2

Cytuj:
Po chuj mi dex, jak critical zawsze trafia? oO Mało wiesz o tej grze chyba.

@edit3

Aha, dex zwiększa dmg tylko z bowa, z katarów nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten_Obok
Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/

Ostatnio edytowany przez Davido16 - 12-04-2008 o 17:31.
Davido16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-05-2008, 02:34   #25
Tamias
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 09 2005

Domyślny

Gra jest fajna, dużo klas i woe . Ja preferuje grę super novice - mage type(nie lubię sinx'ów ) i innymi expanded class - Soul Linkerem, czyli zabijanie wizzardów/high wizzów ich własnymi czarami, ustawanie azury/ad/sbr, autores/autoheal, bycie dobrym kolegą SG/Clowna/Sina, Ninja, czyli kładzenie laski na ataki fizyczne, wkurzanie wrogów obszarówkami czy też używanie kamikaze mode , Gunslingerem - włączanie kosiarki i jazda z koksem (po polskiemu: odpalamy skille/poty zwiększające prędkość ataku i robienie rozróby swoim najlepsiejszym przyjacielem - gatlingiem), zabawa w Lucky Luke'a czy też w snajpera, Star Gladiatorem, czyli 5 ciosów/sek., a na wybranych mapach (da się tylko 3) i w konkretnym dniu ownić jak poringi (po tibijskiemu: raty) wszystko co się rusza (oczywiście z linkiem) i... latanie

I niby co, to gram na serwerze KDR (kiedyś pykałem na ABhRO)
Tamias jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2009, 15:26   #26
ettercap_ng
Guest

Domyślny

LOL LOL i jeszcze raz LOL tu naprawde chodza same nooby z ktorymi nie warto rozmawiac
Dex-zwieksza dmg z katara
EQQ porazka to ty mozesz siebie nazywac nie no nie grajcie w ro wogle
zal z wami rozmawiac
chlopka zrobil se crita to git (no wiadomo ze w agi snipow trafiac nie bedzie)

ZAL mi was
lol jeszcze tu sie kloca czy AS to dobry skill wiec ja wam powiem TAK!!!!
aa ze ktos wyciaga 5k z asu LOL to wiadomo ze NOOB
osobiscie gram chempem i sie zaloze ze lepiej od was szkoda gadac NARQA!
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania