Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 22:45   #18
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard Pokaż post
@down
no właśnie tabaka ma mniej nikotyny! więc tak łatwo nie zastąpisz
Tabaka ma najmniej nikotyny? CHyba tylko tytoń do żucia i Snus dają większego kopa nikotyną. Przez błony w nosie o wiele szybciej dostarczasz nikotynę do organizmu...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
przez ciebie prawie zazygalem podloge. Juz mam dosc absolwenta i tych setek imprez z nim w roli glownej. teraz experemyntuje z Reedsem i dodatkami do niego(tylko nie absolwent!)
Absolut, lodowaty, mandarynkowy, polecam, cudo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
Zawsze smieszyl mnie ten cytat (albo jakis podobny do tego). Moze spojrzmy na to z innej strony: "Po co skracac sobie zycie?"
To już zależy od podejścia do życia, ja tam wolę przeżyć tą 50-60 pełnią życia niż w wieku 80 lat czegoś żałować :<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snick Pokaż post
Dziś rozpalałem u kolegi na melanżu. Ona nie jest zdrowa. Węgielki podczas rozpalania wlatują do płuc co piecze i podrażnia gardło. (nie jest to zdrowe)
W ogóle jeśli chodzi o palenie to nic nie jest zdrowe.
To źle rozpalaliście sheeshe... w dobrze rozpalonej powinieneś wdychać tylko dym powstały z spalania zawartości cybucha, bez dodatków w stylu węgielka... zresztą nawet gdyby to węgielek powinien pozostać w wodzie... jak wyście do cholery rozpalali tą sheeshę?!! o.O

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 22-04-2008 o 22:58.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem