Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marsseel
A o takim nurcie jak 'grunge' słyszałeś ?
|
Szczerze mowiac - nie. Ale poczytalem sobie na wikipedii i fajnych rzeczy sie dowiedzialem:
Cytuj:
|
Z grunge'em jest też związana swoista moda. W "klasycznym" wariancie cechuje się ona noszeniem starych, spranych jeansów (szczególnie czarnych), za dużych, bardzo luźnych, flanelowych koszul z podwiniętymi rękawami, zwykłych trampek, długich włosów, małych kolczyków w uszach i charakterystycznych, małych, spiczastych bródek.
|
Im dluzej sie patrze na ten cytat tym bardziej nie ma tam zadnego stwierdzenia o przyduzych sweterkach.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec
Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killuminati
A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia 
|
Kajulec a czytales JEGO posty? Jak najezdza na osoby w obcislych koszulkach i osoby noszace dresy? Bo akuratnie ja mam w szafie i jedno i drugie. Poczulem sie obrazony i nie mialem zamiaru tak tego zostawiac.
Killuminati, mnie twoja uroda obchodzi tak samo jak ostatnie wybryki Wojewodzkiego w TV. Zamiast obrazac innych za powtarzanie jednego stylu, popatrz sie na siebie i pomysl czy nie robisz tego samego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.
|
Najwidoczniej ty tak myslisz, bo ja napisalem ze wyglada jak chomik.
A nie wydaje mi sie ze jez skrzyzowany z kosiarka wyglada jak chomik, czyli teraz wiemy co ty myslisz ;-)
A zreszta, czy nikt nie zauwazyl ze on tez obrazal inne osoby ubierajace sie inaczej niz on?