![]() |
#4061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Ty Rybciu się nie śmiej ;D
A co do Ciebie Marsseel: To jakiej muzyki słucham nie wpływa na to, jak się ubieram. A co do sweterków, zostawie to bez komentarza. Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów. No dalej, jedźcie mnie jak się ubieram. Po 1. o gustach się nie dyskutuje ![]() Ostatnio edytowany przez Killuminati - 04-05-2008 o 00:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4062 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Killuminati
skejt z twarza jak chomik vs. dres jedno lepsze od drugiego :O Cytuj:
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 04-05-2008 o 02:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
![]() |
![]() A o takim nurcie jak 'grunge' słyszałeś ?
Cytuj:
![]() ps. nie chodzę ani w trampkach ani obcisłych koszuleczkach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Na jakiej podstawie tak twierdzisz.?
A ubiór..? Każdy ma(powinien.?) mieć swój styl, szacun true skate bez trampek ;x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia ![]() @Gelt Trampki mi nie pasują ;< @edit down No i o to mi chodzi, bo takie coś nie jest miłe. I dla niektórych, mina była robiona pod wpływem chwili.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 04-05-2008 o 12:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Da Old school.
![]() |
![]() Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.
@down Convers rox <3
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 04-05-2008 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4068 |
Krzyżak
|
![]() A ja tam czasami noszę trampki! ^^ ; P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() To chyba Ci co są za mało trv żeby być emo i mogą jedynie nienawidzić własnej osoby.
Cytuj:
\m/ Wnerwiają mnie osoby lansujące się trampkami z bazarku za 20 zł :d A tak, to full oldschool :d Killuminati, nie podoba mi się Twoja bluza, o.
Ostatnio edytowany przez Johnny121 - 04-05-2008 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Użytkownik Forum
|
![]() Converse.
Co do tych bluz, mam w klasie takiego jednego szaraczka, który jest chudy i niski. Ostatnio kupił sobie za dużą bluzę z kapturem na bazarze, nagle się zrobił wielki kox i jak tylko ją założy, "wiezie się" po szkole, jakby był nietykalny. Śmiech na sali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Da Old school.
![]() |
![]() Wiem jak się pisze :-) "e" zjadło ^^ Wkurza mnie to, że te gwiazdki są po wewnętrznej stronie buta ;<
Musi wyglądać wręcz prześmiesznie ^^
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Szczerze mowiac - nie. Ale poczytalem sobie na wikipedii i fajnych rzeczy sie dowiedzialem:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Killuminati, mnie twoja uroda obchodzi tak samo jak ostatnie wybryki Wojewodzkiego w TV. Zamiast obrazac innych za powtarzanie jednego stylu, popatrz sie na siebie i pomysl czy nie robisz tego samego. Cytuj:
A nie wydaje mi sie ze jez skrzyzowany z kosiarka wyglada jak chomik, czyli teraz wiemy co ty myslisz ;-) A zreszta, czy nikt nie zauwazyl ze on tez obrazal inne osoby ubierajace sie inaczej niz on?
![]() |
![]() |
#4074 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pokaż mi gdzie najechałem na osoby chodzące w trampkach ew. w dresach. Bo chyba coś sobie ubzdurałeś.
Napisalem: Nie jestem kolejną osobą w trampkach (miałem na myśli buty z bazaru za 10zł.) lub obcisłych koszulkach (odpowiedź na to, że nosze "za dużą" bluze).
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Killuminati, ale żeś minę doje*ał xD!
Ale i tak respect _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Ja mam (mialam) za 10zl i co ? A mi zal ludzi, ktorzy kupuja tramki za 100zl z pacyfka i anarchia i nie wiedza co te symbole znacza [ a znam takie]. Albo ktos mysli ze ma trampki za 150zl i jest elo i nikt mu nie podskoczy. To chyba malo wazne kto za ile kupi tylko wazne jest jak sie z tym odnosi.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh, nie chodzi mi o trampki jako o trampki, tylko raczej adidasy firmy "Air"*, lub jakieś naprawdę syfiaste podróbki. Takie wtrącenie na wypadek, gdyby ktoś znów uważał, że jeżdze po ludziach.
*nazwa brana z rozpędu ![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 04-05-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Ville
Rany, to był tylko taki przykład xP @Chesterkaa Stare oldschoolowe trampy tez są fajne. Zalezy tylko jak się je nosi.
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Nie kazdy ma kase, zeby kupowac buty za 200-300 zl. Osobiscie wole juz takie "air" niz 'pletwy'.
|
![]() |
![]() |