Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2008, 17:49   #345
motorolka164
Użytkownik Forum

motorolka164's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz Pokaż post
Przeczytałem większość postów w tym temacie i doszedłem do wniosku, że poziom intelektualny społeczności zgromadzonej tutaj na forum jest niebywale niski. Zapewne moi drodzy zastanawiacie się dlaczego JA-zwykły użytkownik forum mam o WAS cudowni gracze "tibijscy" (istnieje w ogóle takie słowo? Jeżeli jest to neologizm to wyjątkowo obleśny) aż takie złe zdanie? Przecież to WY macie swoje postaci, które sami stworzyliście i w pocie czoła, dniem i nocą trenowaliście. Przecież macie "kumpli", których poznaliście podczas wspólnych polowań i mrożących krew w żyłach eksploracji starożytnych grobowców(co z tego że to świętokradztwo. Ps. nie moge sie doczekać aż ktoś przyczepi się to tego zdania wiec czekam). Część z was dostało nawet błogosławieństwo(popularnie nazywane Pacc'em) od bogów(nadzianych rodziców...) , dzięki któremu możecie spędzać kolejne godziny w bajkowym, a zarazem pełnym okrucieństwa, zdrady i nienawiści świecie. Myślicie sobie pewnie kochani, że wam zazdroszczę. Tak, jest to prawda. Zazdroszczę z całego serca uporu wytrwałości i chęci , ponieważ ja nie potrafiłbym zanurzyć się w wyimaginowanym świecie stworzonym - powiedzmy to sobie wreszcie - na potrzeby komercji. Właśnie dlatego nie zazdroszczę wam waszego (a raczej waszej postaci) poziomu doświadczenia. Zapytacie pewnie "Co ON ma takiego wspaniałego, że oczernia NAS - graczy! przepraszam... RYCERZY wybawiających dziewice!" . Odpowiedź jest totalnie prymitywna ale bardzo wymowna - ja mam swoją pasję(silne zainteresowanie) która mnie kształci i rozwija.(...)
Szczeze nie chcialo mi sie tego czytac do konca.
Na pacc zarobilam sobie sama.
Nie jestem rycerzem i nie wybawiam dziewic. Lezba nie jestem a i dziwicy trudno szukac...
Gdyby tibia nie byla darmowa nikt bez pacc by nie mogl grac.
Nie jestem glupia, samolubna ani wulgarna. Czy nie widzisz ze to facc tutaj sa samolubni gdyz chca coraz wiecej za darmo. A przeciez i bez tego maja mozliwosc grania. Zreszta to nie jest nawet na temat. Chodzi o to by zalili sie w jednym temacie a nie robili tysiac tematow o tym samym. A w kazdym temacie te same osoby piszace to samo. Jesli watpisz w moja kulture zapraszam na morgane. Jesli to bedzie inteligentna rozmowa.

Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 07-05-2008 o 17:52.
motorolka164 jest offline