|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#321 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 119
Skille: 95/79
Poziom mag.: 21
|
![]() Każdy był kiedyś facc ale nie znaczy że są gorsi, każdy może wypowiedzieć się na dany temat nawet na te w których sie skarżą sie na kolejki itp. ale ze ktoś nie ma pacc nie znaczy że jest gorszy
![]()
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() To, że ktoś nie czyta części temat, albo choć PIERWSZEGO posta prawie dyskwalifikuje go z dyskusji LordzieKunieczko~
NIE MÓWIE, ŻE FACC SĄ GORSI. Od dziś daje to na każdej nowej stronie. ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zbanowany
|
![]() @Bloodwin: Racja, nie mówisz, że są gorsi. Tylko, że czemu do ku.wy nędzy według niektórych facce są złodziejami bo grają w Tibię za darmo?! Tibia to gra DARMOWA! Więc nikt kto w to gra nie może być złodziejem. Można by wręcz rzec, że pacce są debilami bo płacą za darmową grę, ale nie będzie to do końca prawda. Tylko niektórzy są debilami. Ci, którzy grają dla levelu, a Cipy im to ułatwiają, bo widzą w tym kasę.
|
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spytaj tych, którzy tak sądzą. Ja tylko mówie, że dzięki pacc można jeszcze darmowo grać w te grę i facc zamiast narzekać powinnien sie cieszyć, że ktoś mu opłaca grę, a nie narzekać i wysnuwać bezpodstawne oskarżenia.
Tibia to darmowa gra z możliwością dokupienia konta premium. Konto premium upoważnia jego właściciela do nowości, otrzymywania większej ilości profitów i możliwości korztystania ze wszystkiego w grze. Facc do tego nie upoważnia. |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja tak uwazam.
#327 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
|
![]() B
U M P |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Przeczytałem większość postów w tym temacie i doszedłem do wniosku, że poziom intelektualny społeczności zgromadzonej tutaj na forum jest niebywale niski. Zapewne moi drodzy zastanawiacie się dlaczego JA-zwykły użytkownik forum mam o WAS cudowni gracze "tibijscy" (istnieje w ogóle takie słowo? Jeżeli jest to neologizm to wyjątkowo obleśny) aż takie złe zdanie? Przecież to WY macie swoje postaci, które sami stworzyliście i w pocie czoła, dniem i nocą trenowaliście. Przecież macie "kumpli", których poznaliście podczas wspólnych polowań i mrożących krew w żyłach eksploracji starożytnych grobowców(co z tego że to świętokradztwo. Ps. nie moge sie doczekać aż ktoś przyczepi się to tego zdania
![]() Dobrze. Dowiedzieliście się już, dlaczego uważam się lepszy od większości z was (Przepraszam, że nawet nie próbuję być skromny. Jak mniemam zdanie wcześniejsze również zostanie użyte w jakże inteligentnej, mam nadzieję, nie wulgarnej "ripoście"). Aby nie wyjść na kompletnego idiotę (chociaż i tak nikt by pewnie nie zauważył) podam wam GŁÓWNY powód dla którego spędziłem 10min. na pisaniu tej wypowiedzi. Temat pt. " Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC?" miał odpowiedzieć na pytanie w stylu "palec do budki" i dotyczył tylko i wyłącznie FORUM tibia.pl . Skończyło się na tym, że kolega Bloodwin z zatwardziałością górskiego mustanga próbuje dowieść swojej racji, że osoby posiadające darmowe konto (Facc) są osobami *niezdolnymi do funkcjonowania w społeczeństwie ze względu na ich poziom intelektualny(bynajmniej nie niższy) wynikający z tego, że ich otoczenie jest totalnie odmienne niż otoczenie owego delikwenta Bloodwina, a zdolność dogadania się - według tego pana - to przyznanie racji tylko i wyłącznie jemu*. Mimo wszystko kolega nieudolnie próbuje dowieść, że jest miłym i opanowanym człowiekiem (a jednak denerwuje go nawet temat założony na forum) i gracze Facc go nie obchodzą. Przypomina mi to pewną zabawną sytuację z jakiegoś FastFooda, kiedy pewien dres próbował pokazać ładnej dziewczynie, że potrafi być miły, fajny, pomocny i grzeczny. Wszystko byłoby ok gdyby nie rzucił w mojego kolegę kebabem. Tak samo jest z waszymi wypowiedziami przyjaciele. Próbujecie przepchnąć wasze racje pod przykrywką koleżeństwa. Podsumowując chciałbym powiedzieć, że nie wszyscy gracze i użytkownicy forum tibia.pl to samolubni, wulgarni i głupi ludzie. Wręcz przeciwnie. Poznałem na tym forum wiele wspaniałych osób. Niestety - muszę to powiedzieć - WIĘKSZOŚĆ osób wypowiadających się w TYM temacie to osoby albo z kompleksem niższości, albo odrażający pyszałkowie. Oszczędzę wam kolejnych linijek bezsensownych wyjaśnień. Podsumowując - żałosne |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja twój post też mogę podsumować jako żałosny.
Ty wielki psychologu, czytający w myślach, ogarniający wszystko i wszystkich oczywiście masz całkowitą racje. Bo jakżeby inaczej? Oczywiście, że twoje argumenty na temat mojej osoby są bezbłędne. Tak wspaniała jednostka jak ty nie może się mylić. Twoje wspaniałe słowa przepełnione są wieloletnią wiedzą i nieskażone są kłamstwem. Twoje wspaniałe teorie są wręcz nie omylne i nikt nie może ich podważyć. Gratuluje. Zostałeś wybrany idiotą tematu. Nie masz pojęcia o mnie, nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ale potrafisz wysnuwać tylko chore wnioski. Bo ci się tak wydaje, że tak jest. Przeczytałeś większość postów w temacie? Przykro mi nie wierze. Jakbyś je przeczytał to byś nie wymyślał swoich chorych teorii. Przeczytaj mój 1 post jeszcze raz. I tak dalej i dalej aż zrozumiesz. Nie pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
![]() |
![]() Podraz, powiedziałeś BARDZO dużo, a jednocześnie prawie nic... Starasz się wyglądać na inteligętnego, a tak do końca nie jest. Ogólnie zgadzam sie z twoim postem lecz jedno mnie zraziło:
Cytuj:
szczerze wątpię... a to podważa całą twoją wiarygodność! żaden dres nie zmarnowałby w ten sposób tak ciężko skroj... ekhm zarobionej kasy !
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 03-05-2008 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Tibia jest grą komercyjną i co do tego nie ma wątpliwości. Nie jest to nic złego, bo przecież takie są prawa wolnego rynku. Denerwujące jest jednak to, że dużo osób łudzi się ciągle, że tibia została stworzona by sprawiać im przyjemność. Nie chodzi o gracza tylko o pieniądze. Z resztą mniejsza z tym, bo to nie temat o Cipsofcie.
___ Cytuj:
___ Mieszasz się Bloodwin. Teoretycznie masz rację, że Pacc powinien mieć więcej , a Facc mniej. Zgadzam się z tobą. Nie podoba mi się jednak to jak jest to wyrażane Pacc - klient, który zakupił usługę i pragnie się rozerwać Facc - osoba którą uważasz za ciote debila kurwe frajera szmate brudasa i chuja ale wciąż stwarzasz pozory, że jesteś fajny bo "nic nie masz do Facc" Gdybyś ze mną rozmawiał i wyrażałbyś swoje zdanie w taki sposób jak na forum o Facc to nie liczyłbym na udaną znajomość _ @Piotrek Marycha Masz rację. Mogłem to lepiej napisać bez debilnie złożonych zdań, bo to aż ciężko się czyta. Ciężko zkminić o co chodzi. Sorry. Postaram się następnym razem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Mysłowice
Imię: Arachnida'royal raptile
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 80
Skille: wtf?
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Przyłączam się do apelu Bloodwina
Moim zdaniem facce ino nabijają posty i tematy na forum co nie jest dobrą reklamą
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!! Ostatnio edytowany przez Kubuini - 04-05-2008 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Thais
Imię: Majkel Pall Wielki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bufu
Świat: Menera
Poziom: 79
Skille: 85/63
![]() |
![]() Dobry temat
![]() ![]() to ze cip'y mysla tylko o nowych mercach i pacc to wiem, ale powinni co jakis czas dawac cos faccom a co do tych co sie zala na forum i w tibii: 'HUNTED' IM |
![]() |
![]() |
#336 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Analiza, którą nazywasz "czytaniem w myślach" oraz "chorymi wnioskami" jest zupełnie poprawna. Uogólnianie żalących się na update'y do FACC to spora przesada. Ja nie mam pacca, nie zamierzam go kupować, gram w tibie, bo mi się chce. Jakoś nie narzekam na żaden update, ba, moim zdaniem każdy kolejny jest bardzo dobry.
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapytam jeszcze raz, może dużymi, bo chyba część niedowidzi:
CZY WY UMIECIE CZYTAĆ? CZY WY ROZUMIECIE PIERWSZY POST? Kiedy wy w końcu zrozumiecie, że to nie atak na Facc, a jedynie próba uczulenia ludzi na spam jaki pojawia się po updateach i próba wprowadzenia zakazu takich tematów. Rozumiecie? Sam mam facca - ośmieszałbym sam siebie? tyrał bym się? Zabierał sobie coś? NIE, bo tu nie o to chodzi. ehh. |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Grasz na FACC, a jak nie umiesz to kupujesz PACC albo robisz jeszcze coś lepszego - zaczynasz grać w inna, lepszą, darmową grę gdzie wszyscy są równi
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
|
![]() A są takie gry gdzie wszyscy są równi?
|
![]() |