Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 01:03   #19479
Lecio
Użytkownik Forum

Lecio's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neroo Pokaż post
Lecio nie chce Twojego dotyku on woli dotyk murzynka, nie musze o nic zabiegać, jak dla mnie jesteś trochę nie do końca rozwinięty, ale takie rzeczy się zdarzają, jeśli Ty dobrych znajomych w tibi traktujesz jak dziewczynę to by wyjaśniało skąd te Twoje chore jazdy... Współczuje Twojej vip liście. I jeśli coś masz do Doris to napisz to do Niej, czy lepiej Ci tutaj ? A i o moje rl nie musisz się martwić, jeśli Twoje jest dziwne i koledzy nie lubią lecia ciecia zawsze jest forum tibia.pl na którym pan Lecio zawsze może się czuć Bogiem, jak nie ma dla Ciebie różnicy pomiędzy kolcem w oku a kolczykiem w brwi to znaczy, że mało informacji o takim czymś jak piercing Twój malutki MUSK zawiera komentarz ciecia na ourtibia pod zdjęciem z kolczykiem w brwi,
Od: Leciu
03/12/2008 23:16:47
LOL, tez chce sobie zrobic, ale mamuska powiedziala, ze Niemca w domu trzymac nie bedzie : |! nic tylko pozazdroscic :d

lecio ciecio zagubiony w innym świecie sam nie wie co pisze ^^
Jesli chodzi o koment na ourtibia.com, to nie ja go pisalem, tego konta dawno nie posiadam, w zyciu podobnej bredni bym nie napisal, to konto nalezy do mojego kumpla, wiec nie ludz sie :s

btw, po czym wywnioskowales, ze jestem nie do konca rozwiniety ? Bo nie bajeruje starych dziadyr grubo po 50tce? :O Jesli chcesz wyrwac dziewczyne na lvl w Tibi, to jesli chodzi o Dorotke dobrze trafiles >: ) O moje dziewoje sie nie martw, bo jak narazie nie nazekaja =*Widze, ze nie wyczules ironi w "kolcu w oku" No cóz, czego tu sie spodziewac po dziecku "homonta oraz pluga".

Aha, i jutro odpisze bo ide spac Wiec kolorowych snow KREJZOLE ) lovciam was =*

23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise//
23:26 Meril Furakine [92]: ?
23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle

Tirios 23:37:48
kurwa gadam z toba
Tirios 23:37:50
i mnie chcica zlapala
Tirios 23:37:52
xDDDd

Ostatnio edytowany przez Lecio - 08-05-2008 o 01:12.
Lecio jest offline   Odpowiedz z Cytatem