![]() |
#19462 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: ...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
|
![]() @Pushek91
Chłopie lub chłopaczku mam jedno małe pytanie co Cie do ku***y nędzy obchodzi że pacc expi sobie na faccu?? Przejdź się na Veno D Lair i tam zobacz ile pacców sie kręci (każdemu walnij fotke i wstaw na forum to Only Harmoni przybedzie dobre 5 stron) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19463 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, bo my wiemy że ty jesteś pro evul mastah i że Tobie nikt w respa nie może wejść, ale facc island jest również dla pacców, pogódź się z tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Szwecja
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19465 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() w sumie tomcio ma racje na jakiego grzyba dajesz te fotki myślisz ze jak nam je pokażesz to od razu zrobi sie nam szkoda ciebie i polecimy go przegonić ?! ;o poza tym ty nie jesteś pierwszy który zali sie ze ktoś z pacc expi na facc tak samo ja miałem kiedyś jak z wpadłem na elfy (w czasie gdy miałem pacc) pozbierać sobie Heaven Blossom to od razu wszyscy facc co tam expili darli sie żebym spadał z elfów bo ja mam pacc a tam siedze... szkoda ci kup paca i bedziesz wtedy ty przeganiany
![]() |
![]() |
#19466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() @Iros
Zaufania ? Jakie tu bylo zaufanie jak bylismy razem na " POI Huncie" to dlaczego ja nie moglem podchodzić do ciała tylko zawsze ty? :s Cos mi z tym butchersem co lootneliscie po chwili gdy ja musialem dac loga... tak namiawiales Macio Gissa zeby poszedl jeszcze na pare "tortow" zgodził się i BACH butchers axe ;]]] jakis ssek ;d
![]() |
#19467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Szwecja
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze
Stan: Usunięty
Imię: Leciu / EK/MS
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak to fajnie byc LOST WARRIORSEM
![]() ![]() @down Panie Pawcio jebiacy druiT, wiem wiecej, niz sie mozesz spodziewac ![]() Hmm.. Co tu duzo mowic. Jestescie banda skurwysynow i TERRORYSTOW! Ostatnio edytowany przez Lecio - 07-05-2008 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() leciu po chuj sie do*******asz jak nie wiesz o co chodzi
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() Kumpla bym nigdy nie okradł. Ale sluchaj Jak noob chce kupic pacc i mozesz miec 370k za friko to co ?;d nie wziolbys :<?
I tak Musze powiedziec ,ze lost warriors to guild pelna osob ktore botuja ;<< ![]() i afkuja ;d ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Alian_Browar - 07-05-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19471 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Alian
po twoim odejściu liczba ta się zmniejszyła, ufff @Lecio "prosze dajcie invita do gildii bo u was fajne zwały odchodzą". Skąd ja to znam? hmm.. celowo nie daje ss bo chce zeby te posty były usunięte |
![]() |
![]() |
![]() |
#19472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Gostyń
Imię: Nero Smiths
Poziom: 168
Skille: 99/95
|
![]() Cytuj:
@Rose na Twój temat nie będę się wypowiadał, nie będę zaczynał kłótni, bye Ostatnio edytowany przez Neroo - 07-05-2008 o 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Allenstein
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Infinnity
Poziom: 201
Skille: 21/28
Poziom mag.: 82
|
![]() nie trudno o to dopóki nie dołączysz do niej, bo to rozjebuje sprawe :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19475 |
Użytkownik Forum
|
![]() @paffelek
Panie frajer do potegi ENTEJ Liczbix vs Kumple IRL (Liczbix - Hackers 0:2) 0:2 ? Czy ja mam gildie? Lmao. Mam nadzieje, ze nie post bedzie usuniety, ale Twoje konto. @Nero Wyliz klate Doris. Edit @Nero Uwierz mi Nero, nie kazdy Gay chcialby sie z Toba spazyc :/ Dobrze, ze zabiegasz o wzgledy jak ze zajebsitej Dorotki, Ona lubi kolece w oczach a Ty meskie klaty, wiec pasujecie jak talala, tylko ta roznica wiekowa, ajc : (! Co rodzice powiedza ? Ale nie martw sie... Nie wazny jest wiek, LICZY SIE UCZCIE! @down Dotykac sobie mozesz fajusow w szkole, jak placisz twarzowe IRL.
![]() 23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise// 23:26 Meril Furakine [92]: ? 23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle Tirios 23:37:48 kurwa gadam z toba Tirios 23:37:50 i mnie chcica zlapala Tirios 23:37:52 xDDDd Ostatnio edytowany przez Lecio - 08-05-2008 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Warszawa!!!!!!! Posty: 78445
Imię: Don Kichot dwa
Gildia: Niechciani Nielubiani
Poziom: 170
|
![]() ej lecio, moge cie dotknac?
![]() |
#19477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lecio nie chce Twojego dotyku on woli dotyk murzynka, nie musze o nic zabiegać, jak dla mnie jesteś trochę nie do końca rozwinięty, ale takie rzeczy się zdarzają, jeśli Ty dobrych znajomych w tibi traktujesz jak dziewczynę to by wyjaśniało skąd te Twoje chore jazdy... Współczuje Twojej vip liście. I jeśli coś masz do Doris to napisz to do Niej, czy lepiej Ci tutaj ? A i o moje rl nie musisz się martwić, jeśli Twoje jest dziwne i koledzy nie lubią lecia ciecia zawsze jest forum tibia.pl na którym pan Lecio zawsze może się czuć Bogiem, jak nie ma dla Ciebie różnicy pomiędzy kolcem w oku a kolczykiem w brwi to znaczy, że mało informacji o takim czymś jak piercing Twój malutki MUSK zawiera
![]() Od: Leciu 03/12/2008 23:16:47 LOL, tez chce sobie zrobic, ale mamuska powiedziala, ze Niemca w domu trzymac nie bedzie : |! nic tylko pozazdroscic :d lecio ciecio zagubiony w innym świecie sam nie wie co pisze ^^ Ostatnio edytowany przez Neroo - 08-05-2008 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() Cytuj:
jak już jest w swojej małej kaplicy (pokój z komputerem) to nie wychodzi aż nie będzie musiał do szkoły iść... ... bo sika pod siebie ;S nie możesz afknąć, bo pixele uciekną i stracisz swoje ciężko zarobione 370k!! Ty jesteś zajebisty, bo jesteś kolegą zajebistego Lecia \o/ Pushek91: weź nie dobijaj mnie, proszę! to, że ma pacca, to znaczy, że ma siedzieć tylko na miejscach dla pacca? czemu? pacc=tereny dla FACCa+PACCca ;S pacc=podróżowanie na nowe kontynenty, nowe czary, więcej outfitów+możliwość zrobienia addona, z promocją szybciej lecą punkty many/życia, mniej lvl'a spada może coś jeszcze... pisze gdzieś, że osoba z PACC nie może znajdować się na miejscach, na których można przebywać bez PACC'a? a co do reszty: słowniczek w ręki i popatrzeć jak się pisze niektóre słowa... a nie ułatwiać sobie pisząc po angielsku... fajnym przez to nie będziecie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sutmack - 07-05-2008 o 23:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19479 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw, po czym wywnioskowales, ze jestem nie do konca rozwiniety ? Bo nie bajeruje starych dziadyr grubo po 50tce? :O Jesli chcesz wyrwac dziewczyne na lvl w Tibi, to jesli chodzi o Dorotke dobrze trafiles >: ) O moje dziewoje sie nie martw, bo jak narazie nie nazekaja =*Widze, ze nie wyczules ironi w "kolcu w oku" No cóz, czego tu sie spodziewac po dziecku "homonta oraz pluga". Aha, i jutro odpisze bo ide spac ![]() ![]()
![]() 23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise// 23:26 Meril Furakine [92]: ? 23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle Tirios 23:37:48 kurwa gadam z toba Tirios 23:37:50 i mnie chcica zlapala Tirios 23:37:52 xDDDd Ostatnio edytowany przez Lecio - 08-05-2008 o 01:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19480 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po Twoich postach i zachowaniu, nikogo nie musze bajerować na lv i nigdy tak nie robiłem, z rl aby wie parę osób, że gram w tibie. I jeśli do Ciebie duży lv to dobry bajer na laski to powodzenia idę spać bo nie chce mi się prowadzić z Tobą kłótni na Twoim poziomie, pozdro Ostatnio edytowany przez Neroo - 08-05-2008 o 01:16. |
|
![]() |
![]() |