Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz
Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar
Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy
Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem.
Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[
|
Tak miałem passy przed i po hacku I do Clena i Do Elvaka ale jak chciałbyś wiedzieć miałem do nich passy dużo przed i dużo po i jakoś zaden z nich mnie nie oskarżył mimo wszystko bo wiedzieli że to nie ja do Dateruza mam w huj czasu passy on praktycznie niegra ma kupe chajsu i jakoś odziwo nic nie sciąga nie am hacka proste. W czasie gdy oni mieli hacka człowieku miałem passy do 8 ludzi z oven do 2 z unitu + do 3 na Selenie i jakos nie mieli hacka wiec to żaden dowód bo niemasz dowodu na to że to ja ich pohackowałem a co do okmona to już niechce mi sie kłucić bo jak zwykle duzo krzyczysz a gówno wiesz i najwyraźniej to któryś z was musiał wykorzystać sytuacje żeby zwalić kolejny hack na mnie a ja jako dobry kolega okmona oddałem mu itemy czego ty zapewne i tak byś nie był w stanie zrobić.
Jakoś każdy znich dalej mi ufa. oprócz Clena bo to inna historia już
Ja nie nagrałem żądbnego filmiku wiec niewiem oco ci chodzi a przebiegłem obok twojego domku bo chyba domek obok był domkiem gildiowym i dodatkowo wziełem z niego chajs bo twoj char miał tam inva( a i tomy też jako char Alberta ) i poszło by sie jebać 2,5 kk + z chajsu gildiowego.
Więc ja jakis niewiem jestem kurde wszechmogacy an tsi gadać ,hackowac 1 chara i 2 biegać obok naprawde mam chyba 3 klawiatury i 8 rąk
Rammzy & Oven/Heat Till the End.
Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko
Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 01:17.
|