![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak widac to to Wam pixele uderzyly do glowy a nie nam ;]
OMG OMG PRZEJEBALEM WOJNE W TIBII TO POJADE DO NICH NA RL UHAHAHA @Seq - twoje granie w tibie ogranicza sie do expienia recznie w sylwa i uciekaniu do dp na openie. Nawet z takim ogarniaczem jak vaxe ujebalem cie na veno dragach ;d To byl pokaz pvp hahah |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() Xiro
Nalegam abys oddal mi domek ;/ hahaha :* PEDRILU Ty moj ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
|
![]() Co do paniki Mori panikuje nieznaczna część naszej gildi szczególnie teraz wiekszy problem z tym był wcześniej teraz bardziej sie polewamy z różnych sytuacji niż panikujemy co zrobić (np.Vaxa akcja kochamy cie ).
Co do Floova może i masz racje ,ale także on ma racje zapłacił itd wiec ludzie zdecydowali o zabraniu Luksaya (ludzie nie ja bo ja wtedy mówiłem NIE) ale to też CHYBA nie był sam Tgk + Rammsy wiec bez szczególnie kierowanych do nas wyrzutów sumienia bo jak każdy wie to najbardziej Chris nas nie nawidził bo tylko my decydowaliśmy w większości spraw i widać udziela Ci się to również teraz gdy masz lepiej niż gorzej.Fakt jest taki gdy Chris był chroniony przez Alberta doszedł do wniosku że ma władze i "okradał" ludzi z gildi i robił w huja Albiego, więc nie mówcie że to (tylko )nasza wina rozpad tego co było najlepsze bo to Chris zawinił gdyby to on był wporządku dla innych z gildi oddał im to co porzyczył + wporządku dla Albiego który mu ufał itd. to by do tego nie doszło i sami o tym wiecie wszystko leżało w jego rękach wystarczyło oddać Ripiemu jakąś część za Sova którego chris stracił przy Delete to Chris to olal bo miał Ripiego za śmiecia i nie użyteczną osobe więc Ripi owner w jakim sensie konta na którym jest Wizz pokazał mu ze to Chris może być tym właśnie śmieciem a że chris wolal iść i nawyzywać wszystkich to wychodzi na to że jest poprostu dzieckiem uzależnionym od tej gry bez krzty rozumu bo wystarczyło to normalnie załatwić a nie popłakać sie wrzeszczeć jak małe dziecko.
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego mialbym mu oddawac sova skoro to on go polozyl w moim domku?
Przeciez ja go nie zaabralem.Tak samo z Dringsem ,on mial haka ,czy tam ty go ojebales, przez niego ja stracielm itemy z domkua jakos sie nie prosilem zeby mi je oddal.No ale bolter tak , ja okradlem cala gildie ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
|
![]() "okradłeś" w sensie iż nie oddałeś długów które należąlo by ludzią z gildi wiec teraz gdy wolaleś się obrazić i poszukać nowej strony wychodzi na to że ich okradłeś. Zreszta ssam powinieneś wiedzieć jak jest ale się nie przyznasz do tego że to po częsci był też twój błąd. Naprawde nie wiem nadal czemu to ja jestem celem twoich oskarżeń na temat hacka Albiego nawet gdy byś miał dowody na inna osobe nie zmienił byś zdania więc żyj dalej tą myśla mam nadzieje że ta osoba która cie jebła kiedyś ci to powie.
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
|
![]() Próbowałem jak tak to powiedz kogo Clen? I teoretycznie Kisiel to sa osoby które miał bym ojebać np (Clen bo abijalismy na nim lv i obiecał nam w zamian 3 razy coś czego nie dotrzymał + wybotowałem na nim kupe chajsu igo niemam ) (Kisiel tak na moim kompie hackniety przez Skrzata ) to sa 2 sytacje a kto ci powiedział ? Vedoor ? Timejt? hmm a może tak sobie ubzdurałeś dla własnego spokoju bo jakoś nigdy nie usłyszałem ani 1 name osoby która tak powiedziała + po co miałem to robić gdy mogłem to zrobić wczesniej bez najmniejszego problemu + miałem passy do Valora na baggisa i tez jakos nic mu nie znikneło przed hackiem i po twoim hacku sam wiesz że przed twoim hackiem uważałem Cię za kumpla ale sugerowałeś sie wypowiedziami innych bo ktoś musiał być winny tylk oszkoda że akurat ja gram dalej i sam wiesz że wczesniej nie miałem chajsu i próbowałem go zdobyć a inni w tym czaśie sprzedawali chajs na alegro by mieć na zioło, pizze,albo pustego chara za 2500zl z dupy więc szukając dziury w całym zainteresował byś sie bardziej tym że ludzie którzy mówili ci ze to ja sami mogli to zrobić a zwalić namnie po to by odwrócić twoja uwage.
zreszta chyba nie sadzisz ze ojebal bym wlasnego rla dla pixeli PS Ogarnij 1 hack Luksaya gdy grał nim Valor a i tak znikneły itemy z Rammsiego domku a nadal jednak uważano że to Rammsy :*
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() niewazne juz skonczcie to oskarzanie kazdy wie swoje ;]
wracajac do wara kto gral na demim jak padl w svar dzis ?? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
|
![]() Valor gadanie każdy wie swoje nic nie daje jeśli on uważa że to ja chce konkretnych dowodów chce mu udowodnić że to on jest w błędzie i unosi się emocjami i oznajmić mu że to on w wiekszej czesci wszystko zjebał jeśli chodzi o stary oven.
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem. Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakoś każdy znich dalej mi ufa. oprócz Clena bo to inna historia już Ja nie nagrałem żądbnego filmiku wiec niewiem oco ci chodzi a przebiegłem obok twojego domku bo chyba domek obok był domkiem gildiowym i dodatkowo wziełem z niego chajs bo twoj char miał tam inva( a i tomy też jako char Alberta ) i poszło by sie jebać 2,5 kk + z chajsu gildiowego. Więc ja jakis niewiem jestem kurde wszechmogacy an tsi gadać ,hackowac 1 chara i 2 biegać obok naprawde mam chyba 3 klawiatury i 8 rąk
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() my tu gadu gadu a tu ludzie zdychaja
Sardy Slay May 08 2008, 01:05:50 CEST Killed at Level 89 by Anaid Leugim and by Krob Golek |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brawo ! Shardy to nasz idol ! noob jak kurwa az zal dupe sciska XD ale co ja poradze za innych myslec nie bede
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiko kto gral na Demim dzis ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nasz idol bez chonoru.
Rubitoo May 08 2008, 02:18:40 CEST Killed at Level 70 by Frida osv and by Fummlan Kittux May 08 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 75 by Fummlan and by Anvanil Daenor
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 03:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: Elder Moare
Profesja: Elder Druid
Gildia: Partyzanci
Poziom: 121
|
![]() Rubitoo
May 08 2008, 02:18:40 CEST Killed at Level 70 by Frida osv and by Fummlan Kittux May 08 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 75 by Fummlan and by Anvanil Daenor[/quote] Prosze o wiecej takich akcji xD
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
|
![]() Cooo? Mowiles cos? ![]() ![]() BTw@ Tak sie o chatki kazdy kloci, sdki, o cos tam a ja wciaz czekam az dostane kaske z hacka :< Ostatnio edytowany przez Latim3rid - 08-05-2008 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Wizz Elvake blokowaliśmy w veno ;D @Floov NALEGAM <3
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAH A co Wusko moze ma honor ja sadze ze nie ma on sadzi ze ma ale chyba CHONOR a nie honor XD
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() @Wizz
Jeden lubi expic drugi lubi trzepac sie przy foto 100 Crystali (aka ty ziĄ). Pozatym to SAM zadeklarowales Ripiemu ze oddasz mu SOVa wiec trzeba bylo miec honor i klase i go oddac a nie zachowywac sie jak ciota. Przypominasz sobie jak poszli do ciebie pod szkole bo zaczepiales jedna osobe w tibi? ![]()