Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kodeinex
Witam ponownie Even. Znowu pofatygowałem się i zrobiłem nowe konto. Jak widać mam talent do bycia banowanym pierwszego dnia od założenia konta.
Więc tak. Celowo napisałem post żeby zobaczyć czy będziesz starał się w jakikolwiek sposób bronić. Nigdy nie odpuszczasz więc załóżmy, że masz mocny charakter. Wiem, że odpisujesz wyłącznie dla zabawy(oo popatrz to tak jak ja) ale mimo wszystko gdyby Ci nie zależało to zignorowałbyś mnie. A jednak bardzo zależy Ci na twojej forumowej opinii co mnie trochę ciekawi. Dlaczego?
Przecież często starasz robić z siebie ironicznego głupola, zaprzeczysz?
Twoje posty są może czasem zabawne, po prostu chciałem Ci uświadomić jak to wygląda z innej strony. Nawet tu nie chodzi o to czy mam coś do Ciebie czy nie mam. Przejmując się ludźmi pokroju Shadowa(starając się wiecznie dokopać mu słowami), niedługo sam się taki staniesz. Nikt mi nie zabroni pisać na tego typu tematy, wiem, że cel swój osiągnąłem bo odpisałeś więc coś tam Ci zalezy byehye. Ale przyjmijmy wersje, że gadamy sobie dla zabawy.
I żeby żadni postronni nie próbowali Cię bronić bo wiem, że masz ogromną rzesze fanów.
Dla Twojej wiadomości na koniec powiem, że zrobiłem tylko 3 konta na forum.tibia.pl- wszystkie w jednym celu, który dobrze przejrzałeś chłopcze BUEhU. Ja też uważam się za dzieciaka. Co masz do dzieci? Jakis stereotyp tu panuje?
|
No to tak. Powiem ci od razu, że jeżeli mogę, mam możliwość ZAWSZE staram się odpisać na czyjeś posty skierowane w moją stronę. Nie ważne czy priv msg czy na forum. Dla twojej wiadomości NIE zależy mi na opinii, na jakimś forum. Nie porównuj też zycia realnego do tego śmietniska (czyt. forum.tibia.pl), gdzie ci moderatorzy są największymi obibokami na wszystkich forach, na których siedziałem oraz pisałem. Dla mnie liczy się tylko opinia o mnie w moim życiu prywatnym. Pokdreślając - mam w dupie to co sądzą o mnie ludzie na tym forum. Jedni mnie lubią, inni nienawidzą (ty pewnie wliczasz się do tej drugiej kategorii

). Co do "ironicznego głupola" - owszem, po to tu jestem

Do dzieci nic nie mam, bardzo je lubię

Jestem tylko ciekawy co ci dało to, że napisałeś do mnie takiego posta i dostałeś odpowiedź. Jeżeli coś cię gryzie powiedz to od razu, nie będziemy bawić się w kotka i myszkę.