![]() |
#6361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peja Of Luminera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bomba Squad
Świat: Luminera
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() @zlomster
chcesz autograf?:> @RuSZAm_Siusiakiem zal mi ciebie zachowuj sie dziecko jakos ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6362 |
Użytkownik Forum
|
![]() dedykacje dla zlomsterka
![]() xD idzie zlomster lasem podpierajac sie kutasem ![]() zlomster cwiczyl co niedziela walil gruche gargamela xD ziomster przy dzewie dedaw go jebie ![]() @up załadni xD Ostatnio edytowany przez Peja1910 - 08-05-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6363 |
Guest
|
![]() Specjalnie założyłem konto na forum by podzielić się moimi wrażeniami związanymi z tematem Luminery. Buahuau, mój dzień nabiera sensu gdy czytam te posty pełne ironii. Kocham was.
Pozdrawiam w szczególności użytkownika Ruszam siusiakiem. Życzę Ci nowych, pięknych, psychodelicznych doznań na drodze niszczenia tego tematu :> P.S Akuku, jestem ponownie. Chcę dodać(żeby nie było wątpliwości), iż nie jestem żadnym podszywającym się pod głupka Evena ani Shadowa człowieczkiem. Wiesz dlaczego zrównałem Cię Evenie z szmatołem? Przedstawiam podobieństwo poniżej: Mag Even stara się na tym forum udowodnić wyższość nad wszelkimi idiotami tym samym kompromitując się. Już dawno powinieneś opuścić to forum, widać bardzo przejmujesz się tym co mówią o Tobie ludzie słaby charakterku. Shadow zaś i reszta ludzi popierających jego przeróżne ofensywne akcje to po prostu idioci. Widzicie podobieństwo? MAG EVEN starający się o bycie idiotą i shadowek który nim jest. I tak możecie sobie na tym etapie podać rękę . Co z tego, że jesteś świadom tego, że niby w czymś przewyższasz tego głupka Evenie? Mimo, że jest to tylko forum i zapewne wchodzisz tu tak jak ja jedynie w celach zabawy to jednak słowa twoje są w pewnym sensie odzwierciedleniem tego jaki jesteś. A jesteś zakompleksionym gówniarzem, podniecającym się jakimś samochodem wujka (Ah, jak pamiętam to zdjęcie Ciebie stojącego przy samochodzie buahahu i podniecającego się tym faktem niezmiernie).Powiesz za chwilę, że jestem dzieckiem które nie ma co robić w necie i śledzi Twoje poczynania co chwila? Haha, uwierz, że kocham wyśmiewać się z twoich postów i wyobrażac sobie jakim dzieckiem musisz byc w rzeczywistości. Po co to ukrywasz? Shadow przynajmniej jest jaki jest. Jest idiotą, pewnie przyzna mi rację. A ty starasz się tylko udowadniać jakieś tam głupoty ludziom i bawić się tą swoją głupawą ironijką? Lepiej wyjdź z forum.tibia.pl i zacznij bawić się w inne klocki. Widać, że o Tibii zapomnieć nie możesz. Chociaż, możecie się jeszcze pokłócić trochę, przynajmniej dostarczycie mnie biednemu maniakowi trochę zabawy. P.S I nie próbuj utożsamiać mnie z jakimiś graczami Luminery. W tibię grałem ale z tym światem nic wspólnego mnie nie łaczyło. Cya, pozdrawiam jeszcze raz. |
![]() |
![]() |
#6364 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty moze jestes?woow jeste smieszna bo szpanuje... gz kobieto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6365 |
Guest
|
![]() @up
Skąd wiedziałeś? :< Poważnie lubię twoje posty. @down Usuwać? Po co? Dzięki temu tematowi wiele ludzi odnalazło sens swojego życia.(W tym ja) Ostatnio edytowany przez Kodein - 08-05-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#6366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Profesja: Paladin
|
![]() Czy jakiś szanowny Pan Moderator może usunąć ten temat ? Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Stan: Na Emeryturze
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6368 |
Guest
|
![]() Niech spamuje, na zdrowie mu to wyjdzie.
@ruszam siusiakiem Możemy pogadać na priv ale pod warunkiem, że ukażesz swoje prawdziwe oblicze :S A może to ty jesteś Evenem i jaja sobie robisz? Błagam powiedz, że tak! Ostatnio edytowany przez Kodein - 08-05-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
#6369 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Emon
Gz hacka... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6370 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
MW worthless gaylords -\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6372 |
Guest
|
![]() @Ruszam siusiakiem
Czyli nici z naszej randki? |
![]() |
![]() |
#6373 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() EMOn widziałeś jaką fajną zabaweczke przytulaneczke dla ciebie znalazlem?
![]() UP: Idź stąd bo śmierdzisz :/ nie pasujesz do luminery Ostatnio edytowany przez RZal - 08-05-2008 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6374 |
Guest
|
![]() Luminera już nie istnieje :>
|
![]() |
![]() |
#6375 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Elmor. - 09-05-2008 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6376 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Aha, ja nic nie ukrywam. Jak już wcześniej napisałem forum jest dla mnie po to, aby się dobrze bawić oraz rozerwać się po ciężkim dniu pracy. Jeżeli uważasz, że twój post wywarł na mnie jakieś wrażenie, bądź wzbudził jakieś emocje to jesteś w błędzie. Jesteś po prostu kolejnym użytkownikiem, który wytyka mi błędy itp. Twój post był zbędny. Szkoda, że jesteś zbanowany, nie możemy kontynuować tego dialogu ( w tym przypadku już monolog ). Zastanawiam się jedynie co zrobiłeś, że w dzień założenia konta ktoś ci wlepił bana. Czekam na kolejne osoby pokroju tego pana. No dobra dosyć tych smutów, trzeba jakieś pościki zamieścić w dziale filmy ![]() edit: tak apropo, mam silny charakter, nie znasz mnie, nie wiesz jaki jestem w rzeczywistości, więc gówno wiesz. Ostatnio edytowany przez Even - 09-05-2008 o 01:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6377 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2008
|
![]() Witam ponownie Even. Znowu pofatygowałem się i zrobiłem nowe konto. Jak widać mam talent do bycia banowanym pierwszego dnia od założenia konta.
Więc tak. Celowo napisałem post żeby zobaczyć czy będziesz starał się w jakikolwiek sposób bronić. Nigdy nie odpuszczasz więc załóżmy, że masz mocny charakter. Wiem, że odpisujesz wyłącznie dla zabawy(oo popatrz to tak jak ja) ale mimo wszystko gdyby Ci nie zależało to zignorowałbyś mnie. A jednak bardzo zależy Ci na twojej forumowej opinii co mnie trochę ciekawi. Dlaczego? Przecież często starasz robić z siebie ironicznego głupola, zaprzeczysz? Twoje posty są może czasem zabawne, po prostu chciałem Ci uświadomić jak to wygląda z innej strony. Nawet tu nie chodzi o to czy mam coś do Ciebie czy nie mam. Przejmując się ludźmi pokroju Shadowa(starając się wiecznie dokopać mu słowami), niedługo sam się taki staniesz. Nikt mi nie zabroni pisać na tego typu tematy, wiem, że cel swój osiągnąłem bo odpisałeś więc coś tam Ci zalezy byehye. Ale przyjmijmy wersje, że gadamy sobie dla zabawy. I żeby żadni postronni nie próbowali Cię bronić bo wiem, że masz ogromną rzesze fanów. Dla Twojej wiadomości na koniec powiem, że zrobiłem tylko 3 konta na forum.tibia.pl- wszystkie w jednym celu, który dobrze przejrzałeś chłopcze BUEhU. Ja też uważam się za dzieciaka. Co masz do dzieci? Jakis stereotyp tu panuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6378 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: LIDZBARK!
Imię: Shadow Druid of Luminera
Gildia: Swift and Silent
Poziom: 92
Skille: 25
Poziom mag.: 63
|
![]() @RZal
RZĄLALA mi ciebie suczko BTW niezły spam an 323 i 324 stronie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Ziomster to nic nowego ze zachowuje sie jak dziecko pewnie bot za jego spamuje a tu cos mojego
![]() I jeszcze 1 xD ! ![]() A tutaj coś z ostatniej chwili _/ May 08 2008, 20:12:55 CEST Died at Level 76 by a frost dragon hatchling - For Fun ;P May 08 2008, 20:00:48 CEST Died at Level 77 by a frost dragon - Combo
![]() |
#6380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga
Imię: .
Gildia: Barra Bravas
Poziom: 666
Skille: 3,14/2