Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RystainXD
A wiec tak , to raczej nie jest wina rutera po drodze ani cipsoftu ponieważ mój znajomy który mieszka 2 pietra nade mną gra normalnie , wydaje mi sie ze to bardziej to że użytkownik 2 kompa (mój ojczym) mi blokuje porty , ale jak go niema w domu to też mi się blokują o tej samej godzinie. No ale jeżeli to on to co mogę zrobić żeby to naprawić ?
|
to jak mówiłeś grasz 10h dziennie, może kumpel tyle nie gra, i nie spotyka się z tym, że nie może się zalogowac..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M.J.
Według mnie to przez tamten komp. Może jest tak jak mówisz "ograniczenie na Tibię" w różnych godzinach ustawione(niektóre routery mają blokade portów na określony czas) lub działa na twoim lub tamtym komputerze aplikacja blokująca port używany przez klienta.
|
Co ty gadasz za głupoty?? Blokowanie w danych godzinach?? Nie rozśmieszaj nas. Jak nie masz zerowego pojęcia, to lepiej juz nic nie pisz..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Union_Aqua
Wszyscy pierdzielicie farmazony...
Prawdopodobnie w momencie kiedy nie mozesz grac w Tibie na innym kompie sciaga Ci sie jakis program/gra/film. Jest to tak olbrzymie obciazenie, ze nie ma mowy nawet o wlaczeniu Tibii a co dopiero expieniu itp. To wlasnie dlatego nawet gdy Taty nie ma w domu moze byc obciazenie. Watpie i to bardzo w blokade portow.
Pozdro
|
Popieram w 100%. Jedyna normalna wypowiedź, a nie pieprzenie głupot o jakiś blokadach...
@topic
Może spróboj grac raz cały dzień w cs;s, (jeśli masz, chodź nie popieram grania 10h dziennie...)i zobacz czy ci też rozłącza...