Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2008, 00:36   #11
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RystainXD Pokaż post
A wiec tak , to raczej nie jest wina rutera po drodze ani cipsoftu ponieważ mój znajomy który mieszka 2 pietra nade mną gra normalnie , wydaje mi sie ze to bardziej to że użytkownik 2 kompa (mój ojczym) mi blokuje porty , ale jak go niema w domu to też mi się blokują o tej samej godzinie. No ale jeżeli to on to co mogę zrobić żeby to naprawić ?
to jak mówiłeś grasz 10h dziennie, może kumpel tyle nie gra, i nie spotyka się z tym, że nie może się zalogowac..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M.J. Pokaż post
Według mnie to przez tamten komp. Może jest tak jak mówisz "ograniczenie na Tibię" w różnych godzinach ustawione(niektóre routery mają blokade portów na określony czas) lub działa na twoim lub tamtym komputerze aplikacja blokująca port używany przez klienta.
Co ty gadasz za głupoty?? Blokowanie w danych godzinach?? Nie rozśmieszaj nas. Jak nie masz zerowego pojęcia, to lepiej juz nic nie pisz..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Union_Aqua Pokaż post
Wszyscy pierdzielicie farmazony...

Prawdopodobnie w momencie kiedy nie mozesz grac w Tibie na innym kompie sciaga Ci sie jakis program/gra/film. Jest to tak olbrzymie obciazenie, ze nie ma mowy nawet o wlaczeniu Tibii a co dopiero expieniu itp. To wlasnie dlatego nawet gdy Taty nie ma w domu moze byc obciazenie. Watpie i to bardzo w blokade portow.
Pozdro
Popieram w 100%. Jedyna normalna wypowiedź, a nie pieprzenie głupot o jakiś blokadach...
@topic
Może spróboj grac raz cały dzień w cs;s, (jeśli masz, chodź nie popieram grania 10h dziennie...)i zobacz czy ci też rozłącza...
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem