Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2008, 00:29   #47
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Tu tez masz troche o AT. Ja i tak wole wojsko i wyjazdy na misje np. Afganistan (muahaha zostałem dopuszczony do misji poza granicami kraju xD A co pochwale sie :d).
Ciekawe, czy wrocisz zdrowy (czyt. nie urwie ci nogi jakas mina p-piechotna) z tej durnej wojny

Cytuj:
Hmm... Ja jestem z blokowiska i jakos nie robie 10 bledow w 5 literowym wyrazie. Cos za bardzo stereotypowo patrzysz na to. Znam wielu ludzi, ktorzy nie sa drechami, a bledow robia wiecej niz ty piszesz. Wszystko zalezy od czlowieka, nie tego skad pochodzi i jak sie ubiera. No i rzeczywiscie jestem debil bez szkoly, bo tylko policealke skonczylem i niemam czasu isc na studia zabardzo, no ale ja jestem tylko tym debilnym dresem z bloku..
Prawda, debile wywodza sie zewszad, ale czlowieka odpowiadajacego stereotypowi dresa raczej trudno spotkac w dzielnicy dla bogaczy

@topic : hehe, jak bylem na komisji wojskowej (w lutym), w poczekalni lecial film "propagandowy" - zalety wojska i ogolnie oddzialow specjalnych. Pokazywali tez treningi takich oddzialow - ci ludzie naprawde musza miec niezla kondycje i sprawnosc. Moze warto treningi zaczac od dzisiaj?