Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2008, 20:04   #29
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Update na rooku ? Aaaa... Słyszałem... Ponoć nowe kwiatki mają zasadzić i trochę więcej dekoracji dodać... A kto wie może nawet zaszaleją i dodadzą nowe lerzaki do pływalni...

@Topic
A tak na serio, będą to głównie zmiany kosmetyczne... No i może zlikwidują Mino Maga i Ghoula no i SoF-a... Ok koniec ironi
Moim zdaniem oprócz zmian kosmetycznych dodadzą (oby) nowe respawny do expienia, ba może jakieś nowe kwiorzercze monstrum !(czyt. Goblin na facc), ale pewnie jak coś dodadzą to pewnie dla PACC. No bo w końcu na FACC nic nie zarobią . Jednym słowem "czysta" komercja się w tibi rozwija... I nie wiem czy to nam (czyt. faccowców) na dobrze wyjdzie...

Ps. Ktoś pisał że będzie można wibć max 8 lvl (wiem, wiem to była ironia =x), no ale tak czy siak tego nie zrobią bo by stracili kilkoro klientów ( ba nawet paruset), bo w naszych szeregach (czyt. Rookstaylerów) jest duuużo graczy z opcją PRENIUM. Więc by stracili klientów.
Ps.2 Aha bym zapomniał jak coś mają dodawać to niech dodadzą może pieska (jak NPC, inaczej by go noobki zabijały =<) który by łaził po bibliotece... Czemuż nie ?

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem