Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2008, 20:40   #30
TaTaskers
Użytkownik Forum

TaTaskers's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RookeR Pokaż post
Update na rooku ? Aaaa... Słyszałem... Ponoć nowe kwiatki mają zasadzić i trochę więcej dekoracji dodać... A kto wie może nawet zaszaleją i dodadzą nowe lerzaki do pływalni...
Loool tym tekstem wbiłeś mnie do ziemi i to na dodatek do sąsiadów... Ale dobrze kombinujesz, bo piesek to bardzo fajowska rzecza! Ale ja bym wolal, żeby dodali zamiast leżaka to 3 rzeczy, mianowicie:
- 1 Resp psa ale nie w bibli, tylko kolo dziór rotwormów (przecież tam jest plotka, że 3 podrózników, czy jakoś tak straciło życie przez rotwormy, to piesek to wyczół i to będzie npc z którym można będzie pogadać, a za znalezienie ciał zagubionych, będzie nam coś dawał)
- 1 resp wiewiórki (dodali by, żeby leciał z niej orzeszek, a resp nie byłby w tym samym miejscu tylko zawsze w innym miejscu (tam na wyspie spearmana)
- może 1 wyspe co? taką rokową, śnieżną, by można było ze statku amber wypłynąć, stawając na flagę na wysepkę (wyspa byłaby w wielkości miasta pacc i oczywiście na niej różne evul stwory i tam quest)

I to by wystarczyło, poza tym by dodali troche większą pustynię (jest tam jaka mała plaza na /\< od miasta (jakieś 6 kratek obejmuje i nikt niegdy tam nie zagląda).

+ oczywiście to co napisałem wyżej (str.1)

Co wy na to?

@Edit
A i jeszcze to...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jarryn the Rookguardian Pokaż post
A ja mam pytanie trochę takie offtopowe. Skąd Wy wiecie, że CipSoft nie lubi rookstayerów? Czy to są Wasze wnioski, czy też powiedzieli w jakimś wywiadzie, artykule o tym? Szczerze wątpię, by ludzi z CipSoftu otarcie krytykowaliby graczy za to, że zostają na rooku, a jeżeli się mylę i powiedzieli coś negatywnego o rookstayerach, to czy mogę poprosić o link do tej informacji w której CipSoft wypowiada się negatywnie o rookstayerach?

Wnioski i pozory nie zawsze muszą mówić prawdę!

Sorry, za trochę niepoprawne zdanie ;].
Dlatego, że kiedyś to tam mówili i zawsze byli przeciw nam źle nastawieni, dopiero na ostatnim upadete nas zaakceptowali (zauważyli, że możemy im dać tam jakieś zyski), więc dodali outy i addony.

Sory, że tak nie po polskiemu napisałem...

Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 21-05-2008 o 20:48.
TaTaskers jest offline   Odpowiedz z Cytatem