Temat: Inne Nice Free Items...
Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2008, 18:45   #21
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ad3k Pokaż post
Even chciał pokazać jaki to on nie jest bogaty.... Pozwól chłopakowi na chwilę szpanu
ahahahaa! musiałbym mieć name Ad3k zeby chwalić się ilością pieniędzy. Powiedziałem to co myśle o tym, a ty powinieneś uszanować to.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ad3k Pokaż post
Wolałbyś wyrzucić te itemki w depo żeby pozbierały je 8 lvle, które nie mają pojęcia o grze? Weź mi tu nie pierdol że wyrzuciłbyś takie itemki zamiast mieć troche kasy w kieszeni za ten stracony czas na tibie. kthxbye
Tak qrwa, zależy od mojego nastroju. Jak bym był wqrwiony to bym wyrzucil wszystko w pizdziec i wykasował tibie z kompa. Musisz coś wiedzieć. Niektórzy qrwa grają dla rozrywki w tą syfiastą gre. Nie wszyscy muszą od razu czerpać z tego korzyści materialne. Zdobył w tibii, stracił w tibii - wychodzi na 0. Nic nie stracił. Jedynie mógł zyskać przyjemność, którą czerpał z gry, a że ty maniaczysz jak kretyn nie czerpiąc z tego przyjemności, to wielkie gratki dla ciebie i powodzenia w dalszym życiu ;-) miejmy nadzieje, ze nie sprzedasz psa, zeby kupic pacca.

Plus dla mnie.

Ostatnio edytowany przez Even - 29-05-2008 o 18:48.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.