![]() |
#21 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Plus dla mnie. Ostatnio edytowany przez Even - 29-05-2008 o 18:48. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Even
zal mi cie kretynie..dla ciebie maniaczenie to sprzedanie wszystkich itemków na allegro za rl siano ?to weź swoje 500 zł (o ile w ogole masz ) i wyjeb je przez okno jak ci tak rl kasa zwisa..i odrazu jedziesz na wszystkich jakby ci sie kurwa okres spoźniał..zamknij się ,wyjdz i nie trzeskaj drzwiami! "kthxbye" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() woooo ale jestes pr0 ej moge kliknac na twoj avatar?nie mieszkasz w Polsce łoooooooooooo..no to sie pochwaliłeś , nie wiem jaki to mialo cel ale ok..pozatym to sie z toba nawet zgodze ze latwiej wyjebac piksela niż 100 zł ,ale jak już mozna dostać rl money za te piksele to lepiej to chyba wykorzystac ?Jak ty dales przyklad to ja nie bede gorszy O_o.. masz komórke o wartości 200zł , znudzila ci sie i co , wyrzucisz ją czy sprzedasz?identycznie jest w tibii..masz itemki o wartosci np. 200 zł i tak jak z komórka...
Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 29-05-2008 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() Cytuj:
Wychodzi na -, bo musial kupic pacca ; ooo Ale w wiekszosci wypowiedzi sie z toba zgodze ; )) aha, zal juz tutaj zagladac i cokolwiek komentowac, bo wszyscy sie kluca - jego zdanie, jego problem - tak powinno wygladac, a nie kogos jezdzic ze ma fajny av albo Ze kurwa nie jest z polski, albo jest zajebiscie fajny -.-" cya ;; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Even. "qrwa" ty pokemonie.
nic a nic nie stracil? jestes pewien? zeby zrobic taka postac musial kupic conajmniej dwa pacce, no chyba ze botuje 23:45/7. No i stracony czas. Nie zawsze granie jest przyjemnoscia np gdy musi sie odrabiac. Zeby wjebac taki lvl potrzeba w chuj czasu, ktory mogl przeznaczyc na sport czy spotykanie z kumplami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Imię: Sorxen
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Even 2:0 Ad3k Jeszcze jedno, jak tibia jest dla Ciebie niczym to po co wchodzisz na forum o tematyce tibijskiej? Wejdź sobie na inne forum np. http://forum.kobiet.pl/ i tam mów o swoich problemach. Dobra kończę tą bezsensowną rozmowę. NarQa Ostatnio edytowany przez Ad3k - 29-05-2008 o 21:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Zbanowany
|
![]() no to lecimy
![]() Pudło. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dziękuję, czekam na odpowiedzi ![]() edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Even - 29-05-2008 o 21:56. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() Też nie gram w tibię i tu zagląda, zabronisz mi? Even ma całkowitą rację, lecz osobiście wolał bym sprzedać i mieć te 500zl - zawsze się przyda, szczególnie jak wakacje idą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @even
to byles ty w dzisijeszych rozmowach w toku? hahahhaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z Evenem (pierwszy raz).
Zdobył w tibi stracił w tibi. Ja gram w tibię dla przyjemności. Dla pieniędzy to chodzę do pracy w weekendy.... Jak tak chcecie wszystko sprzedawać to może wystawcie grzyby w mario na allegro. Cytuj:
Prędzej bym to o tobie powiedział. Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 31-05-2008 o 12:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Świat: Premia
|
![]() A ja bym zostawił to 100zl w portfelu, opchnął mpa na allegro i miał 200zł i tyle. Z materialnego punktu widzenia takie rozwiązanie jest chyba najlepsze? Ale nie, pan "płacę-koronami-tak?!" musi robić inaczej niż ktokolwiek inny bo inaczej jego image wannabe-fightera diabli wezmą. Ja będę polskim chciwcem z 200zł w kieszeni, a Ty "ostatnim normalnym", tyle, że raptem ze stówką w kieszeni, let it be. >]
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ludzie nie macie co robić tylko się ze sobą sprzeczać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() A ty co nowy na forum? Pokaż mi temat bez kłótni
![]() Even ja strzelam gdzie mieszkasz - Reykjavík Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jego itemy, jego sprawa co z nimi zrobil. Najwyrazniej mu nie zalezalo na kilku pikselach, o ktore wiekszosc z was by sie pewnie pozabijala. Nie ma sie co podniecac ile te itemy warte, poprostu moze chcial zrobic cos dla innych.
Wkoncu nie kazdy mysli portfelem. Jezeli wam jest tak bardzo zal, nic nie stoi na przeszkodzi aby samemu owe itemy zdobyc i je sprzedac czy tez oddac kumplowi, whatever. @even na jakim serwie w l2 grasz ;o? @down Ta, zaimponowac takiemu plebowi jak ty, dla ktorego swiat sie konczy na granicy wlasnej piaskownicy.
![]() Ostatnio edytowany przez Siusiukupalele - 31-05-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @thelolmaker
haha nick masz adykwatny do swoich postów xDD strzeliłem lol'a xddd(czyli glośny śmiech(to dla niekumatych-czyt.Evena)) xD Ja strzelam ,że mieszka gdzieś w małej wiosce ,w Polsce chciał zainponować na forum ze on nie z Polskiii i jest pr0000 ..zal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Even - 31-05-2008 o 19:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Świat: Premia
|
![]() No więc w czym problem?
Zakładając, że obaj mamy po n pieniędzy, wzór na obliczenie mojego stanu konta wygląda tak: suma=n+x, gdzie x>0 i oznacza sumę pieniędzy zarobioną na allegro za sami wiemy co. Twój wzór w tym momencie to po prostu suma=n. Jeżeli x>0 to logiczne dla każdego powinno być, iż n+x>n. Pytanie do treści - "Kto wychodzi na większego naiwniaka?" Stracić zarabiając czy też stracić nic z tego nie mając i jedynie wmawiać sobie, że się komuś pomogło, wybór jest chyba oczywisty.