Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-05-2008, 18:45   #21
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ad3k Pokaż post
Even chciał pokazać jaki to on nie jest bogaty.... Pozwól chłopakowi na chwilę szpanu
ahahahaa! musiałbym mieć name Ad3k zeby chwalić się ilością pieniędzy. Powiedziałem to co myśle o tym, a ty powinieneś uszanować to.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ad3k Pokaż post
Wolałbyś wyrzucić te itemki w depo żeby pozbierały je 8 lvle, które nie mają pojęcia o grze? Weź mi tu nie pierdol że wyrzuciłbyś takie itemki zamiast mieć troche kasy w kieszeni za ten stracony czas na tibie. kthxbye
Tak qrwa, zależy od mojego nastroju. Jak bym był wqrwiony to bym wyrzucil wszystko w pizdziec i wykasował tibie z kompa. Musisz coś wiedzieć. Niektórzy qrwa grają dla rozrywki w tą syfiastą gre. Nie wszyscy muszą od razu czerpać z tego korzyści materialne. Zdobył w tibii, stracił w tibii - wychodzi na 0. Nic nie stracił. Jedynie mógł zyskać przyjemność, którą czerpał z gry, a że ty maniaczysz jak kretyn nie czerpiąc z tego przyjemności, to wielkie gratki dla ciebie i powodzenia w dalszym życiu ;-) miejmy nadzieje, ze nie sprzedasz psa, zeby kupic pacca.

Plus dla mnie.

Ostatnio edytowany przez Even - 29-05-2008 o 18:48.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2008, 19:49   #22
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

@Even
zal mi cie kretynie..dla ciebie maniaczenie to sprzedanie wszystkich itemków na allegro za rl siano ?to weź swoje 500 zł (o ile w ogole masz ) i wyjeb je przez okno jak ci tak rl kasa zwisa..i odrazu jedziesz na wszystkich jakby ci sie kurwa okres spoźniał..zamknij się ,wyjdz i nie trzeskaj drzwiami! "kthxbye"
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2008, 20:01   #23
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
@Even
zal mi cie kretynie..dla ciebie maniaczenie to sprzedanie wszystkich itemków na allegro za rl siano ?to weź swoje 500 zł (o ile w ogole masz ) i wyjeb je przez okno jak ci tak rl kasa zwisa..i odrazu jedziesz na wszystkich jakby ci sie kurwa okres spoźniał..zamknij się ,wyjdz i nie trzeskaj drzwiami! "kthxbye"
hahah wyjebanie 500 zł z portfela, a wyjebanie kilku pikselków w syfiastej grze to zupełnie inne sprawy mój drogi;] Przykład? Czemu nie. O wiele łatwiej jest mi wyjebać mpa "warte" 100 zł niż 100 zł w czystej walucie;] A tak w ogóle to u mnie nie ma waluty złotego :< jedynie mógłbym sobie koronami porzucać. ju fajl
stary 29-05-2008, 20:24   #24
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Even Pokaż post
hahah wyjebanie 500 zł z portfela, a wyjebanie kilku pikselków w syfiastej grze to zupełnie inne sprawy mój drogi;] Przykład? Czemu nie. O wiele łatwiej jest mi wyjebać mpa "warte" 100 zł niż 100 zł w czystej walucie;] A tak w ogóle to u mnie nie ma waluty złotego :< jedynie mógłbym sobie koronami porzucać. ju fajl
To co ty w Vietnamie mieszkasz ? o.O

Cytuj:
19:50 Lord Geremini [12]: KTO MI ZROBI KARTE PRAC Z MATMY Z ULAMKOW za 60k?
Couranger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2008, 20:29   #25
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A tak w ogóle to u mnie nie ma waluty złotego :< jedynie mógłbym sobie koronami porzucać. ju fajl
woooo ale jestes pr0 ej moge kliknac na twoj avatar?nie mieszkasz w Polsce łoooooooooooo..no to sie pochwaliłeś , nie wiem jaki to mialo cel ale ok..pozatym to sie z toba nawet zgodze ze latwiej wyjebac piksela niż 100 zł ,ale jak już mozna dostać rl money za te piksele to lepiej to chyba wykorzystac ?Jak ty dales przyklad to ja nie bede gorszy O_o.. masz komórke o wartości 200zł , znudzila ci sie i co , wyrzucisz ją czy sprzedasz?identycznie jest w tibii..masz itemki o wartosci np. 200 zł i tak jak z komórka...

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 29-05-2008 o 20:31.
stary 29-05-2008, 21:06   #26
Xefus
Zbanowany

Data dołączenia: 02 02 2008

Domyślny

Cytuj:
ahahahaa! musiałbym mieć name Ad3k zeby chwalić się ilością pieniędzy. Powiedziałem to co myśle o tym, a ty powinieneś uszanować to.

Tak qrwa, zależy od mojego nastroju. Jak bym był wqrwiony to bym wyrzucil wszystko w pizdziec i wykasował tibie z kompa. Musisz coś wiedzieć. Niektórzy qrwa grają dla rozrywki w tą syfiastą gre. Nie wszyscy muszą od razu czerpać z tego korzyści materialne. Zdobył w tibii, stracił w tibii - wychodzi na 0. Nic nie stracił. Jedynie mógł zyskać przyjemność, którą czerpał z gry, a że ty maniaczysz jak kretyn nie czerpiąc z tego przyjemności, to wielkie gratki dla ciebie i powodzenia w dalszym życiu ;-) miejmy nadzieje, ze nie sprzedasz psa, zeby kupic pacca.

Plus dla mnie.

Wychodzi na -, bo musial kupic pacca ; ooo
Ale w wiekszosci wypowiedzi sie z toba zgodze ; ))
aha, zal juz tutaj zagladac i cokolwiek komentowac, bo wszyscy sie kluca - jego zdanie, jego problem - tak powinno wygladac, a nie kogos jezdzic ze ma fajny av albo Ze kurwa nie jest z polski, albo jest zajebiscie fajny -.-"
cya ;;
Xefus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2008, 21:13   #27
Erverse
Użytkownik Forum

Erverse's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Erverse ma numer GG 9055526
Domyślny

@Even. "qrwa" ty pokemonie.
nic a nic nie stracil? jestes pewien? zeby zrobic taka postac musial kupic conajmniej dwa pacce, no chyba ze botuje 23:45/7. No i stracony czas. Nie zawsze granie jest przyjemnoscia np gdy musi sie odrabiac. Zeby wjebac taki lvl potrzeba w chuj czasu, ktory mogl przeznaczyc na sport czy spotykanie z kumplami.
Erverse jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2008, 21:39   #28
Ad3k
Użytkownik Forum

Ad3k's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki

Imię: Sorxen
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
Domyślny

Cytuj:
A ja bym musiał mieć to w opisie co Ty żeby być takim idiotą.

Cytuj:
Dla Twojej informacji nie sprzedałbym nikogo z rodziny i nigdy się z niczym takim nie spotkałem nie wiem jak Ty. Tak już masz 2 punkty zapisz sobie w podpisie
Even 2:0 Ad3k

Jeszcze jedno, jak tibia jest dla Ciebie niczym to po co wchodzisz na forum o tematyce tibijskiej? Wejdź sobie na inne forum np. http://forum.kobiet.pl/ i tam mów o swoich problemach. Dobra kończę tą bezsensowną rozmowę. NarQa

Ostatnio edytowany przez Ad3k - 29-05-2008 o 21:45.
Ad3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2008, 21:52   #29
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Domyślny

no to lecimy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Couranger Pokaż post
To co ty w Vietnamie mieszkasz ? o.O
Pudło.

Cytuj:
woooo ale jestes pr0 ej moge kliknac na twoj avatar?nie mieszkasz w Polsce łoooooooooooo..no to sie pochwaliłeś , nie wiem jaki to mialo cel ale ok..pozatym to sie z toba nawet zgodze ze latwiej wyjebac piksela niż 100 zł ,ale jak już mozna dostać rl money za te piksele to lepiej to chyba wykorzystac ?Jak ty dales przyklad to ja nie bede gorszy O_o.. masz komórke o wartości 200zł , znudzila ci sie i co , wyrzucisz ją czy sprzedasz?identycznie jest w tibii..masz itemki o wartosci np. 200 zł i tak jak z komórka...
Nie klikaj na avatar bo nie chcę zarazić się syfem, który nosisz w sobie. Nie zczaiłem o co ci chodziło, gdy mówiłeś " nie mieszkasz w Polsce łoooo.. no to sie pochwaliłeś ", poprostu uświadomiłem cię, że nie mógłbym wyjebać 500 zł przez okno, bo nie mam takiej waluty, w kraju, w którym mieszkam (patrz pod avatarem, napisałem stolice. Być może jesteś na tyle inteligentny, żeby odgadnąć jaki to kraj). Widzę, że ty strasznie mieszasz sprawy realne, jak i pieniądze do gry komputerowej. To są dwie różne rzeczy rozumiesz? A to, że tak porównujesz Tibie do realnych pieniędzy świadczy to o tym, że jesteś już w mniej zaawansowanej grupie uzależnionych tibijczyków. TIBIA PRZEDE WSZYSTKIM MA DOSTARCZAĆ CI PRZYJEMNOŚCI, A NIE KORZYŚCI MATERIALNEJ. Widzę, że jesteś strasznie niepojętny, być może chory umysłowo, bo piszę ci to już po raz kolejny a ty i tak swoje wiesz lepiej. Cóż nie będę prowadzić dalszej konwersacji z takimi osobnikami, gdyż to nie ma sensu. Prowadząc dialog z tobą nasuwa mi się takie mądre sformułowanie: "jak grochem o ściane". Zapytaj kolegów co to znaczy, jeżeli nie wiesz (a nie zdziwiłbym się gdybyś nie wiedział), w sumie po tobie można się spodziewać wszystkiego z tego co zauwazyłem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xefus Pokaż post
Wychodzi na -, bo musial kupic pacca ; ooo
Ale w wiekszosci wypowiedzi sie z toba zgodze ; ))
aha, zal juz tutaj zagladac i cokolwiek komentowac, bo wszyscy sie kluca - jego zdanie, jego problem - tak powinno wygladac, a nie kogos jezdzic ze ma fajny av albo Ze kurwa nie jest z polski, albo jest zajebiscie fajny -.-"
cya ;;
Wcale bo nie. Nikt mu nie kazał kupywać pacca za realne pieniądze. Równie dobrze mógł kupywać za gp - w takim wypadku nic nie traci (punkt dla mnie). Jestem pewny, że nie dasz sobie głowy obciąć twierdząc w przekonaniu, że typek na filmie kupywał pacc za realne pieniądze. Nic do ciebie nie mam, po prostu uświadamiam cię, że wcale nie musiało być tak jak mówisz. A jeżeli już kupił pacc za realne pieniądze to w sumie traci kase z własnej głupoty. Mógł wybrać inne-prostsze rozwiązanie. Zapewne nikt na forum nie wie do końca jak jest naprawdę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
@Even. "qrwa" ty pokemonie.
nic a nic nie stracil? jestes pewien? zeby zrobic taka postac musial kupic conajmniej dwa pacce, no chyba ze botuje 23:45/7. No i stracony czas. Nie zawsze granie jest przyjemnoscia np gdy musi sie odrabiac. Zeby wjebac taki lvl potrzeba w chuj czasu, ktory mogl przeznaczyc na sport czy spotykanie z kumplami.
Numero uno - pokemon mów sobie do kota. I tak. Ginięcie, czyli tak zwane "dedy" to normalny element każdej gdy MMORPG, jak i innych. Padnie, odrobi. Ale jeżeli jest tak, że gościu ginie, po czym się załamuje, obina bratu palce lub kroi na kawałki kumpla to już jest (jak wspomniałem wyżej) uzależnienie. Osoba grająca "for fun" nie załamuje się po straceniu levela, odrabia go, po czym kontynuuje grę "for fun". A to, że typek woli grać w tibię, niż spotykać się z kumplami, wypić piwko czy zapalić papieroska to chyba jego sprawa nie? Osoba nieuzależniona gra wtedy kiedy ma czas, to wszystko.

Dziękuję, czekam na odpowiedzi

edit:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez @@pan up Pokaż post
Jeszcze jedno, jak tibia jest dla Ciebie niczym to po co wchodzisz na forum o tematyce tibijskiej? Wejdź sobie na inne forum np. http://forum.kobiet.pl/ UWAGA i tam mów o swoich problemach. Dobra kończę tą bezsensowną rozmowę. NarQa
Nikt mi nie zabroni tutaj wchodzić. To, że nie gram w tą grę nie znaczy, że nie mogę się podzielić własnymi doświadczeniami na tym forum. A chyba po to też tu się wchodzi co? Niestety nie skorzystam ze stronki, którą mi podałeś, gdyż nie zniżę się do twojego poziomu, aby wchodzić tam i dyskutować.

Ostatnio edytowany przez Even - 29-05-2008 o 21:56.
stary 30-05-2008, 11:25   #30
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

Też nie gram w tibię i tu zagląda, zabronisz mi? Even ma całkowitą rację, lecz osobiście wolał bym sprzedać i mieć te 500zl - zawsze się przyda, szczególnie jak wakacje idą
Xerden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-05-2008, 22:12   #31
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

@even
to byles ty w dzisijeszych rozmowach w toku? hahahhaha
stary 31-05-2008, 12:03   #32
psyhopatka
Użytkownik Forum

psyhopatka's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Knurów

Imię: Artix-pal
Gildia: Eternus
Świat: Elera
Poziom: 102
Skille: 88/69
Poziom mag.: 20
Domyślny

Zgadzam się z Evenem (pierwszy raz).
Zdobył w tibi stracił w tibi.
Ja gram w tibię dla przyjemności.
Dla pieniędzy to chodzę do pracy w weekendy....
Jak tak chcecie wszystko sprzedawać to może wystawcie grzyby w mario na allegro.

Cytuj:
@even
Huh
Prędzej bym to o tobie powiedział.

Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 31-05-2008 o 12:05.
psyhopatka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-05-2008, 16:09   #33
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@even
Huh, pierwszy objaw braku pomysłu na to jakby mi dokopać ? Smutne, rozpacz kroi moje serce na kawałki ):
stary 31-05-2008, 16:36   #34
salatka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
O wiele łatwiej jest mi wyjebać mpa "warte" 100 zł niż 100 zł w czystej walucie;]
A ja bym zostawił to 100zl w portfelu, opchnął mpa na allegro i miał 200zł i tyle. Z materialnego punktu widzenia takie rozwiązanie jest chyba najlepsze? Ale nie, pan "płacę-koronami-tak?!" musi robić inaczej niż ktokolwiek inny bo inaczej jego image wannabe-fightera diabli wezmą. Ja będę polskim chciwcem z 200zł w kieszeni, a Ty "ostatnim normalnym", tyle, że raptem ze stówką w kieszeni, let it be. >]
stary 31-05-2008, 16:37   #35
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Ludzie nie macie co robić tylko się ze sobą sprzeczać.
Duke Dran jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-05-2008, 16:48   #36
thelolmaker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond

Gildia: durza była
Świat: chyba tak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duke Dran Pokaż post
Ludzie nie macie co robić tylko się ze sobą sprzeczać.
A ty co nowy na forum? Pokaż mi temat bez kłótni

Even ja strzelam gdzie mieszkasz - Reykjavík

Cytuj:
Reykjavík - stolica i największe miasto Islandii, położone w jej zachodniej części nad Zatoką Faxa. Najbardziej wysunięta na północ stolica świata. Miasto zamieszkuje 117 706 osób + 1 Even (2007), a cały region stołeczny Höfuðborgarsvæðið liczy 196,3 tys. mieszk. (2007), czyli ponad 3/5 mieszkańców kraju.
thelolmaker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-05-2008, 17:07   #37
Siusiukupalele
Użytkownik Forum

Siusiukupalele's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2007

Gildia: najgorsza
Poziom: 1+
Domyślny

Jego itemy, jego sprawa co z nimi zrobil. Najwyrazniej mu nie zalezalo na kilku pikselach, o ktore wiekszosc z was by sie pewnie pozabijala. Nie ma sie co podniecac ile te itemy warte, poprostu moze chcial zrobic cos dla innych.
Wkoncu nie kazdy mysli portfelem. Jezeli wam jest tak bardzo zal, nic nie stoi na przeszkodzi aby samemu owe itemy zdobyc i je sprzedac czy tez oddac kumplowi, whatever.

@even
na jakim serwie w l2 grasz ;o?

@down
Ta, zaimponowac takiemu plebowi jak ty, dla ktorego swiat sie konczy na granicy wlasnej piaskownicy.

Ostatnio edytowany przez Siusiukupalele - 31-05-2008 o 17:58.
Siusiukupalele jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-05-2008, 17:43   #38
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

@thelolmaker
haha nick masz adykwatny do swoich postów xDD strzeliłem lol'a xddd(czyli glośny śmiech(to dla niekumatych-czyt.Evena)) xD
Ja strzelam ,że mieszka gdzieś w małej wiosce ,w Polsce chciał zainponować na forum ze on nie z Polskiii i jest pr0000 ..zal.pl
stary 31-05-2008, 19:00   #39
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez salatka Pokaż post
A ja bym zostawił to 100zl w portfelu, opchnął mpa na allegro i miał 200zł i tyle. Z materialnego punktu widzenia takie rozwiązanie jest chyba najlepsze? Ale nie, pan "płacę-koronami-tak?!" musi robić inaczej niż ktokolwiek inny bo inaczej jego image wannabe-fightera diabli wezmą. Ja będę polskim chciwcem z 200zł w kieszeni, a Ty "ostatnim normalnym", tyle, że raptem ze stówką w kieszeni, let it be. >]
Ehh.. społeczeństwo niedorozwojów. Ty jesteś głupi czy co? Przecież napisałem wcześniej, że to był przykład, a nie fakt. Podałem dla naszego miszcza Tentotrixa wyjaśnienie w postaci przykładu, gdyż bałem się, iż nie zrozumie mojej wypowiedzi składającej się z kilku zdań złożonych. To jest jasne, że lepiej mieć 200 zł niż ich nie mieć o0?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siusiukupalele Pokaż post
Jego itemy, jego sprawa co z nimi zrobil. Najwyrazniej mu nie zalezalo na kilku pikselach, o ktore wiekszosc z was by sie pewnie pozabijala. Nie ma sie co podniecac ile te itemy warte, poprostu moze chcial zrobic cos dla innych.
Wkoncu nie kazdy mysli portfelem. Jezeli wam jest tak bardzo zal, nic nie stoi na przeszkodzi aby samemu owe itemy zdobyc i je sprzedac czy tez oddac kumplowi, whatever.
I o to chodzi, ale widzisz niektórzy (większość) nie gra dla przyjemności w Tibię. w L2 jestem narazie retired, może jak będzie mi się chciało rozpakować i zainstalować to zaczne znowu grac, lecz jednak na to się narazie nie zanosi. Aha i nie pamietam gdzie grałem. Aktualnie ryzam tylko w cs :-]

Cytuj:
@thelolmaker
haha nick masz adykwatny do swoich postów xDD strzeliłem lol'a xddd(czyli glośny śmiech(to dla niekumatych-czyt.Evena)) xD
Ja strzelam ,że mieszka gdzieś w małej wiosce ,w Polsce chciał zainponować na forum ze on nie z Polskiii i jest pr0000 ..zal.pl
Miszczu adekwatny, a nie adykwatny. Pewnie ku twojemu zdziwieniu doskonale wiem, co znaczy "lol", więc nie musisz mi tego wyjaśniać, chyba że chciałeś pokazać kolegom (?) jaki masz inglisz skill. Cóż, z tego co czytam wnioskuje, że masz jakieś kompleksy dotyczące własnego miejsca zamieszkania. Jeżeli mieszkasz na wsi przyznaj się, nie będziemy cię przecież wyzywać od zasranych wieśniaków i śmierdzących brudasów. Mieszkam w Reykjaviku - w Islandii, nie w Polsce.. aha, no tak.. zapomniałem. Ty i tak wiesz lepiej i szczerze gówno mnie obchodzi to co ty myślisz na mój temat. A, no i zapomniałem napisać, że jak mieszkałem w Polsce, to w trzydziestotysięcznym mieście. Masz coś do małych miast? Mi tam było lepiej, jeśli chodzi o ludność. Nie lubię zbytnio dużych miast.

Ostatnio edytowany przez Even - 31-05-2008 o 19:02.
stary 31-05-2008, 19:25   #40
salatka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
To jest jasne, że lepiej mieć 200 zł niż ich nie mieć o0?
No więc w czym problem?

Zakładając, że obaj mamy po n pieniędzy, wzór na obliczenie mojego stanu konta wygląda tak: suma=n+x, gdzie x>0 i oznacza sumę pieniędzy zarobioną na allegro za sami wiemy co. Twój wzór w tym momencie to po prostu suma=n.
Jeżeli x>0 to logiczne dla każdego powinno być, iż n+x>n.

Pytanie do treści - "Kto wychodzi na większego naiwniaka?"

Stracić zarabiając czy też stracić nic z tego nie mając i jedynie wmawiać sobie, że się komuś pomogło, wybór jest chyba oczywisty.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania