01-06-2008, 10:10
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg
Stan: Na Emeryturze
Świat: czytasz?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomciu
@UP,a OKna to na cholere są ?Te nielizne domki z balkonami zawsze są zasmiecone,a jesli jest porzadny wlascicile to 2 min i po sprawie,a jak zobaczysz nooba który wrzuca to zabijesz ...
|
A ja jestem ciekaw czy ty, dajmy na to ~80 lvl (nie wiem jaki masz) zabijasz kogoś na ~150lvl za to, że wrzucił Ci parcela... Jak to zrobisz to daj filmik ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Już widze tych 300ek jak zginaja się w pół od Infernatila xdddd a co z resztą "Bezlitosnej siódemki" ?. Infernatil zadaje combo 6kk ;>
|
6kk=6 000 000
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asextor
Totalna zwała, widać już że jesteś fanem serverów non-pvp, tylko popatrz na to z tej strony... mam domek na ankrahmun, a także odbyła się tam Open battle (mam nadzieję że wiesz co to jest) miałem zapisane na kartce 1 frag, pewnego razu wbiłem drugi lecz nie zapisałem, w trakcie bitwy wbiłem rs'a MAM RARE EQ? I CO TERAZ JAK NIE MOGE WRZUCAĆ SWOICH ITEMÓW
albo jeśli osoba która ma inva może wrzucać, albo mój kolega który nie ma inva, co ma zrobić paść i stracić, czy WYJEBAĆ DO WODY? totalny nonsens jesli się nie podoba TO KURWA ZAMYKAJ OKNA!!!! 
|
Invite blz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals from hell
O k***a... ty koleś to w tym temacie to już przegiąłeś  hahahahahahaha 
Skoro jesteś takim fanem wędkowania to idź na ryby w realnym życiu, a nie w grze szukasz zabawy... Nie róbmy z tibii, gry o całkiem innym powołaniu. Dodam tylko jeszcze, że łowienie ryb to tylko dodatek i z reguły używane jest w ostateczności, gdy już nie mamy skąd wytelepać fooda. No i nie można zapomnieć o armii boterów jedzących w ten sposób 
|
Czemu by nie miało być sprzętu wędkarskiego? Skoro można piec ciasta to można też łowić większe rybki (lewiatan plx?)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bezmusk
Marzą mi się 3 rzeczy:
1. Tak upierdolić facców, żeby nie mogli grać, dać im jakieś roty, cyce, dragi, ale takie małe, że na 2 będzie ciasno. (Wizja przyszłej tibii)
2. Przed założeniem konta wypełniało by się TEST IQ, automatycznie wybierało by serwa, na którego zasługujesz(ach te przepełnione serwy 0-30IQ).
3. Powrócić do czasów 7.5 manualnie, UHy, bez wandów, Z SOULEM, voc balance, akceptował bym czary i nowe potiony(prócz dla knighta), runy w sumie obojętne, te SD 1x czy 3x ...
|
Bez przesady z pkt 1, lecz z 2 i 3 zgadzam się z tym, że byłby aimbot ale tylko do leczenia (ja bynajmniej nie potrzebuje/wałem, bo nie gram, aimbota) oraz addonki.
|
|
|