|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Jaki tam blad, nadal przecietny knajt uzywa sobie tylko exurki na expie co jest po prostu smieszne, i wychodzi na tym niejednokrotnie z mniejszym waste i lepszym expem niz ms/ed. Przyklad? Frosty na Okolnir. HAIL POTIONY Na temat: Ja bym chcial nowe questy, najlepiej takie w stylu postmana albo explorera bo takie uwielbiam a takie w stylu "Oplac cleanera,zabijcie potwora, wez nagrode" sa mniej ciekawe.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() mam pytane nei do końca z tematem związane, ale nowego nei chce zakładać:
czy ktoś wie co będzie w tym update? bo podobno już coś cipy mówiły ale ja tego nie wychwyciłem
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: W dupce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dizzy Adventurer
Profesja: Paladin
Gildia: Niechcemisie
Świat: Guardia
Poziom: 41
Skille: 71/46
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Ok, to był kiepski żart (będą lepsze jak mi postawicie PACC a co ![]() Czerwony DSM i tą rękę (już nie pamiętam jak się to nazywa) draga. I jeszcze parę szczegółów, np. żeby knight miał jakieś exori słabe nawet (więcej pomysłów poźniej, jakoś mi teraz z głowy wyleciały) aha, i żeby sorcowi różdżka mniej many jechała...
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() Wkurza mnie jak ktos pisze ze np. knight moglby miec wiecej czarow a sorcowi powinno leciec mniej many za wanda.
![]() Kazda postac ma swoje zalety i wady i trzeba bylo sie wczesniej zastanowic nad profesją a nie teraz narzekac. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Świat: Nerana
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
MS i tak już ma najlepiej a jakby dali 7hp, cap, nowe wandy i sety to wogóle mogliby usunąć inne profesje. wg mnie powinni wreszcie przestać z tą balansacją profesji i zostawić tak jak jest bo wszystko zepsują ale nowe potworki by sie przydały. Ostatnio edytowany przez Kubarek - 18-05-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem powinni zrobic tak aby wszystkie shieldy,armory,helmety itp byly od lvla bylo by mniej hackerow i 10 latkow na non pvp 10 lvle z full setem
![]() Ostatnio edytowany przez Brtek00 - 18-05-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() @twój pomysł też nie jest najlepszy bo jakby zrobili armory od lvl
to co plate armor od 10 knight armor od 30(czyli męczysz sie 20lvl z p setem) bo na 20lvl niektórym jest ciężko uzbierać a po za tym wszyscy by byli ubrani tak samo a w tibi musi być różnorodność bo co gadasz z typem i chwalisz sie że masz g arma, blue legsy, a tak ej a ja mam p armora-ja też Oooooo @topic u knightów/palladynów mogli by zrobić coś w stylu minimalnego hitu że przy skillach 100 nie możesz walnąć mniej niż 25 albo 50(chyba ze max def weźmiesz bo ludzie posiadający mniej więcej 90 skill SOV/SCA/AVE często mają hity bardzo małe co jest wkurzające Ostatnio edytowany przez ...Kikeli... - 19-05-2008 o 08:41. |
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim
Imię: Henry Cortez
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 62
|
![]() Mi by wystarczyło, żeby Pirate Dolle dało się sellac u NPC, nawet za 1k
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() Mam nową sugestie dotyczącą domków. Zauważyłem tą opcję na jednym z OTSów
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP,a OKna to na cholere są ?Te nielizne domki z balkonami zawsze są zasmiecone,a jesli jest porzadny wlascicile to 2 min i po sprawie,a jak zobaczysz nooba który wrzuca to zabijesz ...
|
![]() |
![]() |
#131 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() ale wy macie pomysły jak tak marzycie to ja chce outa Hollow Ichigo albo Grimmjow Jeagerjaques przy hichigo chce umiec bankai 0.0 plx cipsoft
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Już widze tych 300ek jak zginaja się w pół od Infernatila xdddd a co z resztą "Bezlitosnej siódemki" ?. Infernatil zadaje combo 6kk ;>
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() Za Przeproszeniem...
Masz Zdrowo Najebane W Głowie ![]() Skończ z tą grą bo ona cię zniszczy.... może jakiś odwyk.. Wilkołaki.. ? ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() Cytuj:
albo jeśli osoba która ma inva może wrzucać, albo mój kolega który nie ma inva, co ma zrobić paść i stracić, czy WYJEBAĆ DO WODY? totalny nonsens jesli się nie podoba TO KURWA ZAMYKAJ OKNA!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Moja propozycja:
- nowe wędki - nowe przynęty - nowe ryby - płatne stawy do połowów - kutr rybacki do połowu krabów z morza
#136 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() ta moze frytki do tego ja bym proponowal jeszcze mc'donalds i kasjerem by byl ghaz co wy na to
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Skoro jesteś takim fanem wędkowania to idź na ryby w realnym życiu, a nie w grze szukasz zabawy... Nie róbmy z tibii, gry o całkiem innym powołaniu. Dodam tylko jeszcze, że łowienie ryb to tylko dodatek i z reguły używane jest w ostateczności, gdy już nie mamy skąd wytelepać fooda. No i nie można zapomnieć o armii boterów jedzących w ten sposób ![]()
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Toruń
Imię: Xurten
Gildia: Under Warrior Squad
Świat: Secura
Poziom: 86
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() -Wyjmowanie strzał/boltów ze zwłok(żeby strzały po wystrzeleniu z łuku sie nie niszczyły kompletnie, a żeby była szansa na to, że zostaną w zwłokach)
-Bronie z Atakiem mniejszym niż 5(np atk:2)(ja knifem 20 bije na defie)(zawsze będzie można potrenować na jakichś bugach albo wolfach ![]() -To z tym wędkarstwem to dobry pomysł -Areny do walki na non-pvp xD -Ośmiomiejscowe depo na rookgardzie -Wprowadzenie na rookgardzie potworów: Dwarf, Orc Warrior, Elf, Swamp Troll, Smuggler, Amazon
98% nastolatków słucha rapu,hip-hopu, techno itp. badziewia. Jeśli należysz do pozostałych 2% nastolatków i słuchasz PRAWDZIWEJ muzyki to wklej to do swojego podpisu. ROCK, Reagge i Metal( ![]() http://www.pskonejott.com/otc_display.php Looknij postać "Angel of Distans" ^^ Pozdro ;p Ostatnio edytowany przez SepterraCore - 27-05-2008 o 13:41. |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Btw. uwielbiam polska wiki : "Taktyki: Bardzo szybki, więc lepiej samemu być szybkim, najlepiej uciekać i atakować z run Sudden death albo z kuszy." o wyżej wymienionym członku ruthless 7
Ostatnio edytowany przez kaxiorek - 27-05-2008 o 12:43. |
|
![]() |
![]() |
#140 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() juz jest, ze zwlok np elfow.
powtarzacie to jak papugi a nawet nie zastanawiacie sie czy taka bronia bedzie sie udawalo trafiac w cokolwiek. Cytuj: