Cytuj:
Oryginalnie napisane przez UNholy90's
W sumię tak, ale jeżeli włożysz plecak do ręki ( przynajmniej w Tibia 8.0, nie wiem czy nie zienili ;s) to jest szansa, że on przy dedzie nie wypadnie.
I mam dowód : [CHAR]Czipsu[/CHAR] zaliczył glebę (dość dawno) na pierwszym POI na Furorze (z racji, że był bez AOL'a i wziął nagrody do BP of Holding i włożył go w rękę razem z Shield'em, a następnie wszedł w z TP i przeszedł do komnaty z TP do danych tronów, oczywiscie zaliczając przy tym glebę gdyż wszystkie potwory się zrespiły. Faktem jest jednak to że wyleciał mu jedynie BP włożony w miejsce przeznaczone na BP, a BP of holding umieszczony w ręce został widocznie potraktowany jako zwykły przedmiot.)
|
może mało kto uwierzy ale jak kiedyś padłem to pojawiłem się w świątyni z red hp i swoim plecakiem - nie miałem aola, być może to bug (miałem 60 hp drag mi przyjebał, padłem i pojawiłem się znowu z 60 hp w temple, lvl spadł)
z tym bp of holding to może przy pierwszym poi był jeszcze bug którzy nie zaliczał tego plecaka do plecaków tylko do rzeczy

ciekawe czy bug dalej istnieje jeśli w ogóle istniał...