Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-06-2008, 14:48   #1
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny Jak to jest z traceniem itemow po dedzie?

Od razu mowie ze chodzi mi o BP. Po kazdym dzedzie tracie sie ZAWSZE bp ( chyba ze sie ma aola ale mniejsza ). Ale czy traci sie BP czy item ktory znajduje sie na miejscu BP ? Przykladowo: Mam 1 bp ale trzymam go tam gdie jest miejsce na strzaly. Czy tez go bede zawsze tracil ? i 2. mam 2 Bp: jeden w m9ijescu na bp drugi w mijescu na strzaly. Czy strace obydwa czy ktory ? Losowo?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2008, 14:49   #2
Pr0'N
Użytkownik Forum

Pr0'N's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2008

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Thoria
Domyślny

Tak, zawsze tracisz BP lub inny container który masz przy sobie.
Pr0'N jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 15:11   #3
thelolmaker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond

Gildia: durza była
Świat: chyba tak
Domyślny

Ja chodze z boxem w łapie, jeśli masz dodatkowo ten kamień co waży 410 oz i trzymasz go w tym miejscu na strzały to nie wypadnie bo kamień działa jak aol ale jest ciężki dlatego mało osób go nosi... Można też nosić rzeczy np w wolfie ale strach że zgnije
thelolmaker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 18:58   #4
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Spadają z ciebie wszystkie kontenery nie ważne gdzie je założysz jak masz bp w slocie bp i w slocie na strzały spadną obydwa.

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 20:10   #5
Szefoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik

Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Domyślny

@2x up

Skad ten kamien mozna wziasc ?
Szefoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 20:17   #6
Enif
Użytkownik Forum

Enif's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais

Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
Enif ma numer GG 1623124
Domyślny

Uwierzyles?
17:36 GM Rebel Candia[2]: turn your bot off

xD
Enif jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 20:19   #7
Szefoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik

Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Domyślny

Pierwszy raz o tym slysze wiec chciale sie dopytac bo jak by to byla prawda to co? ;p
Szefoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 20:42   #8
UNholy90's
Guest

Domyślny O rl:[y] >?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef Pokaż post
Spadają z ciebie wszystkie kontenery nie ważne gdzie je założysz jak masz bp w slocie bp i w slocie na strzały spadną obydwa.
W sumię tak, ale jeżeli włożysz plecak do ręki ( przynajmniej w Tibia 8.0, nie wiem czy nie zienili ;s) to jest szansa, że on przy dedzie nie wypadnie.
I mam dowód : [CHAR]Czipsu[/CHAR] zaliczył glebę (dość dawno) na pierwszym POI na Furorze (z racji, że był bez AOL'a i wziął nagrody do BP of Holding i włożył go w rękę razem z Shield'em, a następnie wszedł w z TP i przeszedł do komnaty z TP do danych tronów, oczywiscie zaliczając przy tym glebę gdyż wszystkie potwory się zrespiły. Faktem jest jednak to że wyleciał mu jedynie BP włożony w miejsce przeznaczone na BP, a BP of holding umieszczony w ręce został widocznie potraktowany jako zwykły przedmiot.)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 23:00   #9
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

huh, może ten bp of holding ma specjalne wlasciwosci, ale normalny bp na pewno wypadnie
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 13:21   #10
thelolmaker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond

Gildia: durza była
Świat: chyba tak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez UNholy90's Pokaż post
W sumię tak, ale jeżeli włożysz plecak do ręki ( przynajmniej w Tibia 8.0, nie wiem czy nie zienili ;s) to jest szansa, że on przy dedzie nie wypadnie.
I mam dowód : [CHAR]Czipsu[/CHAR] zaliczył glebę (dość dawno) na pierwszym POI na Furorze (z racji, że był bez AOL'a i wziął nagrody do BP of Holding i włożył go w rękę razem z Shield'em, a następnie wszedł w z TP i przeszedł do komnaty z TP do danych tronów, oczywiscie zaliczając przy tym glebę gdyż wszystkie potwory się zrespiły. Faktem jest jednak to że wyleciał mu jedynie BP włożony w miejsce przeznaczone na BP, a BP of holding umieszczony w ręce został widocznie potraktowany jako zwykły przedmiot.)
może mało kto uwierzy ale jak kiedyś padłem to pojawiłem się w świątyni z red hp i swoim plecakiem - nie miałem aola, być może to bug (miałem 60 hp drag mi przyjebał, padłem i pojawiłem się znowu z 60 hp w temple, lvl spadł)

z tym bp of holding to może przy pierwszym poi był jeszcze bug którzy nie zaliczał tego plecaka do plecaków tylko do rzeczy ciekawe czy bug dalej istnieje jeśli w ogóle istniał...

Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 03-06-2008 o 13:23.
thelolmaker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 13:25   #11
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

@Up
Takie bugi się zdarzały, zdarzają się i będą się zdarzac, i nie zdziwcie się jak kiedyś z trolla wypadnie wam golden helmet
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania