|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() Od razu mowie ze chodzi mi o BP. Po kazdym dzedzie tracie sie ZAWSZE bp ( chyba ze sie ma aola ale mniejsza ). Ale czy traci sie BP czy item ktory znajduje sie na miejscu BP ? Przykladowo: Mam 1 bp ale trzymam go tam gdie jest miejsce na strzaly. Czy tez go bede zawsze tracil ? i 2. mam 2 Bp: jeden w m9ijescu na bp drugi w mijescu na strzaly. Czy strace obydwa czy ktory ? Losowo?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Thoria
|
![]() Tak, zawsze tracisz BP lub inny container który masz przy sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() Ja chodze z boxem w łapie, jeśli masz dodatkowo ten kamień co waży 410 oz i trzymasz go w tym miejscu na strzały to nie wypadnie bo kamień działa jak aol ale jest ciężki dlatego mało osób go nosi... Można też nosić rzeczy np w wolfie ale strach że zgnije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Spadają z ciebie wszystkie kontenery nie ważne gdzie je założysz jak masz bp w slocie bp i w slocie na strzały spadną obydwa.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() @2x up
Skad ten kamien mozna wziasc ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elvade Sillmaril
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Uwierzyles?
17:36 GM Rebel Candia[2]: turn your bot off xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Pierwszy raz o tym slysze wiec chciale sie dopytac bo jak by to byla prawda to co? ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I mam dowód : [CHAR]Czipsu[/CHAR] zaliczył glebę (dość dawno) na pierwszym POI na Furorze (z racji, że był bez AOL'a i wziął nagrody do BP of Holding i włożył go w rękę razem z Shield'em, a następnie wszedł w z TP i przeszedł do komnaty z TP do danych tronów, oczywiscie zaliczając przy tym glebę gdyż wszystkie potwory się zrespiły. Faktem jest jednak to że wyleciał mu jedynie BP włożony w miejsce przeznaczone na BP, a BP of holding umieszczony w ręce został widocznie potraktowany jako zwykły przedmiot.) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() huh, może ten bp of holding ma specjalne wlasciwosci, ale normalny bp na pewno wypadnie
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() Cytuj:
z tym bp of holding to może przy pierwszym poi był jeszcze bug którzy nie zaliczał tego plecaka do plecaków tylko do rzeczy ![]() Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 03-06-2008 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Takie bugi się zdarzały, zdarzają się i będą się zdarzac, i nie zdziwcie się jak kiedyś z trolla wypadnie wam golden helmet ![]()
![]() |