Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 15:20   #31
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nevia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duand Pokaż post
Witam, chciałbym zaprezentować wam mój pró iful plan, który miałby na celu poprawienie atrakcyjności, funkcjonalności, przejrzystości forum. Chodzi mi przede wszystkim o fora "Zdjęcia, Filmy, Poradniki" gdzie w każdym temacie aż przelewa się od "Short Answer" czyli np. "Gz super foty", "Fajny Film", "Dobry Poradnik"
Moim zdaniem wypowiedź na forum powinna opierać się na przemyśleniu, a nie jak jakieś boty ludzie wypisują takie rzeczy. Gdyby tego nie było to poprawiło by zdecydowanie przejrzystość forum, tematy ze zdjęciami przykuwały by więcej uwagi, i wszystko było by pięknie
Popieram! Gz, good thread
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marla666 Pokaż post
Temu służy chyba minimalna ilość znaków w poście ; )
Którą strasznie ciężko ominąć. Zresztą, nie chodzi przecież o ilość, a o jakość. Czasem samo słowo "tak" lub "nie" wyczerpuje temat, a czasem post na pół strony nie zawiera w sobie żadnej sensownej treści.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
A czytałeś regulamin? W regulaminie jest jasno zawarte że takie posty to ''spam''. I tyle.
Regulamin regulaminem, a praktyka praktyką. Pewnego razu zająłem się zgłaszaniem postów tego typu w jednym temacie. Rezultat? Dostałem za to opieprz od moderatorów...
Duch Niespokojny jest offline