Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victorin111
Darkfas co sie stało z twoim charem? ;p
|
Sprzedałem go.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar
Czy sklamalem lub obrazilem Cie? Nie rozumiem Twojej irytacji. Stwierdzilem fakt 
|
Nie tyle obraziłeś co właśnie zirytowałeś. Piszesz, że stwierdzasz fakt, ok. Moim zdaniem, aby mówić o faktach trzeba znać sytuacje od wewnątrz lub mieć bardzo wiarygodne źródło informacji, tylko że Ciebie nie można w żaden sposób skojarzyć ani z jednym, ani z drugim. Pamiętam Ciebie jako bogu ducha winnego noobka plączącego się po Carlin, a teraz próbujesz (nieudolnie) sprawić wrażenie, że wiesz wszystko o historii Morgany. Nie wiem czy to ma komuś zaimponować ten twój wyimaginowany "old-school style". Gram na Morganie praktycznie od samego początku serwera i mogę Cię zapewnić, że jest wiele rzeczy o których nie masz żadngo pojęcia lub masz błędne informacje (w które ślepo wierzysz), zaznaczam przy tym, że sam nie wiem wszystkiego, dlatego też nie wywlekam na forum sytuacji sprzed miesięcy. Mam nadzieje, że spróbujesz zrozumieć mój post i przestaniesz wypisywać te głupoty. Przeważnie nie przejmuje się opinią ludzi, których nie znam ale z tego co słyszałem cieszysz sie pewnym szacunkiem na tym forum, a pobocznym celem tego właśnie posta jest pokazanie ludziom jak bardzo się czasami mylisz.