![]() |
#5382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() @up
Nom to prawda. Tak btw. to problemy z gildia zaczely sie kiedy Kopengasy zajebaly 2 osoby z gildi. Niestety nie pamietam nickow. Saweh sie wtedy wkurzył i powiedział ze wypowiada im wojne. I potem latalo z 30 osob z gildi i gonilo Kopengasow xD |
![]() |
![]() |
#5383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Nie przypominam sobie tego. Wiem tyle ze jakis czas po pewnym czasie od mojego dolaczenia doszlo do rozlamu i wiekszosc poszla do Sixth Regin i po kilku dniach wypowiedzieli wojnie Sawehowi i osobom które zostaly w People Who Eat You.
|
![]() |
![]() |
#5384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() Mateo filmik extra ale wg mnie przydała by sie weselsza muza, typowa do "zabawy" bo to przecież była zabawa, ta muzyka (jak na mój gust) pasuje do jakiejś rewolucji. ;P A sam filmik super, gratz.
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
#5385 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() @Co do filmiku. Bardzo fajnie zrobiony ale moim zdaniem muza nie pasuje i wydaje mi sie ,ze bylo troche wiecej tych akcji ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5386 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to pewnie 2 owner Krella zmienil troche historie, ja slyszalem taka wersje jak napisalem wyzej. Nie gralem wtedy wiec nie wiedzialem co i jak dokladnie sie dzialo
![]() Ostatnio edytowany przez Arturo Soprano - 24-06-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#5387 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
edit. Pamiętam jeszcze jak Saweh krył sie ze swoim charem- Tivynem. Bo tak btw. to on najpierw nim grał a potem oddał go bratu. W czasie tego bana co miał na Sawehu wbił nim 70 lvl -czyli w 2 tygodnie ;p Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 24-06-2008 o 22:54. |
|
![]() |
![]() |
#5388 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5389 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No właśnie, nie gadaj głupot o których nie masz najmniejszego pojęcia. |
|
![]() |
![]() |
#5390 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Darkfas co sie stało z twoim charem? ;p
|
![]() |
![]() |
#5391 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
#5393 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty byles w SR? jakim charem ?
![]() |
![]() |
![]() |
#5394 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() A ja nie będe nic mówił o tym co tam napisaliście xDD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @film To są niestety wszystkie akcje które zostały utrwalone na filmie, fragów było dużo dużo więcej ;] pzdr> Ostatnio edytowany przez MatiStw - 25-06-2008 o 11:58. |
![]() |
![]() |
#5395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiesz,trudno ubic wtedy ok 120 ek jak on wychodzil z pz tylko jak bylo od nas 3 osoby online. A Siar ze swoim pvp to zaden problem dla Saweha + Tenshiego. Kafar, SR nigdy nie bylo 2 gildia na servie
![]() |
![]() |
![]() |
#5396 |
Użytkownik forum
|
![]() Sprzedałem go.
Nie tyle obraziłeś co właśnie zirytowałeś. Piszesz, że stwierdzasz fakt, ok. Moim zdaniem, aby mówić o faktach trzeba znać sytuacje od wewnątrz lub mieć bardzo wiarygodne źródło informacji, tylko że Ciebie nie można w żaden sposób skojarzyć ani z jednym, ani z drugim. Pamiętam Ciebie jako bogu ducha winnego noobka plączącego się po Carlin, a teraz próbujesz (nieudolnie) sprawić wrażenie, że wiesz wszystko o historii Morgany. Nie wiem czy to ma komuś zaimponować ten twój wyimaginowany "old-school style". Gram na Morganie praktycznie od samego początku serwera i mogę Cię zapewnić, że jest wiele rzeczy o których nie masz żadngo pojęcia lub masz błędne informacje (w które ślepo wierzysz), zaznaczam przy tym, że sam nie wiem wszystkiego, dlatego też nie wywlekam na forum sytuacji sprzed miesięcy. Mam nadzieje, że spróbujesz zrozumieć mój post i przestaniesz wypisywać te głupoty. Przeważnie nie przejmuje się opinią ludzi, których nie znam ale z tego co słyszałem cieszysz sie pewnym szacunkiem na tym forum, a pobocznym celem tego właśnie posta jest pokazanie ludziom jak bardzo się czasami mylisz. |
![]() |
![]() |
#5397 |
Zbanowany
|
![]() Widze mala lekcja Histori ^^
Po pierwsze w pewnym momencie SR bylo druga gildia na servie.I nie bylo to w czasie wojny.Pewnie bylo to spowodwane tym ,ze poprostu dostawal inva kazdy kto mial lvl 80+ i znal kilka osob z gildi.W tym czasie najmocniejsze gildie podzielily sie na kilka innych. I w taki oto sposob przez nie dlugi czas SR bylo 2 gildia na servie.Ale dlatego wczesniej napisalem "TEORETYCZNIE" bo wiem ,ze byly tam same miernoty ktore wyszly z gildi jak zaczela sie wojna i tak na prawde ta gildia nic nie znaczyla bo byla to zbieranina noobkow ![]() Po drugie nie wiem jak to bylo jak bili Saweha i Tenszina nie bylo mnie wtedy.Wiem ,ze wrocilem po jakims miesiacu nie grania i powiedzieli mi ,ze jest wojna wiec z ludzmi troche pobiegalismy po tych co sa online ale wszyscy siedzieli w domkach albo w pz.Pod wieczor zalogowlem i pobieglem tam kogos ubic w AB for fun i jak mialem pz przybiegl Jessie i zaczol mnie karac.Potem dobiegl Vince i z 5-6 smieci z Shadowless.(Zaden z nich wczesniej nie byl w wojnie )A ,ze wrocilem po dosc dlugim czasie nie grania nie bylem uzbrojony ani w T ringi ani w Mwale wiec nie bylo opcji zebym uciekl przed nimi ![]() Ale to nie byla raczej zbyt doswidczona grupa... SR nie przybieglo mi pomoc bo jak juz wczesniej wpsomnialem byli miernotami( z malymi wyjatkami) i mysleli ,ze jak bije mnie Jessie (ktory byl w gildi Russela) to juz jestesmy hunted od calej gildi jego. Potem Jessie , Vince i te smieszne pionki z Shadowless zrobili gildie z Sawehem i miala byc wojna ale dupa z tego wyszla bo sie ludzie pogodzili ,a jedynym poszkodowanym tego wszystkiego bylem ja ^^ Z SR wyszedlem i poszedlem grac na Pandorie bo kazdy olal mojego deda i cieszyl sie ,ze dalej bedzie mogl spokojnie expic.Dlatego jak juz wczesniej wspomnialem do tej pory zaluje ,ze odszedlem od Saweha ktory dla kumpli byl w stanie zrobic praktycznie wszystko i poszedlem do gildi z jakimis smiesznymi Hiszpaniami (Dasol,Kharm,Trius etc) .I zeby byla jasnac nie odszedlem dlatego ,ze padlem bo nie naleze do takich graczy ale dlatego ,ze zawidolem sie na "kumplach" ktorym zawsze pomagalem gdy tego potrzebowali.To by bylo na koniec tej lekcji Histori ![]() ![]() btw, xBardolekx byl ze mna w Ppl who eat you ,a potem doszedl do SR z innymi polakami (prawie wszystkimi) ktorzy byli w PWEY.Ale jako jeden z nielicznych zostal w SR gdy wybuchla wojna ![]() |
![]() |
![]() |
#5398 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Co do tego ,ze niby ciesze sie tu jakims szacunkiem. To bzdura ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5399 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak btw. po wojnie dzieje sie to samo co przed. Czyli wbijam sobie mniejwiecej o godzinie 2 w nocy a tu Vince i Valin pg xD! Tak jak to wspominałem dawno temu i ktoś sie wykłucał kto teraz jest no-liferem to teraz to wszystko wychodzi ;p. Aaa dodam jeszcze Slicca, Dorlika, Krella itp. xd
|
![]() |
![]() |
#5400 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |