Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-06-2008, 13:45   #5381
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Stan: Niegrający
Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Domyślny

@up

Byl klimat póki Saweh nie zaczal wyzywac wszystkich Hipszanów i niektórych Polaków którzy tam byli...
Arturo Soprano jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-06-2008, 13:57   #5382
Victorin111
Użytkownik Forum

Victorin111's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
Victorin111 ma numer GG 7379931
Domyślny

@up

Nom to prawda.

Tak btw. to problemy z gildia zaczely sie kiedy Kopengasy zajebaly 2 osoby z gildi. Niestety nie pamietam nickow. Saweh sie wtedy wkurzył i powiedział ze wypowiada im wojne. I potem latalo z 30 osob z gildi i gonilo Kopengasow xD
Victorin111 jest offline  
stary 24-06-2008, 14:10   #5383
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Domyślny

Nie przypominam sobie tego. Wiem tyle ze jakis czas po pewnym czasie od mojego dolaczenia doszlo do rozlamu i wiekszosc poszla do Sixth Regin i po kilku dniach wypowiedzieli wojnie Sawehowi i osobom które zostaly w People Who Eat You.
stary 24-06-2008, 17:21   #5384
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Domyślny

Mateo filmik extra ale wg mnie przydała by sie weselsza muza, typowa do "zabawy" bo to przecież była zabawa, ta muzyka (jak na mój gust) pasuje do jakiejś rewolucji. ;P A sam filmik super, gratz. )
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline  
stary 24-06-2008, 18:13   #5385
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano Pokaż post
Nie przypominam sobie tego. Wiem tyle ze jakis czas po pewnym czasie od mojego dolaczenia doszlo do rozlamu i wiekszosc poszla do Sixth Regin i po kilku dniach wypowiedzieli wojnie Sawehowi i osobom które zostaly w People Who Eat You.
Doszlo do rozlamu z tego powodu ,ze Saweh nagle zaczol miec jakies problemy do Polakow z gildi. Ja z Krellem stworzylismy Sixty Regin (jakos tak to sie pisze) i za to Saweh mial do nas pretensje i straszyl mnie huntem.Wypowiedzielismy im wojne , ubilismy Saweha chara i jeszcze z 2 osoby po czym Saweh poprosil nas zebysmy zakonczyli to pokojowo prawdopodobnie dlatego ,ze doszlo do nas zbyt wiele osob.Byl moment ,ze bylismy druga co do sily(teoretycznie) gildia na servie.Co do tego rozlamu zaluje do dzisiaj ,ze odszedlem wtedy od Saweha poniewaz byl bardzo oddanym kumplem i mial swoj Honor czego nie mozna bylo powiedziec o ludziach z SR.No coz ... Bywa

@Co do filmiku.
Bardzo fajnie zrobiony ale moim zdaniem muza nie pasuje i wydaje mi sie ,ze bylo troche wiecej tych akcji Np. Dilame w thais (genialnie padl ^^)
Kafffffar jest offline  
stary 24-06-2008, 19:37   #5386
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Domyślny

No to pewnie 2 owner Krella zmienil troche historie, ja slyszalem taka wersje jak napisalem wyzej. Nie gralem wtedy wiec nie wiedzialem co i jak dokladnie sie dzialo .

Ostatnio edytowany przez Arturo Soprano - 24-06-2008 o 19:38.
stary 24-06-2008, 22:52   #5387
Victorin111
Użytkownik Forum

Victorin111's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
Doszlo do rozlamu z tego powodu ,ze Saweh nagle zaczol miec jakies problemy do Polakow z gildi. Ja z Krellem stworzylismy Sixty Regin (jakos tak to sie pisze) i za to Saweh mial do nas pretensje i straszyl mnie huntem.Wypowiedzielismy im wojne , ubilismy Saweha chara i jeszcze z 2 osoby po czym Saweh poprosil nas zebysmy zakonczyli to pokojowo prawdopodobnie dlatego ,ze doszlo do nas zbyt wiele osob.Byl moment ,ze bylismy druga co do sily(teoretycznie) gildia na servie.Co do tego rozlamu zaluje do dzisiaj ,ze odszedlem wtedy od Saweha poniewaz byl bardzo oddanym kumplem i mial swoj Honor czego nie mozna bylo powiedziec o ludziach z SR.No coz ... Bywa

@Co do filmiku.
Bardzo fajnie zrobiony ale moim zdaniem muza nie pasuje i wydaje mi sie ,ze bylo troche wiecej tych akcji Np. Dilame w thais (genialnie padl ^^)
Nom to prawda. Saweh naprawde był zajebistym ziomkiem. To trzeba przyznać. I nie chce nic mowić ale dla nas (polaków) wbił 1 bana, bo kogos bilo sporo osób, to bez zastanowienia przyleciał z expa zeby pomóc. Drugą taką osobą był Darkfas (jakoś tak sie to pisze). Tez wielki szacun dla niego ;]. Naprawdę zawsze bede pamietał Saweha pod tym względem. Ehh pamietam jak tam wszyscy jeszcze mieli 60,70+ lvle ;p Naprawde ta gildia miala klimat ;]

edit.

Pamiętam jeszcze jak Saweh krył sie ze swoim charem- Tivynem. Bo tak btw. to on najpierw nim grał a potem oddał go bratu. W czasie tego bana co miał na Sawehu wbił nim 70 lvl -czyli w 2 tygodnie ;p

Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 24-06-2008 o 22:54.
Victorin111 jest offline  
stary 25-06-2008, 00:00   #5388
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victorin111 Pokaż post
Nom to prawda. Saweh naprawde był zajebistym ziomkiem. To trzeba przyznać. I nie chce nic mowić ale dla nas (polaków) wbił 1 bana, bo kogos bilo sporo osób, to bez zastanowienia przyleciał z expa zeby pomóc. Drugą taką osobą był Darkfas (jakoś tak sie to pisze). Tez wielki szacun dla niego ;]. Naprawdę zawsze bede pamietał Saweha pod tym względem. Ehh pamietam jak tam wszyscy jeszcze mieli 60,70+ lvle ;p Naprawde ta gildia miala klimat ;]

edit.

Pamiętam jeszcze jak Saweh krył sie ze swoim charem- Tivynem. Bo tak btw. to on najpierw nim grał a potem oddał go bratu. W czasie tego bana co miał na Sawehu wbił nim 70 lvl -czyli w 2 tygodnie ;p
Fakt gral na Tivynem (wlasnie tego chara mu ubilismy ) ale nie wbil w 2 tygodnie ,az tylu lvli (expil nim dalej jak odbanowali mu chara) Ale PG robil dobre.Saweh zawsze byl w stanie poswieci sie dla kumpli. Darkfas (Letko)jest raczej normalnym grajkiem ,a znam go tylko z tego ,ze nie pomogl gildi w ktorej byl tyle czasu i odszedl z niej jak zaczela sie wojna(ofc mowie o Hurri~) ,a wiec nie ma co go porownywac do Saweha.Ale koniec tego gadania o glupotach.
Kafffffar jest offline  
stary 25-06-2008, 00:32   #5389
Darkfas
Użytkownik forum

Darkfas's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005

Imię: Darkfas
Gildia: Hurricane
Poziom: 126
Skille: 101/80
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Darkfas (Letko)jest raczej normalnym grajkiem ,a znam go tylko z tego ,ze nie pomogl gildi w ktorej byl tyle czasu i odszedl z niej jak zaczela sie wojna(ofc mowie o Hurri~) ,a wiec nie ma co go porownywac do Saweha.Ale koniec tego gadania o glupotach.

No właśnie, nie gadaj głupot o których nie masz najmniejszego pojęcia.
Darkfas jest offline  
stary 25-06-2008, 01:52   #5390
Victorin111
Użytkownik Forum

Victorin111's Avatar

Domyślny

Darkfas co sie stało z twoim charem? ;p
Victorin111 jest offline  
stary 25-06-2008, 02:17   #5391
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkfas Pokaż post
No właśnie, nie gadaj głupot o których nie masz najmniejszego pojęcia.
Czy sklamalem lub obrazilem Cie? Nie rozumiem Twojej irytacji. Stwierdzilem fakt
Kafffffar jest offline  
stary 25-06-2008, 08:50   #5392
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Co do tego rozlamu zaluje do dzisiaj ,ze odszedlem wtedy od Saweha poniewaz byl bardzo oddanym kumplem i mial swoj Honor czego nie mozna bylo powiedziec o ludziach z SR.No coz ... Bywa
a ja kafar to co? też w sr bylem..
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline  
stary 25-06-2008, 10:06   #5393
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Domyślny

Ty byles w SR? jakim charem ?
stary 25-06-2008, 11:52   #5394
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Gildia: K@r@
Domyślny

A ja nie będe nic mówił o tym co tam napisaliście xDD Niech sie SEBA wypowie . Kafar SR było druga gildia na servie? CO ty dajesz ziomek Ta wasza gildia nie potrafiła ubic Saweha i Tenshinkhana , pamiętam jak ganialiście ich i oni wam prawie Siara zabili, a kiedy sie juz znudziło to po prostu uciekli.A puźniej Avis czy co tam było sie podzieliło i na waszą nie korzyść ta bardziej doświadczona strona doszła do Saweha i "ukarali" Kafarka xDDDDDDDDDD Co do Saweha to był najlepszy ziomek na całej Morganie, a pvp to miał jedno z najlepszych s2.

@film
To są niestety wszystkie akcje które zostały utrwalone na filmie, fragów było dużo dużo więcej ;]

pzdr>

Ostatnio edytowany przez MatiStw - 25-06-2008 o 11:58.
MatiStw jest offline  
stary 25-06-2008, 11:56   #5395
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Domyślny

Wiesz,trudno ubic wtedy ok 120 ek jak on wychodzil z pz tylko jak bylo od nas 3 osoby online. A Siar ze swoim pvp to zaden problem dla Saweha + Tenshiego. Kafar, SR nigdy nie bylo 2 gildia na servie
stary 25-06-2008, 13:22   #5396
Darkfas
Użytkownik forum

Darkfas's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005

Imię: Darkfas
Gildia: Hurricane
Poziom: 126
Skille: 101/80
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Darkfas co sie stało z twoim charem? ;p
Sprzedałem go.

Cytuj:
Czy sklamalem lub obrazilem Cie? Nie rozumiem Twojej irytacji. Stwierdzilem fakt
Nie tyle obraziłeś co właśnie zirytowałeś. Piszesz, że stwierdzasz fakt, ok. Moim zdaniem, aby mówić o faktach trzeba znać sytuacje od wewnątrz lub mieć bardzo wiarygodne źródło informacji, tylko że Ciebie nie można w żaden sposób skojarzyć ani z jednym, ani z drugim. Pamiętam Ciebie jako bogu ducha winnego noobka plączącego się po Carlin, a teraz próbujesz (nieudolnie) sprawić wrażenie, że wiesz wszystko o historii Morgany. Nie wiem czy to ma komuś zaimponować ten twój wyimaginowany "old-school style". Gram na Morganie praktycznie od samego początku serwera i mogę Cię zapewnić, że jest wiele rzeczy o których nie masz żadngo pojęcia lub masz błędne informacje (w które ślepo wierzysz), zaznaczam przy tym, że sam nie wiem wszystkiego, dlatego też nie wywlekam na forum sytuacji sprzed miesięcy. Mam nadzieje, że spróbujesz zrozumieć mój post i przestaniesz wypisywać te głupoty. Przeważnie nie przejmuje się opinią ludzi, których nie znam ale z tego co słyszałem cieszysz sie pewnym szacunkiem na tym forum, a pobocznym celem tego właśnie posta jest pokazanie ludziom jak bardzo się czasami mylisz.
Darkfas jest offline  
stary 25-06-2008, 13:31   #5397
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Widze mala lekcja Histori ^^
Po pierwsze w pewnym momencie SR bylo druga gildia na servie.I nie bylo to w czasie wojny.Pewnie bylo to spowodwane tym ,ze poprostu dostawal inva kazdy kto mial lvl 80+ i znal kilka osob z gildi.W tym czasie najmocniejsze gildie podzielily sie na kilka innych. I w taki oto sposob przez nie dlugi czas SR bylo 2 gildia na servie.Ale dlatego wczesniej napisalem "TEORETYCZNIE" bo wiem ,ze byly tam same miernoty ktore wyszly z gildi jak zaczela sie wojna i tak na prawde ta gildia nic nie znaczyla bo byla to zbieranina noobkow Dlatego dodalem slowo "TEORETYCZNIE".
Po drugie nie wiem jak to bylo jak bili Saweha i Tenszina nie bylo mnie wtedy.Wiem ,ze wrocilem po jakims miesiacu nie grania i powiedzieli mi ,ze jest wojna wiec z ludzmi troche pobiegalismy po tych co sa online ale wszyscy siedzieli w domkach albo w pz.Pod wieczor zalogowlem i pobieglem tam kogos ubic w AB for fun i jak mialem pz przybiegl Jessie i zaczol mnie karac.Potem dobiegl Vince i z 5-6 smieci z Shadowless.(Zaden z nich wczesniej nie byl w wojnie )A ,ze wrocilem po dosc dlugim czasie nie grania nie bylem uzbrojony ani w T ringi ani w Mwale wiec nie bylo opcji zebym uciekl przed nimi Wiec po straceniu wszystkich runek padlem.(Pierwszy moj ded od jakiegos 55 lvlu od gracza ^^)
Ale to nie byla raczej zbyt doswidczona grupa... SR nie przybieglo mi pomoc bo jak juz wczesniej wpsomnialem byli miernotami( z malymi wyjatkami) i mysleli ,ze jak bije mnie Jessie (ktory byl w gildi Russela) to juz jestesmy hunted od calej gildi jego. Potem Jessie , Vince i te smieszne pionki z Shadowless zrobili gildie z Sawehem i miala byc wojna ale dupa z tego wyszla bo sie ludzie pogodzili ,a jedynym poszkodowanym tego wszystkiego bylem ja ^^ Z SR wyszedlem i poszedlem grac na Pandorie bo kazdy olal mojego deda i cieszyl sie ,ze dalej bedzie mogl spokojnie expic.Dlatego jak juz wczesniej wspomnialem do tej pory zaluje ,ze odszedlem od Saweha ktory dla kumpli byl w stanie zrobic praktycznie wszystko i poszedlem do gildi z jakimis smiesznymi Hiszpaniami (Dasol,Kharm,Trius etc) .I zeby byla jasnac nie odszedlem dlatego ,ze padlem bo nie naleze do takich graczy ale dlatego ,ze zawidolem sie na "kumplach" ktorym zawsze pomagalem gdy tego potrzebowali.To by bylo na koniec tej lekcji Histori Podsumowujac SR to bylo dno Nie wiem czy jest sens dalej o tym dyskutowac.

btw, xBardolekx byl ze mna w Ppl who eat you ,a potem doszedl do SR z innymi polakami (prawie wszystkimi) ktorzy byli w PWEY.Ale jako jeden z nielicznych zostal w SR gdy wybuchla wojna I chwala mu za to:*
Kafffffar jest offline  
stary 25-06-2008, 13:56   #5398
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkfas Pokaż post
Sprzedałem go.

Nie tyle obraziłeś co właśnie zirytowałeś. Piszesz, że stwierdzasz fakt, ok. Moim zdaniem, aby mówić o faktach trzeba znać sytuacje od wewnątrz lub mieć bardzo wiarygodne źródło informacji, tylko że Ciebie nie można w żaden sposób skojarzyć ani z jednym, ani z drugim. Pamiętam Ciebie jako bogu ducha winnego noobka plączącego się po Carlin, a teraz próbujesz (nieudolnie) sprawić wrażenie, że wiesz wszystko o historii Morgany. Nie wiem czy to ma komuś zaimponować ten twój wyimaginowany "old-school style". Gram na Morganie praktycznie od samego początku serwera i mogę Cię zapewnić, że jest wiele rzeczy o których nie masz żadngo pojęcia lub masz błędne informacje (w które ślepo wierzysz), zaznaczam przy tym, że sam nie wiem wszystkiego, dlatego też nie wywlekam na forum sytuacji sprzed miesięcy. Mam nadzieje, że spróbujesz zrozumieć mój post i przestaniesz wypisywać te głupoty. Przeważnie nie przejmuje się opinią ludzi, których nie znam ale z tego co słyszałem cieszysz sie pewnym szacunkiem na tym forum, a pobocznym celem tego właśnie posta jest pokazanie ludziom jak bardzo się czasami mylisz.
Gdy byla wojna Hurri mialem jakis 50 lvl i staralem sie expic zeby dojsc do Knobika i reszty Polakow(W tym czasie pomagalem jak moglem -a za bardzo nie moglem XD). Mialem dosc dobre info od niego ale nie stwierdzilem nigdzie ,ze wiem duzo o Historii Morgany.Ciagle nie rozumiem Twojej irytacji. Ja tylko stwierdzilem fakt . Odeszles od Hurri gdy rozpczela sie wojna. Nie napisalem ,ze uciekles bo sie bales lub cus takiego.I myslisz sie . Nie trzeba znac calej sytuacji wewnetrznej i zewnetrznej zeby stwierdzic ,ze odszles z Hurri jak zaczela sie wojna Zeby stwierdzic ten fakt wystarczy pamietac ,ze przed rozpoczeciem wojny byles w Hurri ,a w czasie niej juz nie.Wiec tutaj troszke sie zagubiles.Rozumial bym Twoja irytacje jak bym powiedzial ,ze uciekles z gildi bo sie bales i wtedy mogl bys powiedziec ,ze nie mam racji bo nie mialem pojecia o "sytuacji wewnetrznej" ,a powody Twojego odejscia byly calkiem inne.Ale nie napsialem tak Wiec moim zdaniem nie myle sie.

Co do tego ,ze niby ciesze sie tu jakims szacunkiem. To bzdura
Kafffffar jest offline  
stary 25-06-2008, 14:02   #5399
Victorin111
Użytkownik Forum

Victorin111's Avatar

Domyślny

Tak btw. po wojnie dzieje sie to samo co przed. Czyli wbijam sobie mniejwiecej o godzinie 2 w nocy a tu Vince i Valin pg xD! Tak jak to wspominałem dawno temu i ktoś sie wykłucał kto teraz jest no-liferem to teraz to wszystko wychodzi ;p. Aaa dodam jeszcze Slicca, Dorlika, Krella itp. xd
Victorin111 jest offline  
stary 25-06-2008, 14:08   #5400
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Tak btw. po wojnie dzieje sie to samo co przed. Czyli wbijam sobie mniejwiecej o godzinie 2 w nocy a tu Vince i Valin pg xD! Tak jak to wspominałem dawno temu i ktoś sie wykłucał kto teraz jest no-liferem to teraz to wszystko wychodzi ;p. Aaa dodam jeszcze Slicca, Dorlika, Krella itp. xd
Sa wakacje. Gdybysmy wygrali pewnie tez bys zobaczyl kilku z nas online Bywa.
Kafffffar jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania